[MT-İstanbul]11 Ağustos Cuma/1.Geleneksel Tophane Sohbet,Nargile,Çay,Tavla Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zarlar hazırmı.

yoksa fincan mı getirek ağalar:cyclopsan :cyclopsan :p

ağalar u şeklinde oturalım kı herherkes herkesı gorsun tanıssın konussun.bırbırıne laf atabılsın.demı.yoksa yıne onceden bırbırını tanıyanlar bırlesıp muhabbete dalarsak ana amacımıza ıhanet etmıs oluruz.toplanma amacımız nedır:silent: :silent:
TANISMAK-TANISTIRMAK,KAYNASMAK:cat: :cat: :cat: :cat:

HADI YAPALIM SUNU:=)

BODYBODY' Alıntı:
zarlar hazırmı.

yoksa fincan mı getirek ağalar:cyclopsan :cyclopsan :p

ağalar u şeklinde oturalım kı herherkes herkesı gorsun tanıssın konussun.bırbırıne laf atabılsın.demı.yoksa yıne onceden bırbırını tanıyanlar bırlesıp muhabbete dalarsak ana amacımıza ıhanet etmıs oluruz.toplanma amacımız nedır:silent: :silent:
TANISMAK-TANISTIRMAK,KAYNASMAK:cat: :cat: :cat: :cat:

HADI YAPALIM SUNU:=)
dostum
başlıktada belirttiğim gibi 8 tane cafe dolaştım en buyuk olanını seçtik sebebi hem maddi açıdan en kıyak yapan orası oldu hemde, armut puf dediğimiz koltukarın olduğu daire biçimindekı bahce kısmını bize rezerv etti...
amacımız karışık oturarak herkezi kaynaştırmak...
aklımda bir fikir daha var...
gelen herkez oturma düzeni sağlandıktan sonra... çıkıp ortaya nıckını ve ismini söyleyerek oturursa daha rahat olacağına ınanıyorum...

akalteke' Alıntı:
Savaş sen niye yazmıyorsun bakiim listeye uğur meleklerimi. Bak bilader hiç boşuna uğraşma O tavlayı koltuğunun altına verecem. Yaz bakiim "vınvın, kırmızı" kardeşlerimide listeye hadi hadi bekliyom Avatarına koyduğun resimdeki tahteravallinin öteki ucunda kim var bu arada merak ettim

::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:

geliyoruz tabiki :cat:

savas abiiiii tavlada bide kumdan kale yapmada ustume tanımam:bounce: :queen: :queen: :queen:
hadi cuma gorüşüruzzzz:)

kırmızı' Alıntı:
akalteke' Alıntı:
Savaş sen niye yazmıyorsun bakiim listeye uğur meleklerimi. Bak bilader hiç boşuna uğraşma O tavlayı koltuğunun altına verecem. Yaz bakiim "vınvın, kırmızı" kardeşlerimide listeye hadi hadi bekliyom Avatarına koyduğun resimdeki tahteravallinin öteki ucunda kim var bu arada merak ettim

::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:

geliyoruz tabiki :cat:

savas abiiiii tavlada bide kumdan kale yapmada ustume tanımam:bounce: :queen: :queen: :queen:
hadi cuma gorüşüruzzzz:)
hiçte bilem benım kumdan kalem senın kalenı geçer.. hem kumu kazınca su çıkmıyorkinee:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet:)

Savaş abi süper olmuş bu tophane işi, ama Ankaraya gidicem o akşam :pr:
Eğer planım değişirse uça kaça yanınızdayım
Sağa sola sataşcam hiç boş durmucam siz tavla oynarken tüm konsantrasyonlarınızı boscammmm hehehe

chopper250 kardeşim sende haklısın, e napalım seninlede pikniklerde görüşürüz :p

007

Savaş kardeşim Mars diye bi gezegen vağ bilion mu?:p Orda olucam Cuma günü...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
007' Alıntı:
Savaş kardeşim Mars diye bi gezegen vağ bilion mu?:p Orda olucam Cuma günü...

cüneyt kardeş işi büyütmüş ne güzel bu kıtada iş kalmadıda marsa gidiyor:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
007' Alıntı:
Yeni operasyonlar orda Necdet cim...:bounce:

motorla gidersen bende gelim marsa 28gün askerliğim var yeter artar
bile bu görev için:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aaaah ah! Çook şanslısınız arkadaşlar hemde çoook şu an Gülay ımla birlikte bandırma feribotunda erdek e gidiyoruz oradanda bi ege turu planlıyoruz. Bütün anı ve foto ları döndüğümüzde paylaşıcaz sizinle ( hehe pis hava atarım :) Şanslı olmanızın nedeni Tophane buluşmasına gelip tavla turnuvasına katılamıyor olmam.:pr: yoksa tarih beni konusurdu ya neyse artık birinciyi ayırırsınız bana :) Şaka bi yana herkese iyi eğlenceler gittiğimiz yerlerdende belki şurdayız burdayız diye arada foto gönderebilirim Sevgiler

devilfire' Alıntı:
Aaaah ah! Çook şanslısınız arkadaşlar hemde çoook şu an Gülay ımla birlikte bandırma feribotunda erdek e gidiyoruz oradanda bi ege turu planlıyoruz. Bütün anı ve foto ları döndüğümüzde paylaşıcaz sizinle ( hehe pis hava atarım :) Şanslı olmanızın nedeni Tophane buluşmasına gelip tavla turnuvasına katılamıyor olmam.:pr: yoksa tarih beni konusurdu ya neyse artık birinciyi ayırırsınız bana :) Şaka bi yana herkese iyi eğlenceler gittiğimiz yerlerdende belki şurdayız burdayız diye arada foto gönderebilirim Sevgiler

resim isteriz tabiii
yediğin içtğin senin olsun gördüklerini fotoğrafla..
ben tavlada gerekeni yapıcam merak etme kardeşim..
not: yollarda azamiii DİKKAT KARDEŞİM..
:)

vedat kaya' Alıntı:
resim isteriz tabiii
yediğin içtğin senin olsun gördüklerini fotoğrafla..
ben tavlada gerekeni yapıcam merak etme kardeşim..
not: yollarda azamiii DİKKAT KARDEŞİM..
:)

Yav yediklerinden biraz da bize getirse kötü mü olurdu :queen:

buyrun Sohbete....

Saat 19:30 Den İtİbaren Serbest Olarak Toplanmaya BaŞlayacaĞiz...
Parma Nargİle Cafe....
Fİyat Lİstesİ 8 Cafeden Alinarak En Uygunu Ve En Ferah Yerİ Tespİt Ettİk...
Normal Fİyat.... Motosİklet.net Fİyati.....
Nargİle:7-14 Ytl 5 Ytl
Çay :1,5 -2 Ytl 1 Ytl
Kola:3-5 Ytl 2,5 Ytl
Soda-ayran:2,5 Ytl 1,5 Ytl
Sucuk Ekmek KÖfte Ekmek:4 Ytl 2.5 Ytl
Tavla (saatİ ):1-3 Ytl BeleŞ - Bedava - Parasiz Ne Dersenİz Artik
DİĞer Fİyatlar Bu GÜn Yarin Elİme GeÇecektİr...
Cafe En BÜyÜk Cafe Olan Parma Dir... Ve Bİze Aİt Armut Puflarin OlduĞu Yer Ayrilacaktir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yav 4 gundur yoktum bı actım pat dıye catışmanın ortasında kaldım benım yazdıklarım dahıl temızlık yapılmış..neyse nerde kalmıştık
tamer abı reha abı sızlerı sevıyoruz
akıllı olun:queen: :queen: aman şaka ha sılahları bana dogrultmayın ben masumum

tamer abı reha abı sızlerı sevıyoruz
seni gördüğüme sevindim. mutlu ol:rendeer:

Arkadaşlar beni tavlada uğraştırmayın, içinizde en iyisi kimse ben ondan başlıyayım, 2 mars bir düz yapmaktan yoruldum artık, savaş sen şu işle bi ilgilen be abicim, ön eleme mi yapacaksın, yoksa bir hakem heyetimi kuracaksın, ben zar atmaktan yoruldum, şöyle en iyi bilen biriyle oynıyayımda bari neşemiz yerine gelsin, haaaa bu arada bende sigara içmiyorum ama motorcu kardeşlerimin en kötü nefesi bile bana en kaliteli parfüm kokusu gibi gelir, sen işine bak kardeşim uyma kimseye.

muhendis1959' Alıntı:
Arkadaşlar beni tavlada uğraştırmayın, içinizde en iyisi kimse ben ondan başlıyayım, 2 mars bir düz yapmaktan yoruldum artık, savaş sen şu işle bi ilgilen be abicim, ön eleme mi yapacaksın, yoksa bir hakem heyetimi kuracaksın, ben zar atmaktan yoruldum, şöyle en iyi bilen biriyle oynıyayımda bari neşemiz yerine gelsin, haaaa bu arada bende sigara içmiyorum ama motorcu kardeşlerimin en kötü nefesi bile bana en kaliteli parfüm kokusu gibi gelir, sen işine bak kardeşim uyma kimseye.
abi zaten tavalada iddialı olnlara yıldızı koyduk hehehe:queen: :queen:
oradan s eç beğen al abi tükkan senin....aslında grup karşılaşması sonrada haftanın finalı olması lazım....:queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar