[MT İstanbul] 08 Ağustos - Salı / Üsküdar Paşalimanı Cafe

mutlaka katil

Peril' Alıntı:
diyosunn..valla bende özledim burdaki arkaaşlarımı..yaz dı izindi gezmek ti falan derken buraya pek vakit ayıramadım ..ama en kısa zamanda aktifleşicem.
bensiz şenlik mi olur yahu,,göbek adımdır neşe benim,görüşürüz artıkınnn:)
üsküdarı da severim mekanı değiştirmeyin devam edin..:cat:

Peril selam,

seni de aramizda gormek isteriz...

jasmine' Alıntı:
anlaşılan yine güzel geçmiş bende üsküdarda dersteydim ama motor serviste olduğu için ve moralim de iyi olmadığı için gelemedim bugün motor var ama moral daha da berbat umarım bidahaki toplantılarda yine bana katlanacaksınız :p arkadaşlar benim can dostum sevgi hastanede yatıyor göğüs kanseri ile uzun süredir mücadele ediyordu şuan durumu hiç iyi değil hepinizden dualarınızı istiyorum.Ben onsuz yaşayamam.

Yasemin,

Tabii ki dua ederiz sevgi icin. cok cok gecmis olsun umarim iyilesir.

Son düzenleme:
Birdahaki sefere sizlerle tanışacam
YeBRu hiç söylemiyorsun toplantı var ayıp ediyorsun:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jasmine' Alıntı:
çok teşekkürler ER5 inşallah iyileşir ,siz onu hiç görmediniz ama o sizleri çok iyi biliyor inşallah ayağa kalkarsa getiricem bi gün toplantıya.

yasemin inşallah arkadaşın sağlığına tez zamanda kavuşur. Dilek, temenni ve dualarımız sizinle olsun.

:cyclopsan :cyclopsan kanka özel davetmi bekliyosun? koskoca topic açılmış..bi zahmet takip ediver :p

YeBRu
kanka özel davetmi bekliyosun? koskoca topic açılmış..bi zahmet takip ediver

tabi canım söyleseydin gelirdim tabi ne olacak çektimmi gazı istanbulun bir ucundan bir ucuna........ zaman alıyor
( nekadar zamanda gittimi söylemiyorum oda ayrı birtopik konusu olur)

jasmine' Alıntı:
anlaşılan yine güzel geçmiş bende üsküdarda dersteydim ama motor serviste olduğu için ve moralim de iyi olmadığı için gelemedim bugün motor var ama moral daha da berbat umarım bidahaki toplantılarda yine bana katlanacaksınız :p arkadaşlar benim can dostum sevgi hastanede yatıyor göğüs kanseri ile uzun süredir mücadele ediyordu şuan durumu hiç iyi değil hepinizden dualarınızı istiyorum.Ben onsuz yaşayamam.

yasemin abla nasılsın arkadaşın için üzüldüm en yakın zamanda ii olması dileğiyle tabi senide görmeyeli ne kadar oldu özledim valla ayrıca üskdara kadar gelmişsin söleseydin gelir alırdık seni

bu arada peril ortalığı boş bırakmışsın aa yakıştıramadım yoksa performanstanmı düşüosun

çok teşekkürederim arkadaşlar,nurullah seni burda görmek ne güzel ne zaman geldin sen yahu bitti mi askerlik yoksa, özledik seni.Ben arkadaşım iyileşene kadar toplantılara katılamıycam umarım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizle de.

jasmine' Alıntı:
çok teşekkürederim arkadaşlar,nurullah seni burda görmek ne güzel ne zaman geldin sen yahu bitti mi askerlik yoksa, özledik seni.Ben arkadaşım iyileşene kadar toplantılara katılamıycam umarım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizle de.

geçen pazar günü geldim dağıtım iznime askerlik daha çoook :) bende sizleri özledim bu akşam tophanede gelenlerle hasret gidericez umarım arkadaşın çabuk iyileşir aramızda kısa zamanda ol diye değil yani :p

Yasemin birdahaki toplantıya bekliyoruz, dualarımız arkadaşın için Allah acil şifalar versin, bizim elimizden birşey gelirse çekinmece olmasın atlar geliriz, kendine iyi bak...:rendeer:

çok sağolun sizleri daima yanımda hissediyorum sizlerde olmasanız hiçbirşeye dayanabilecek durumda değilim zaten.İnşallah yakında neşe içinde beraber oluruz.Nurullahcığım sana hayırlı teskereler diliyorum biliyorsun sayılı gün çabuk geçer.

Allah acil şifalar versin...

Bir söz vardır çok severim ; Allah dağına göre kar verir diye...

Sevgiyle selamlarım :rendeer:

jasmine' Alıntı:

yasemin sevgiye geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen en kısa zamanda aramızda olması dileğiyle. İnanıyorum ki en kısa zamanda ayağa kalkacaktır.:rendeer:

bütün arkadaşlarımla en kısa zamanda görüşmek üzere:bounce:
selamlar

Güzel bir akşamdı, uzun zamandır göremediğim arkadaşlar oradaydı, özellikle ızgara balığı özlemişim ama rakı gelemedi bizi yanlız bıraktı, bidahaki sefere rakıyıda aramızda görmek isteriz.

Özlediğim arkadaşları görme fırsatım oldu. özellikle balığı özlemişim ama rakı bizi ekti gelmedi. artık bidakine

serdar senden bişey rica edicem. Gümrükleme şirketimize kendi motoru ile kurye hizmeti verecek bi güvenilir arkadaş arıyorum yakın çevremizde böyle bi arkadaş varmı?

Son düzenleme:
Morallerimiz yerinde olduğu için 1 tane foto çektim, yani görüpte canınız çekmesin diye, güzel bir akşamdı herkese çok teşekkürler...
IMGP1395.jpg

benimde keli çekmişsin :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pastanın tadı damağımda kaldı abiler tekrar yemek istiyorum bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar