[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Super Moderator
Bu iş böyle olmuyor, kendimce forum kuralı yazıp, konuyu kilitlemem lazım:p

1.3.8) Olcan Türkiye'ye dönene kadar, rakılı, dürümlü, çiğ köfteli, kokoreçli buluşma, toplanma yapmak yasaktır.:p

Gelebilen var, gelemeyen var; göstermeden, saklı gizli yiyin şu dürümlerinizi:)

Şaka bir yana, katılacak herkese iyi eğlenceler, afiyet olsunlar...

Şu serinin ilki, katılacakken, hatırlamadığım bir sebepten iptal olmuştu, deneyememiştim oranın dürümünü de, 1.5 ay sonraya denk gelecek bir buluşma için de planlara başlarsanız sevinirim.:)

1.3.8) Olcan Türkiye'ye dönene kadar, rakılı, dürümlü, çiğ köfteli, kokoreçli buluşma, toplanma yapmak yasaktır.:p

Şu serinin ilki, katılacakken, hatırlamadığım bir sebepten iptal olmuştu, deneyememiştim oranın dürümünü de, 1.5 ay sonraya denk gelecek bir buluşma için de planlara başlarsanız sevinirim.:)

Bu kural bana uyar... :cherry:
Benim bu ayin 25 inde falan Türkiyeye gitmeye niyetim var...
Niyetimi gec, kesinlikle gidicem..
Olcan hemen kilitle böyle topicleri..
Ben sana giderken haber veririm acarsin topicleri tamammi.. :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
bir aksilik çıkmazsa İnşaALLAH midemle beraber bende sizinleyim.olurda gelemzsem midem sizinle :cherry:

Enginim sen bu gelenekseli aksatma biz hep geliriz. :)

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız

istanbullular hepinize afiyet ola :::::::::::::::::
dürümü fazla yiyip şişip kalmayın :=)

Valla cuma akşamı " iş yemeği " diyerek eve geç gidebilirim sanıyorum. Gerçi Büyükçekmece'den Göztepe'ye bir dürüm için fazla yol olacak ama , dürüm bahane tabi. Cuma akşamı istanbul'da bayram trafiği olacak , trafik felç vaziyette olmazsa ben de geleceğim, adımı yazmayın ben yedek listede olayım :)

Selam görüşmek ve tanışmak dileğiyle,
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla cuma akşamı " iş yemeği " diyerek eve geç gidebilirim sanıyorum. Gerçi Büyükçekmece'den Göztepe'ye bir dürüm için fazla yol olacak ama , dürüm bahane tabi. Cuma akşamı istanbul'da bayram trafiği olacak , trafik felç vaziyette olmazsa ben de geleceğim, adımı yazmayın ben yedek listede olayım :)

Gebze den geleceklere ayıp olmaz mı bu dediğin sence :)

Şimdilik bunlarla idare et :p

cig_kofte.JPG

b-367743-ekmek_aras%C4%B1_kokore%C3%A7.jpg

raki-nedir.jpg

cesnili-fistikli-durum-1072.jpg

oww yee canlı sıcak ve leziz bir organizasyon daha :cherry: bir aksilik çıkmazsa bende uçaraktan ordayım dostlar,ben iş çıkışı gelicem taksimden-avrupadan katılıcık arkadaşlarla birlikte gidelim bana karışık kuruşuk geliyo yollar motorla karşıya bi kere geçtim yalova gezisine giderken bilmem ben oraları sagı solu hem gece gece gaybolurum sonra :cherry:

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- ,,,,,

tam beklediğim şey !

sonunda bir acemi olarak sıkı motor üstadlarından tiyolar alabileceğim bir organize !

ordayım nasip kısmet olursa :)

mavi prens bende avrpudan katılacağım şirketten (topkapı) çıkıcam yola istersen buluşup köprü kasmadan sirkeciden vapurla geçeriz hem deniz havası almış oluruz hem sohbetin belini kırarız :)

Acıktım ben yaa bende geliyorum. Yalnız dürümler kötüyse hesabı sana kitlerim haberin olsun :queen:

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etk...iz-etkinligi-2.html#post2195675#ixzz14mSkIHRj

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- .....

tam beklediğim şey !

sonunda bir acemi olarak sıkı motor üstadlarından tiyolar alabileceğim bir organize !

ordayım nasip kısmet olursa :)

mavi prens bende avrpudan katılacağım şirketten (topkapı) çıkıcam yola istersen buluşup köprü kasmadan sirkeciden vapurla geçeriz hem deniz havası almış oluruz hem sohbetin belini kırarız :)
bende çapada oturuyorum birlikte gideriz kısmetse benim iş durumu netleşmediği için şimdilik birşey diyemem ama gidip gidemeyeceğim perşembe belli olur ozaman mavi prens ve katılacak diğer arkadaşlarla topkapı shell in karşısında buluşarak toplu bi şekilde gidip geliriz..

bende çapada oturuyorum birlikte gideriz kısmetse benim iş durumu netleşmediği için şimdilik birşey diyemem ama gidip gidemeyeceğim perşembe belli olur ozaman mavi prens ve katılacak diğer arkadaşlarla topkapı shell in karşısında buluşarak toplu bi şekilde gidip geliriz..

harika olur, ne kadar çok iki teker olursak trafikte okadar az sıkıntı yaşarız. :)
umarım sıkıntı yaşamazsın ve buluşmayı gerçekleştirebilriz kardeşim..

harika olur, ne kadar çok iki teker olursak trafikte okadar az sıkıntı yaşarız. :)
umarım sıkıntı yaşamazsın ve buluşmayı gerçekleştirebilriz kardeşim..

ne kadar çok iki teker olursak o kadar az sıkıntı çekmeyiz :) ne yazıkki trafikte zaten motoru sevmiyorlar birde toplu halde gidildiğinde iyice gıcık oluyorlar konvoy şeklinde giderken araya girmeye çalışmaları geçmek için hayatımızı hiçe sayarak hareket etmeleri vs. vs. kısmetse gidince görürsün:) gerçi 29 ekimde çok güzel disiplinli bir sürüş oldu... ben özelden numaramı gönderiyorum görüşürüz perşembe haberleşiriz diğer benim tanıdığım avrupa yakasından gelecek arkadaşların telefonu falan var organize ederiz sende tel. numaranı yollarsın...

ne kadar çok iki teker olursak o kadar az sıkıntı çekmeyiz :) ne yazıkki trafikte zaten motoru sevmiyorlar birde toplu halde gidildiğinde iyice gıcık oluyorlar konvoy şeklinde giderken araya girmeye çalışmaları geçmek için hayatımızı hiçe sayarak hareket etmeleri vs. vs. kısmetse gidince görürsün:) gerçi 29 ekimde çok güzel disiplinli bir sürüş oldu... ben özelden numaramı gönderiyorum görüşürüz perşembe haberleşiriz diğer benim tanıdığım avrupa yakasından gelecek arkadaşların telefonu falan var organize ederiz sende tel. numaranı yollarsın...

ben biraz bu konvoy olaylarında acemiyim, 29 ekime katılmak istediğim lakin vitesli motordaki tecrübesizliğim sebebi ile çekindiğim için katılamadım.. ama motor hakimiyeti trafik konularında falan sıkıntı yaşamıyorum tabiki konvoy farklı olacaktır.. neyse görücez yaşayacaz tecrübe edicez bakalım :)
numaramı atıyorum şimdi perşembe tekrara haberleşiriz hasan kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar