[MT - İstanbul] 06 Agustos / MT Riva Öğümce Köyü Gezisi Fotoğrafları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Offf amma sıcaktı yaw..:pr: her şey için herkese teşekkürler..Yine gerçek motorcuların toplantısı... gayet düzeyli, kaliteli ve elit bir toplantı ve gezi oldu..:rendeer: Emeği geçen herkese teşekkürler..:rendeer:
Her geçen gün grup sürüşünü daha ii öğrenioruz bu arada...Aramızda sabırsız arkadaşlar olsada olsun..:wiinkk: :rendeer:

serkan79' Alıntı:
Abİ 4. Resİmdekİ Adamlar Nereye Bakiyo :)

arkadaşlar at ile gezelim dediler..
at kendi kendine dolaştı durdu bizimkilerde at kullandık diye hava attılar..
ona bakıyorduk..:
queen: :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben şu grup halinde giderkenki fotoğrafları cok merak ettim. Kimsenin koymaya niyeti yok sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
SuSpect' Alıntı:
Ben şu grup halinde giderkenki fotoğrafları cok merak ettim. Kimsenin koymaya niyeti yok sanırım.
Galiba savaş ta o fotolar..Oda daha uyuyodur..:p Dün 3 kg. sucuk yedi naapsın..:mrgreen:
S&S

Herkeze Günaydın...
Sizin adınıza güzel bi gezi olmasına çok sevindim.
Gelemedim göremedim üzgünüm :salut:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
NİNJA TURTLES PAINTBALL TAKIMI :mrgreen:
dsc00190ms2.jpg

ATV SAFARI
dsc00184ay7.jpg

Organizasyonu düzenlediğimiz mekan Atvakademi'ye paintball ve atv safari için MT üyelerine yapmış oldukları güzel indirim ve emeklerinden dolayı çok teşşkürler.
Bu sıcak pazar günü daha keyifli olamazdı. :cat:

en kısa zamanda paintball turnuvasının tekrar yapalım. A takımını yenmek çok zevkli :p

ATV Akademi Hakkında detaylı bilgiyi aşağıya ekliyorum.
http://www.atvakademi.com/
ŞEHİRDE BİR MACERA MERKEZİ...
hakkimizda-sol.jpg

painto.jpg

Türkiye'de ilk defa düzenlenen extreme outdoor spor organizasyonlara aynı çatı altında yer veren şirketimiz, genç çalışan kadrosuyla 2005 yılından beri kişilere ve kurumlara hizmet vermektedir. Şirketimiz Atv, Paintball, Jeep ve Motocross ana başlıkları altında şehir gürültüsünden uzak ama şehire bir o kadar yakın olan doğa ile içiçe tesisimizde kişi ve kurumlara yönelik organizasyonlar düzenlemektedir.

İletişim Bilgileri

Tel : 0 216 338 86 15 - 16
Gsm : 0 532 628 24 42

ya ben erken ayrıldım şimdi kıskandım sizi..
havuzda da eylendik ama daha atv den düşmedim..:queen: :queen:
birdaha gezi yapılabilir oraya..
bu defa yemek yeyip gidicem oraya..
:cat: :)

ben bu geziyi kaçırmazdımya neyse bi dahakine kısmet :salut: :salut: :salut: baya eğlenceli geçmişe benziyo bu arada bazı arkadaşlarımızı motorlarına ihanet etmiş gördüm ne o öyle atv miş yok at mış
ayıp ayıp resimlerde gördüğüm kadarıyla motorlarınızda kenardan ölecee bakıyo bunlar neye biniyo böyle diye :silent:
hiç size yakıştıramadım :p :p :p

süper resimler güzel eğlenmişsiniz orada olmak vardı ...

Herkeze tşkürler

Aybiketa sanada sonsuz teşekürler sen hiç yorulmazmısın:queen:

Son düzenleme:
teşekkür ederim Albatros :)
e yorulacak bişey yapmadım ki ben
bi de atvcilere ve paintballculara sormak lazım :)
hepinizi sevgiyle selamlıyorum :rendeer:

Hayatımda bu kadar yorulduğumu ve bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum....
Öncelikle bu geziyi organize e den başta Erhan olmak üzere herkeze teşekkürler...:rendeer: :rendeer:
Yolda başlayan talihsizlikler oradada sürsede gerçekten harika eğlendim...:cat:
1-Yolda 2 adet arı gözümün altını soktu....:p :p Bula bula beni buldular 1 gelen arının resmen slalomlar çizerek zühtüpaşayı ve erhanları geçerek bana geldiğini an ve an hatırlıyorum:queen: :queen: (Thai nin eşine ve orada gelip bakan intörn dr arkadaşıma teşekkürler.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: ..)
2-Mangal karmaşası oldu yemek yiyemediğim için gözlerim döndü --midem bulandı (acaba kaç aylık):queen: bizi b ekleten mangalı geç getiren arkadaşı kınıyorum....:farao:
3-Atv safarisine önce katılmadım ama neler kaybettiğimi daha sonra binince anladım...:queen:
4-Paintball da yendiğimiz zavallı A Takımına geçmiş olsun diyorum... oyundaki en yaşlı kişi olarak 1 defa vurulmadan bayrağı kapıp giderkende aslanlar gıbı 4 kişiyi vurdum :queen: :queen: :queen:
OYUNUN GALİBİ NİNJA TURTLES GRUBUMUZADA TEBRİKLER DİYORUM...:queen: :queen: :queen:
5- ATV SAFARISINDE bana katlanan mehmet kardeşime teşekkğrler adam meğerse eğitimli atv ciymiş bizde kek kek bakıyoruz:queen: :queen: -
6-motosikletleriyle tek başlarına :cat: gelen bütün bayan arkadaşlara teşekkür ediyorum katıldıkları için ..:rendeer: :rendeer:
6,5:queen: :queen: : Akşam dönüşe kadar bizimle birlikte arabalarıyla bize katılan ve katlanan vınvın ve kırmızı (özge ve hande) ye canı gönülden teşekkür ediyorum:rendeer: :rendeer:
7-Bu gün tanıştığım Early riders gurubundan rüzgarın oğluna ayıp be kardeşim diyorum adam resmne 5 2 bitiri olayı...:queen: :queen: :queen:
Ve anladımki insanlar kesinlikle peşin fikirli olmamalılar...
8-Daha önce tanışmadığım bu gun ilk defa tanıştığım a rkadaşlara teşekkür ederım..

daha sonra devam edeceğim yorgunluktan tuşları bulamıyorum sevgiler saygılar
iyiki sizler varsınız...:rendeer: :rendeer:

devamı.....

...
9-Necdet kardeşime getirdiği TATLI hediye için teşekkürler..(abi nasıl bir koku oyle yaa daha once hayatımda oyle bir enfes tad ve koku görmedım))
10-Eyong motosiklet için beklerken bizimle beraber orada bekleyen vakitlerini öldüren riva ya gelen bütün a rkadaşlara teşekkürler...
11-Düşmeden riva ya kadar gelen ve çaktırmadan kaçan vedat kardeşimize tebrikler...:queen: :queen: :queen:

aybiketa
senin motor seyhan mı?
sanki başka birşeymiş gibi geldi bana dün :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
savaaaaşşşş nerde yoldaki muhteşem konvoy fotoları?? görsün elalem motorcular nasıl gidermiş konvoyda bilmem kaç motorla...:mrgreen:
S&S

güzel organizasyon için emeği geçen herkese teşekkürler, hatta ve hatta biz gariban motorcu kardeşleri aç bırakma pahasına yaptığı mangal ziyafetinden bir zırnık dahi koklatmayan SAVASXXL'ye de teşekkürler.. :cherry: :cherry:

aybiketa' Alıntı:
bi de atvcilere ve paintballculara sormak lazım :)
ben kollarımı, bacaklarımı ve kafamı kaldıramayacak durumda işyerinde çalışma gayretleri içerisindeyim. :pale:

bir de Savaş Abi'nin arılarla girişmiş olduğu mücadele vardı. bakar mısınız nasıl da yalvarır gözlerle bakıyor arıya üzerine gelmesin diye :cherry: :queen:

sa550292en2.jpg

arılardan sonra sinekler üşüştü bu sefer. biz anlayamadık Savaş Abi'de ya ballık bir durum vardı ya da ....:cherry: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw seker gibi adam tabii.baksana eşek arısı bile gelmiş..:p
S&S

starsailor' Alıntı:
aybiketa
senin motor seyhan mı?
sanki başka birşeymiş gibi geldi bana dün :silent:

:mrgreen: shadow zannedenler bilem oldu :mrgreen:
ne motormuş benimki de bea ! :mrgreen:

ben de yolda çekilen fotoları bekliyorum hadi nerde nerde :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
uyuyo bu savaş uyuooooo:queen:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar