[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

valla beyler bayanlar şakalarımız ağır geldiyse af ola işin gırgırındayız ağır olan yerde ağır sorumluluk gereken yerde sorumluluk yaparız maksat muhabbet hayat kurtarmıyoruz kimseyi küçültmüyoruzda burda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla beyler bayanlar şakalarımız ağır geldiyse af ola işin gırgırındayız ağır olan yerde ağır sorumluluk gereken yerde sorumluluk yaparız maksat muhabbet hayat kurtarmıyoruz kimseyi küçültmüyoruzda burda

yerim şakanı len burda ortam güzel hayat güzel geyik güzel en son alınacak adamlardan biri benim :cat::queen: go go go

yok canım almim benim arkam sahibli malum yengen var:) ama yengen olmazsa ben zaten sana artçı gelirim üzülme sen

Topicin muhabet kaynagı geldı YEŞİLL GELDI KISACASI Nasılsınız abılerım ablalarım ellerınısden opmusem ınsallah pazar gunu gorusurk :) :queen::queen::queen::queen::rendeer:

9 30 da teker donus 10 30 kahvaltı peki kahvaltı noktasında ne kadar kalınıcak ve sonrasında nereler var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
9 30 da teker donus 10 30 kahvaltı peki kahvaltı noktasında ne kadar kalınıcak ve sonrasında nereler var
kahvaltıdan 13:00 de ancak kalkarız sonrasında şileturu dahasonra beykozyolunda nejdetin mezarına ziyaret sonra çengelköy çınaraltında çay ve sohbet.

hava böyle devam ederse hafta sonu çok güzel olucağa benziyo... :cat:

böyle giderse ben güneş gözlüğümüde almayı düşünüyorum :mrgreen::mrgreen:

meteoloğinin sitesinde paso güneş gösteriyo :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar