[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

avrupa dan gelıcek arkadaslar burda toplanıp gecsek karsıya bulusma yerıne ole gıtsek nasıl olr

jackaan bende karşıdan gelicem...

hatta bu gün KGS mi bilem aldım :p:p

nerde buluşucaz peki... mecidiyeköy veya oralarda bi yerde buluşup direk 1. köprüden mi geçsek yoksa 1. veya 4. levent dolaylarında buluşup 2. köprüden mi gelsek...

valla şunu söliim benim hiç köprü tecrüben yok :queen::queen::queen:

jackaan bende karşıdan gelicem...

hatta bu gün KGS mi bilem aldım :p:p

nerde buluşucaz peki... mecidiyeköy veya oralarda bi yerde buluşup direk 1. köprüden mi geçsek yoksa 1. veya 4. levent dolaylarında buluşup 2. köprüden mi gelsek...

valla şunu söliim benim hiç köprü tecrüben yok :queen::queen::queen:

Zincirlikuyuda buluşursanız 2.ci köprüden geçersiniz hem ikeaya ordan daha kolay olur,levent benzinci ideal yer ayyıldızın orda

arkadaşlar avrupa yakası bir arada karşıya geçelim ona göre bi ortak nokta ayarlıyalımm

evet burak zincirlikuyu mezarlığın karşısında bp var orda buluşalım 08:00 de 08:30 da hareket ederiz

anlaşıldı; tamam :cat:

biraz telsiz repliği gibi oldu :p

benim motorun benzin deposu küçücük ufacık yanıma yarım litrelik su şişesine yedek benzin alsammı yaaa :silent::silent:

tecrübesizlik işte :cyclopsan:cyclopsan

ne yalan soliim utandım herkez bu denli arzuluyken benim tatlısu motorcusu olmamdan utandım :farao:

ne yalan soliim utandım herkez bu denli arzuluyken benim tatlısu motorcusu olmamdan utandım :farao:

abi nie utanıosunki bu tatlı su motorculugu diil tecrube bnm scooterım var ve ilk 10 yagmurumda ıslanmaktan fazla ter akıttım bi defa devridim 2-3 defa kaza atlattım haa snr alıstım artık cok sukur normalden ii gidiorum smd senn makinede buyuk aza iice tecrube kazandıktan snr seneye kısın cok rahat binesn herturlu havada:cat:

abi nie utanıosunki bu tatlı su motorculugu diil tecrube bnm scooterım var ve ilk 10 yagmurumda ıslanmaktan fazla ter akıttım bi defa devridim 2-3 defa kaza atlattım haa snr alıstım artık cok sukur normalden ii gidiorum smd senn makinede buyuk aza iice tecrube kazandıktan snr seneye kısın cok rahat binesn herturlu havada:cat:

cok zarifsin tesekkur ederim ama benimki cidden tatlısu motorculugu yagmurda kullanmak pek zevk vermiyor o yuzden bide baya erken ozellikle pazar gunu icin. naz yapıyor ukalalık ediyor gibi dusunmeyin ben samimiyetle konusuyorum insallah hava ii olur bende sonradan katılıım aranıza

bende gelmek istiyorum banane işte banane! benide alın yaaa!!:salut:

heheheeh sen nerden geliyosun avrupa yakasında isen bak arkadaşalr geliyoo senide alsınnlar haberleşşş
he yok anadoludan geliyosan bizim selim var mhrrmkpnr var rola var daha çok adam var artçı alırlar ama selim kuyrugu kestirmiş alamaz galiba ama sen anlat nerdesin nasıl gelebirlirsin motorum yok demişsin ümmet abiye danış o sana birini bulurrr

sizin orda cami varya geç onu az ilerden sola dön bakkaldan bozma bi market çıkıcak düz devam et karşına çıkan parkın sonundan sağa dön tekrar sağ işte ben ordayım :):):)

doganevlerdeyim sen?

senin tarifine göre bizim ordaki cami değil oooo :queen:
ümraniye çarşı diyelim
mustafa kemal mahallesi atakentin alt tarafı bilirmisdin bilmem

sen bizi coşkun (babaçi yani adı coşkundu sanırım ) abinin arkadaşı değilmisin ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
senin tarifine göre bizim ordaki cami değil oooo :queen:
ümraniye çarşı diyelim
mustafa kemal mahallesi atakentin alt tarafı bilirmisdin bilmem

sen bizi coşkun (babaçi yani adı coşkundu sanırım ) abinin arkadaşı değilmisin ?
hagayret şimdi akraba çıkçanız:p:p:p:queen::bounce:

sizin orda cami varya geç onu az ilerden sola dön bakkaldan bozma bi market çıkıcak düz devam et karşına çıkan parkın sonundan sağa dön tekrar sağ işte ben ordayım :):):)

doganevlerdeyim sen?
memleketlerinizde aynımı:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar