çay içmeyin yaw.. tüm içecekler savaştan nasılsa...FutureShock' Alıntı:Bana 1 adet elmalı lütfen yanına elma çayı bi de yeşil elmayanına da elmalı pay :queen:
canım ne yersenız ne içersenız cebinizden ... paranızı koyun cebinize gelin...zuhtupasa' Alıntı:çay içmeyin yaw.. tüm içecekler savaştan nasılsa...:mrgreen:
S&S
EKLEDIM AMA +2 MI ONU ANLAMADIMobkavi' Alıntı:izinde memleketteyim perşembe günü gece döneceğim benide ekleyin
obkavi + 1 / + küçük kızım
BAK PARA ALMAYACAĞIM YANIMA SÖZ VERIYORUM...zuhtupasa' Alıntı:taaam söz savaş 6 tane dürüm yicem başka yemem....:mrgreen:
S&S
YOK OLM BU SEFER YEMEZLERzuhtupasa' Alıntı:yemezler..bi kuruş money harcamam senin yanında biliom bonkör kardeşim benim..:rendeer:
S&S
sen kıyamazsın banaaaaaSAVASXXL' Alıntı:YOK OLM BU SEFER YEMEZLER
SUCUKLARI KIMSEYE VERMEYECEĞİM D EDIM
AMA MAŞALLAH BENDNE GAYRI HERKEZ YEDI (AFİYET BAL ŞEKER OLSUN HERKEZE):queen: :queen:
AYNI HATAYI BURADA YAPMAYACAĞIM:queen: :queen: :queen:
hemen ekledım hande özgenınde vamrı oyle marifetleri...onuda ekleyım... hahaha:queen:vınvın' Alıntı:Savaş abiii kırmızı ile beni yazmışsın ( gerçi Tamer Abimin aklına gelmese yazmıyorsunr: ) ama tavlada iddialı olanların arasına katmamışsıın:queen:
canım teşekkür ederim tespitime değer ferdiğin için ....crato' Alıntı:beni iddialılar listesine benden tek kelime çıkmadan yazan şahs-ı muhteremi insan sarraflığı konusundaki becerisinden dolayı kutlarım ama o gün tavla oynayacağımı pek sanmıyorum ben.