ben saat 11:00 - 11:30 gibi orada olurum sanırım
kahvaltılıkların hepsini bitirmeyin
kahvaltılıkların hepsini bitirmeyin
aklıma ali sen esat kıratlı gibi farklı alanlarda un yapmıs olan sahsiyetler geldi onlarda zaman zaman kıs ayında bogazdan vb yerlerden denize girerlerdi degisik tabe![]()
bnm buna itirazım yok tabide denizden sonra dus almadan mı devam ediceksiniztuzlu tuzlu :mrgreen:
buarada kabalıgımı mazur gorun 'istburak ın esi diner in ve pınarın dogum gunleri simdiden kutlu olsun
ondan dedik nerden katılcan die bz bostancıda bulusup brlkte gdrz umraniyeye:wiinkk:
Thanks efendim de niye şimdiden? Gelmiycenmi??
SanırsamPınar ablam sen gelcenmi :rendeer:
Dinar deil olum diner:queen:dinar ve pınar .. pınar veya dinar ((
ikisininde dogumgünleri kutlu mutlu huzuru olsun ....
alah sevdiklerine kavuştusun dicem ama kavuşmuşlar zaten ((((
gelemicemi biliyorum ama olsun kısmet işe aklım sizde ...
boss bizim elemanlara mukayet ol ona göre yani sonra fena dagıtıyolar ...
gkn a da soyle denize donla girilmezzzzzzzr::queen:
Niyet edersen gemeye, uyanabilirsin:wiinkk:gelmeyi cok arzu ediyorum aslında ama pazar sabahı 9:30 c.tesinin ertesi oluyor uyanamam diye cekiniyorum
insallah kalkıp bostancıda arkadaslarla bulusup gelirim![]()
Sanırsam
Dinar deil olum diner
Saol canım ama öyle kuru kuru kutlamana müsaade edemem..
Dönüşte yine bi yerde toplaşırız hedaayemi verirken kutlarsın :queen:
diner ve pıner olmuyo ki (((((bir kereye mahsus bi espiriydi içine ettin yani hehe ehehaha ha:queen::queen:
Arkadaşlar bende yeni motosiklet kullanıcılarındanım 4 aydır Beat kullanıyorum bende geziye gelebilir miyim ? Yanlız motor 90'ı geçmiyor ?
olurmu hiç öyleşey zaten davet gerekmiyo tabiiki gelebilirsin çok isteriz,gündüz çalışıyom oyüzden eklememişim şimdi ekliyom.ümmet abi beni listeye eklememişsin ama ben yine de gelmek istiyorum. bir sorun olurmu?
oldu paşam.... osaatte kahvaltımı kalır yarım saat sonra öğle yemeğiben saat 11:00 - 11:30 gibi orada olurum sanırım
kahvaltılıkların hepsini bitirmeyin![]()
gel gel 100 geçmiyoz biz senin için 90 yaparız:queen:Arkadaşlar bende yeni motosiklet kullanıcılarındanım 4 aydır Beat kullanıyorum bende geziye gelebilir miyim ? Yanlız motor 90'ı geçmiyor ?
hadi lem o önceki motorlaydı şimdi yamaham var bikerem 100 yapıyomGel kardeşim gel. Öncümüz Ümmet abi zaten 75i geçmeyi fazla sevmez
geçmiş olsun başkasefere inşallah dikkatet kendineSaglik nedeniyle ben ne yazikki IPTALr:
Ümmet abi ve diyer gezginlere kazasiz sürüsler...
Bostancı tarafı buluşuyo mu bi yerde karara vardınız mı arkadaşlar???
Bostancı tarafı buluşuyo mu bi yerde karara vardınız mı arkadaşlar???
gel gel 100 geçmiyoz biz senin için 90 yaparız:queen:
buluşucaz buluşucazda saati tam belirleyemedik.akşama kesinleşir.