[MT İstanbul] 1 Ekim '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

dünden akşamdan beri bir dürümdür , kebaptır , ettir gidiyor, kendimi tutamayacağım geliyorum...

ancak herkes sap olarak mı geliyor yoksa , yanında eşini/kız arkadaşını getiren var mı ?
benim tek gelme şansım yokta:)

gidecekler acele etse iyi olur sanki, malum istanbul trafiği iş çıkışı ... :mrgreen:

Yolu yarıladım tahminimden önce gelmişim kısa bir mola capitolde sonra yola devam :) bu arada Sarıyer den geliyorum

ben döndüm baya kalabalıktı akşam,millet dürümleri götürüyordu afiyet olsun.bendeki resimleri birazdan yüklerim :)

tahminimden kalabalık oldu.
gelenlerin ayağına tekerine sağlık.

bu arada dikkatimi çekti konu etiketinde osbourne yazıyor.
hafız etiket olmuşsun.

istanbuldan uzak bir şehirde olduğum için benim adıma da yiyin
çünkü bu konuyu gördükten sonra 2 gündür canım acaip dürüm çekiyor
yaşadığım şehirde öyle özel dürüm yapan yerler yok en fazla lahmacun var pide var
ama lavaş bir başka
herkese iyi eğlenceler

baya kalabalıklık yahu, beklemiyodum bu kadar. yanlış hatırlamıyosam 17 idi galiba

Aylar öncesinden duyuru yapılsa bu kalabalık olmazdı belkide. Benim için biraz spontane oldu (genelde öyle yaşarım ya neyse) Güzel akşam ve güzel sohbet için buradanda tekrar teşekkürler.. Devamının olması dileğiyle.

birkaç foto

cep telefonu çekimi akşamları pek güzel çıkmıyor idare edelim artık,hattat Hasan kardeşin güzel resimleri gelir birazdan

Gelen, gelmek isteyip de gelemeyen herkese çok teşekkürler..Ben çok keyif aldım valla iyi ki yapmışız bu buluşmayı, eski arkadaşlarla hasret giderdik, yenileriyle tanıştık, sadece forumdaki yazılarından tandıklarımızla yüzyüze görüştük..

Bence mükemmel bir akşamdı..

Foto ve yorumlar için aşağıdaki linke geçelim..

http://www.motosiklet.net/forum/etk...m-durum-yiyoruz-biz-fotolari.html#post2166706

bas gitar çalıyodum diyen biri varya. aha o ben. hatta ilk fotodaki, sağdaki tıkınan şahıs:)

muhabbet bile etmişiz. :) seni de tanıyabileceğimi düşünüyordum. tarif edince düştü jeton. arada kocaeli'ye gidip geldiğini biliyorum. denk gelse de takılsam bir gün peşine. okuldaşın kardeşim, umuttepe'de...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar