(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

Arkidişler beyime danıştım akşama programımız varmış :) Bu akşam sizlere katılamıciiz üzülerek belirtiim :salut: Gürkan 2 çay parasından yırttın hade gene iyisin :queen: Ufkumuz her daim açık çok şükür :queen: ama önemli not olunca daha bi açılıyo tabe :queen:

inş başka zaman kardeşim :rendeer:

yırtmadı yeşim ben 5 çay içecem:queen::queen:

afiyet olsun abime:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim mevzuyu konuşcaksınız di mi anladım ben :mrgreen: Ya bu kadar üzülmeyin halledersiniz 3-5 neyse toplarsınız aranızda acele etmeyin biz çadır madır idare ediyoruz şimdilik :queen:
Biz gitmiyoruz diye gelmiyo cadı :p

aslında gelmeyi istiyorum önemli bi konu var konuşmamaız gereken (sanırım sen biliyosun)
ama malesef otobüsle oraya anca sahura gelirim :p

cadı juba bas bas bağırıyodu artcı varmı diye :) biz jubayla saat 7 de buluşucaz istiyosan söyleyim gelsin seni almaya ?

Bizim mevzuyu konuşcaksınız di mi anladım ben :mrgreen: Ya bu kadar üzülmeyin halledersiniz 3-5 neyse toplarsınız aranızda acele etmeyin biz çadır madır idare ediyoruz şimdilik :queen:

ramazandan sonra ne yapcanız onu düşünüyoruz:queen::queen::queen:

evet sizi konuşucaz :p
evet sen gelsen gidicem bende ama gelmiyosun :p

anladım ben haberim var dur bişeyler yapıcaz o konuda :rendeer:

ihmal etmiyelim :cat:

cadı juba bas bas bağırıyodu artcı varmı diye :) biz jubayla saat 7 de buluşucaz istiyosan söyleyim gelsin seni almaya ?

ben anadolu yakasında dudullu tarafındayım o saatte butarafa geçmesi sorun olabilir gibi :silent:

Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin Allah tuttuğunuzu altın etsin Allah sizi başımızdan eksik etmesin Allah tepenizden baksın ay bu diildi pardon :queen:

yeşim sultan ahmeti tavsiye ediyorum hem bize yakın yömiyeyi dogrultunca yanımıza gelir hesabı ödersin :queen:

bana paragöz diyenlere de bakın siiiizzz :queen:

evet arkadaşlar iftardan sonra buluşuyoruz çaylar kahveler ve bol sohbet ve kahkaha garanti :rendeer:

Şu saati 21:00 olarak düzeltsek de yanlış anlaşılmalar olmasa diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar