[MT-İstanbul] 04/04/2010 Şile Cruiser gezisi için 2. başlık

Arkadaşlar daha önce açılmış başlığın neden kapatıldığını ve merak edip sorduğumda neden yanıtlanmadığını bilemediğimden 2. bir topic açmayı uygun gördüm. Gezi 4 Nisan pazar günü yapılacaktır. Geçen seneki geziyi yad etmek amacıyla buluşma mekanlarını ve saatlerini aşağıya aynen kopyalıyorum gerekli bilgiler oradan edinilebilir.

PS: Tombo havalar mı soğudu, sen mi soğudun? Havalar ısınırsa sen de ısınıp gelmeyi tekrar düşünür müsün ? :wiinkk:

"Gelecek arkadaşların bu linki/topici okursa iyi olur.
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html

Gidilecek yer : ŞİLE
Tarih : 04.04.2010

Avrupa yakası:
Buluşma noktası: Eminönü arabalı vapur iskelesi önü
Buluşma saati : 09.00

Anadolu yakası :
Buluşma noktası: Salı Pazarı (Fenerbahçe Stadı önündeki park) Kadıköy
Buluşma saati : 10.00

Toplu hareket saati : 10.30

adı cruiser buluşması ama tabiki her tip motor katılabilir"

selam dostum
ben yazdım bile adımı
Yanlız herkez hava yağmurlu diye vazgeçiyor ???
Cumartesi olsun hayrolsun bakalım
1.Nightshift

Osbourne ne demek isyedin anlamadım. Gönderdiğin link geçen seneki geziye ait. Ki ben zaten ilk açtığım topic e eklemiştim fikir vermesi açısından.

Bu arada sanırım geçen seneki topic in gazabına uğruyoruz zira geçen sene yaptığımız gezi cumartesi gününe denk gelmişti bu sene pazara denk geliyo. Hatırlatmakta fayda var:cat: Ayrıca dün sağanak yağmur vardı bugün hava günlük güneşlik yani erken karar vermemek lazım. Meterorolojinin yanılma payını da hesaba katıp son söz için cumartesiya kadar bekleyelim derim ben.

Bu arada alooooo herkes mi vaz geçti yaw:silent:

Hava güzel olursa ben gelirim :) Bende yazıyorum.

1.Nightshift
2.Draggy

Motorum serviste olmasaydı gelirdim bende.İlk cruiser geizisini iple çekiyorum

pazara hava güzel görünüyor ben bugün fırsattan istifade epey tadını çıkarttım günün inş pazara da güzel olur hava

Evet beyler zaman azalırken ve havalar güzel gitme eğilimindeyken son bi yoklama yapalım:

1- kankavi
2-nightshift
3 draggy
4-osbourne

Yok mu arttıran?

evet arkadaşlar son karar zamanı. yarın çıkıyor muyuz, yoksa katılım azlığından başka bi zamana mı bırakıyoruz???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar