[MT] İllere Göre Motosiklet Servisi/Ustası Fihristi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhabalar;

Bu başlık altında memnun kaldığınız,sürekli gittiğiniz servisleri,işinin ehli ustaları paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız bilgiler konunun ilk mesajında illere göre kategorize edilecektir.

Bilgileri eklerken;

İşletmenin ismi,telefon numarası,adresi,varsa eklemek istediğiniz yorumunuzu eklemeniz oldukça güzel olacaktır.

Hatta ekleyebilenlerin google map'ten konum olarak adresi paylaşmaları adresin kolay bulunabilirliğine katkı sağlayacaktır.

Bursa

Kardeşler Motosiklet
0224 253 10 72
Elmasbahçeler Mah. Zafer Sk. No:63 Yıldırım/BURSA
Ekrem ve Selahattin KÜNKSATAN
İşletmenin Google Maps üzerinden konumu: Link

Kocaeli

Gebze Fazilet Motor Honda bayi
Adres: Bağdat Cad. No:126, Gebze/Kocaeli
Telefon:(0262) 642 5663

Mersin

Görkem Motor. Memet usta.
Cumhuriyet Mahallesi 1657. Sk No:25
Yenişehir/Mersin

Maps:
http://prntscr.com/90dywk

Son düzenleme:
Çok güzel düşünülmüş. Teşekkürler.

Her türlü motor var. ustalığından ve fiyatlardan memnunum.
Görkem Motor. Memet usta.

Cumhuriyet Mahallesi 1657. Sk No:25
Yenişehir/Mersin

Maps:
http://prntscr.com/90dywk

Mersinde başka ustalar varsa paylaşmanızı bekliyorum.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
İşletme ismi: Kardeşler Motosiklet
Telefon numarası: 0224 253 10 72
İşletme Adresi: Elmasbahçeler Mah. Zafer Sk. No:63 Yıldırım/BURSA
İşletme sahipleri: Ekrem ve Selahattin KÜNKSATAN
İşletmenin Google Maps üzerinden konumu: Link

Genel olarak tüm cruiser ve chopper motorlar ve karbratörlü motorlar üzerine çalışıyorlar. esnaf insanlar benim 3 senedir her sorunumda yardımcı ve çözüm oldular. tavsiye ederim.

Ama bence il il fihrist şeklinde ayrılsa daha kullanışlı olur. Herhangi bi yerde usta arayan adam konuyu baştan sona incelemek zorunda kalmaz hem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kocaeli/Gebze Fazilet Motor Honda bayi
Adres: Bağdat Cad. No:126, Gebze/Kocaeli
Telefon:(0262) 642 5663
Ustasının işçiliği birinci sınıftır ben çok memnunum ancak, işçilik biraz tuzludur.

Bostancı'da Sadullah Usta.Özellikle Honda ve Bmw üzerine ihtisas yapmış, çok iyi bir usta.

MANİSA
Merkez: Dağlılar yamaha bayii ustaları iyidir güvenilirdir.

Saruhanlı: Sanayi sitesi küba motor yetkili servisi usta Nedim Gülbakan eski kurttur.Yamahayı yalamış yutmuş.Düşük cc ustası çinlilerde dahil yapamayacağı şey yok o yapamazsa manisada kimse yapamaz zaten.

Akhisar1: Hüseyin Akkın, türkiye drag yarışlarında hemen hemen her sezon kupa kaldıran Doğan kırbaş ve oğlu Kamil kırbaş'ın motorlarını yapar.(bkz.1850cc hayabusa).Her türlü üretim,rektefiye,gömlek çakma,portpolish,taşlama,blok toplama gibi birçok işi yapar aynı zamanda brock's un ege bölge bayiisidir.Yunanistandan türkiyede bulunmayan parçaları getirmesiyle ünlüdür.

Akhisar2: Moto aytek düşük cc ustasıdır.Ybryi 180'lik cgyi 300'lük yaptığı görülmüştür.

Daha önce hiç gitmedim ama forumdan GKN diye bir üye var kendisinin kadiköy hasanpaşada dükkanı var forumda da konusu vardı. Bi araştırın dükkan adı da GKN diye biliyorum.

Teşekkürler. Siteyi buldum herhalde bu : http://www.gknmotors.com sadece lastik var onun dışında servis var bana çok uzak ben bahçeşehirdeyim yani istanbulun 2 farklı ucu resmen :D benim oraya gitmem kaç km bilmiyorum ama en az 1 saat mesafe bence servis için uzak :/ bulamazsam güvenilir babamın sanayide tanıdıkları var avcılarda onlara giderim ama onlarda motor parçaları bulunur mu pek emin değilim onun dışında zaten servis-bakım falan en yakın yamaha bayii si herhalde 40 dk falan uzaklıkta oraya giderim ama imkanım olursa gkn'ye giderim elbette

Konuyu hortlatmış olucam biraz ama Gebze/İzmit civarında V motordan anlayacak bi usta lazım o numaradaki ustanın numarası aynımıdır anlıyor mudur bilmem ama başka tavsiye edicek olabilir belki, cruiser tarzı bir motor alıcam o yüzden iyi bi usta olursa sevinirim

Son düzenleme:
| Şafak Müdrişler | 0555 508 21 68 | Eski Sanayi Sitesi - Blok 12 - No7 - Edirne |

eklenen yerleri ilk mesajda düzenleme yaparak tek bir yerde toplanmasını sağlayabilir miyiz?
bu arada balıkesir de bildiğiniz usta var mı :)

Gebze civarında cruiser V motordan iyi anlayan bi usta lazım göstermek için

Denizli: genel motor bakımı : Şahin motor
Fevzi Çakmak Bulv. No:374
(çevre yolu üzerinde ulus kavşağı ile kalp merkezi hastanesi arasında)

Plastik kaynağı ve boya işleri : Ozan
Bakırlı kavşağının aşağısında soldaki ilk cadde 2. dükkan

dükkan tarifleri biraz garip oldu ama hiç harita adresine bakmadığımdan cad. ve sok. isimleri vererek tarif edemedim, gidecek olan özelden yazarsa ayrıntılı tarif edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar