[MT- İstanbul] 09 Temmuz Pazar / Skullhunter kişisi doğum günü aktivitesi

LesPaul' Alıntı:
Ayrıca, Sevgili adminimiz SKULLHUNTER'ın pazar günü doğum günü olması sebebiyle, Beylikdüzü'nde yapacağımız kahvaltıdan sonra Anadolu Yakasına geçerek aşağıdaki konu başlığında buluşma yeri duyurulacaktır.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17383

Mekan henüz belli olmamakla birlikte, Skullhunter ve birkaç arkadaşımız tarafından araştırılmaktadır. En kısa zamanda sizlere duyuracağız.
Pazar gününüzü sakın ama sakın doldurmayın. Skullhunter'a şimdiden nice mutlu seneler diliyoruz:rendeer:
Allah başımızdan eksik etmesin:)

Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334175&posted=1#post334175

dogum günün şimdiden kutlu olsun erhan..
inşallah pazar gelmeye calışacam..

Skullhunter' Alıntı:
üzgünüm gitti :wiinkk:
hala üye kalma hakkım varsa,önçalışmalarımı biraz daha erteleyip şereflendirmek isterim doğum günü kutlamanızı skull um mkull um:rendeer: :rendeer:

boy

Erhan, Pazar günü sabahtan Körfez Pisti programımız değişmeyecek değil mi? Dönünce de doğumgünü programına başlarız... Ben geliyorum yani :)

doğum günün kutlu olsun erhan kardeşim. benim doğum günümde 14 temmuz. yani ikimizde yengeç burcuyuz. nice mutlu senelere arkadaşım...

ledo' Alıntı:
Bahsettiğin "yarın" çoktan oldu. :cherry:

Hadi artık ! Nerede bu bilgiler ? :cherry:
Evet crato kardeş nerde bu bilgiler verde patlatıcaz orayı.
Erly ridersı ve çeteyide ben çekicem benim doğum günüm için yapcaz süper bi toplantı:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili skullhunter arkadaşımızın doğum gününü kutlar,sağlık ve mutluluk dolu nice seneler dilerim.

Mutlu Yıllar

Selam,

Skull yarın akşam dünya kupası finali var!!! Umarım bu detayı unutmazsınız yer ayarlarken...

Bir de hadi yaw, yer söyliin de motorları nereye park edeceğimizi bilelim :rendeer:

Sevgiler,
AA.

ledo' Alıntı:
Bahsettiğin "yarın" çoktan oldu. :cherry:

Hadi artık ! Nerede bu bilgiler ? :cherry:

gecikme için özür dilerim.

bilgiler ilk mesajda, buyrun...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tebrikler için teşekkurler. Herkesi Doğum günüme bekliyoruum :queen:
Starsailor bizi şereflendirdiğiniz için ayrıca teşekkurleeer.

mehmet programda herhangi bir değisiklik olmadi.

MACGYVER Skullhunter doğum gununuz kutlu olsun nice mutlu senelere arkadaşlar ...

doğum günün kutlu olsun erhan benide ekleyin burayı bulan arkadaşı kutluyorum benim mahallemde bulduğu için

sımdıden dogum gununuz kutlu olsun pazar bende ordayım fazla kalamasamda ugrarım
Slwer +1

Ashes

ashes' Alıntı:
crato kocaman anadolu yakasında orayımı buldun birincisi sıgmayız ikinciyi dememe gerek yok sen bilirsin ordan çıkıncada maltepe camine yatsıya geçeriz
Nedemek istedin pek anlamadım ama erhanın d.g. kalabalık olur ama sığarız inşallah, ya bide mekan önemli değil önemli olan bi araya gelelim neyse polamik cıkmasın yine bak sana otomatik mesaj gelir seni ipten filan almam ona göre bana güvenme

ashes' Alıntı:
crato kocaman anadolu yakasında orayımı buldun birincisi sıgmayız ikinciyi dememe gerek yok sen bilirsin ordan çıkıncada maltepe camine yatsıya geçeriz

erhan'ın isteği üzerine orası seçildi, ben kendi isteğimle belirlemedim.

uygundur:)

ashes' Alıntı:

Aslında fena olmaz ashes, ama o kadar günahı 1 vakit namazla affettiremezsin:cherry: Gerçi bir yerden de başlamak lazım değil mi?:mrgreen:

Tabi ya koskoca site kurucusu Erhan kardeşimin topiği böyle sesiz olurmu dur bende mikser olayımda iyice corba olup renk gelsin:) len ersen bu havada şampanyayı kim kaybetmiş biz bulalım iceceksen evden getir icersin ortalığı bulandırma yağlı ilmik hazır ona göre ama erhana söylersin cıkşta seni bi serinletir seni kırmaz hadi yarın gelsin bi doğum günü pastası ye bide limonata ic ölmessin hatır icin ciğ dana yenir::koop:: ::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar