[mt - ist ] scooter bulusma sarıyer

ya ebubekir ne demişti pendik üsküdar git gel 15-20 lira.. dedim yuh..... harbi bu mondialler neden çok yakar.. siz altınızda canavara sahipsiniz...

pendik üsküdar arası mesafeyi bilemem ama. sadece pazarları biniyorum maksimun 60 km yapıyorum ve her pazar 20 tl benzin almak zorunda kalıyom :pale: benim motorun şasesi ağır o yüzden bu kadar yakıyo dicem ama 1.9 cady'e bile bu kadar yakıt almıyom :queen:

pendik üsküdar arası mesafeyi bilemem ama. sadece pazarları biniyorum maksimun 60 km yapıyorum ve her pazar 20 tl benzin almak zorunda kalıyom :pale: benim motorun şasesi ağır o yüzden bu kadar yakıyo dicem ama 1.9 cady'e bile bu kadar yakıt almıyom :queen:

20 lira ile yaklaşık 150 km yol yapıyorum....

yok be adamım gerçekten çok fazla yakıyorlar.... bana çok garip geldi... kurye olsanız karın tokluğuna çalışırsınız...
ben çok yakan motorlara alıştım artık..
geçen gün K6 ile yalova yaptım, uzun yolda 38 kr yakıyor...
araba 35 kr yakıyor:queen::queen:
müdür hele bu sezonda idare etsinde bizi...
gayri Allah kerim, bir dahaki sezon daha güzel bir makineyle karşınıza çıkarım...

ben çok yakan motorlara alıştım artık..
geçen gün K6 ile yalova yaptım, uzun yolda 38 kr yakıyor...
araba 35 kr yakıyor:queen::queen:
müdür hele bu sezonda idare etsinde bizi...
gayri Allah kerim, bir dahaki sezon daha güzel bir makineyle karşınıza çıkarım...

one be öyle 38 kr diyorsun... hiç özgür değil o motor...

bana bayağı bi uzak, ama ehliyet hazır olsaydı gelirdim yani,dosyayı yarın götürecem artık bir dahakine inşallah.keyifli bir pazar günü geçirirsiniz inş,kazasız belasız..:rendeer:

bana bayağı bi uzak, ama ehliyet hazır olsaydı gelirdim yani,dosyayı yarın götürecem artık bir dahakine inşallah.keyifli bir pazar günü geçirirsiniz inş,kazasız belasız..:rendeer:

ben dosyalarımı aldım fotokopisini cektim daha basvuru yapmadım ama yanımda bulnsun polis yada jandarma ehliyetsiz yakaladımı bırakyo trafik olmadıkca ama affederler :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar