daha once de sormustum sagolsun bırkac arkadas cevap verdı ama kullananların yorumlarına ıhtıyacım var boyu 180 den fazla olup ta gtr de sırt agrısından sıkayetcı olan var mı ? bu benım ıcın en onemlı krıter arkadaslar
Marlbor Man ;
Yanlış hatırlamıyosam GT250r'ına alışmakta başta zorluk çekmiştin. Şimdi durum nedir, artık sorun yoktur umarım.:cat:
Trasher çok geçmiş olsun. Sorunun kısa sürede çözülmesinede sevindim.
Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu, daha önce hiç yazmamıştım. Nisan gibi gt250R almayı düşünürken dün aniden temiz olduğunu düşündüğüm 2. el bir gt250r buldum ve almaya karar verdim. 3-5 kuruş kenarda var gerisinide kredi çekicem ama sıfırı tüketecek gibi oluyorum. Önümüzdeki birkaç ay kemeri son deliğine kadar sıkmam gerekecek malesef. Devede kulak gibi kalacak belki ama 2. el motor alım satım masraflarına ne kadar gidiyor bilen varmı acaba ?? Kısmet olurda, alabilirsem bende resmini koyarım buraya inşallah.
Sağlıklı kalın.
Merak ettim,boşa almadan önce,zincir boşluğunu alsın diye motoru hafif kımıldatmayı denediniz mi?Çünkü bende şimdiye kadar boşa almak ile ilgili bir sorun olmadı.Şayet motorla ilgili bir problem değilse ve denemediyseniz bunu bir denemenizi tavsiye ederim,her motor için geçerli bir yöntemdir.Haftasonları durmaksızın pratik yapıyorum.Havalarda şansıma çok iyi gitti bu ara.Eh 3.vitesinde yerini buldum sonunda.:cherry:
Tek derdim kullanımının çok yorucu olması ve gidonun dar yerlerde manevraya imkan vermemesi.Azmettim sezona iyi bir motorcu kardeşiniz(hatta abiniz) olacak inşallah.Ha unutmadan boşta hala sorun var yanlız.Arada sırada geçiyor.Heheheh.