arkadaşlar erhanın doğum günü normalde yarınmış ama araya kaynadı bugünden kutladık...
yahu erhan bu kadar mütevazı olma be abi...biraz şımar biraz değiş...biraz haylaz ol...biraz afacan ol...seni tanıdığımda neysen şimdide osun...çok düzgün çok kaliteli bir karakterin var...seninle uzun sürecek bir dostluğumuz paylaşımımız olacağına inanıyorum...
seni bu siteyi ve sana ait olan herşeyi seviyorum sevgili Erhan....
mcgyver seninde doğum günün kutlu olsun...orada ismin geçti ama kutlayamadım...şimdi farkettim...arabesk bi laf ama en kötü gününüz bugün yaşadığımız ambians gibi olsun...
::thanks: ::melek02: ::xtongue: ::friends: :

ala:: ::haapppy: ::alkiis::
savaşxxl abime çok teşekkür ederim...mezarcı kardeşini kırmadığı ve sırtında taşıdığı için...
bir cafe buluşması olduğu için çoğu dostlarla tanışamadık...amerikan filmlerindeki latin amerikalı mafya tiplerin giydiği garip kırmızı siyah gömleği giyen zat bendim...daha aktif bir buluşmada kaynaşmak ve fokurdaşmak dileğiyle... :rendeer:
savaş abi rüzgarın babasını hatta büyük babasını yedim...nazlıyım bilirsin...48 saat içinde şifayı kapıp yatağa düşmezsem şaşarım...
sen demiştin montu giy diye ama Bermuda şortla motor kullanan benim gibi numuneler herhalde azdır...allah sonumu hayır etsin...