kalite:cat:
arkadaşlar azönce motora binip bi yere kadar gidip gelecektim şirketin önüne motoru çıkarttım bindim çalıştırdım durduğum yerde ön frene bastım ve ön frenim kökünden kırıldı acayip moralim bozuldunasıl oluyorda böylesine önemli bir parça kırılabiliyor hiçbir darbe izi yok daha önce hiç zorlama olmadı ama bi anda kırıldı. bu garantiden değişir değil mi ne yapmam lazım akıl verirseniz sevinirim. Gerçekten çok moralimi bozdu zaten bi süredir başımda uğursuzluk var neyapmam lazım bana akıl verin lütfen...
Herkese merhaba...
YBR125 imden sonra 250cc bir motosiklet düşünüyorum (Gönül isterki 4 silindir bir makina)
Şu an aklımda Honda CBX250 (cbf değil) ve Hyosung GT250 var. Bu konuyu başından itibaren heyecanlı bir şekilde okumaya başladım ama son sayfalarda hyosung cuların yaşadığı sorunlar beni gt250 den soğutmaya başladı. Aklım yine CBX250 ye kayıyor. Kayıyor ama gönlümde gt250 den yana, cbx250 hyosung un yanında bisiklet muamelesi görüyor resmen.
Buradan çıkartılacak 2 soru;
1-Ben titiz biriyimdir, kullandığım eşyanın bana yamuk yapması ondan soğumama neden olur. Acaba gt250 alırsak honda almış gibi rahat olabilirmiyiz(malum honda artık marka olmuş kalitesini kanıtlamış) Yani GT250 mi CBX250 mi diyeyim...
2-Diyelimki GT250 almaya kararımızı verdik. Satmaya kalktığımda fazla zararım olmasın diye 2.el alıcam. Bunların 2005 ve 2006 modeli arasında şase ve jant renginden başka bir fark varmı.(teknik, işcilik ve malzeme kalitesi olarak)
2.el alırken 2006 mı almalıyım yoksa temiz olduğu sürece 2005 modelini de gönül rahatlığı ile alabilirmiyim?
Yine bu konuda Gri renkli şaselerin kaynak yerlerinde çapaklar olduğu ve 2006 model siyah şaselerin daha iyi kaynak işçiliğine sahip olduğunu okudum. 2.soruyu sormamım asıl nedenlerinden biriside bu.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkürler...
trasher;523794Artçı ile 2-3 saatlik yolculuklarda ara ara dinlenirsen saat başı gibi gtr da yorulmazsın ama gt250 ile 2-3 saat durmadanda gidebilirsin tabii ki biraz daha kolay olur bu biraz da artçının tecrübesine bağlı nekadar rahat binerse motora okadar rahat geçer yolculuğu ama korkarda neyapıcağını bilmeden sıkarsa çok daha fazla yorulur hangisini alırsan al pişman olmazsın.... [/QUOTE' Alıntı:Bakın kale alırsınız yada almazsınız burası çok önemli.Ben hiçbir tecrübem olmadan race aldım.Yani gt 250r aldım.Gerçekten çok zor.Arkadaşım 600 lük fazerla başlamıştı bende ona kızmıştım.Ama şu an raceden sonra fazer a biniyorum.1990 model porchce den inip auidi A6 ya binmek gibi.![]()
valla içinden hangisini almak geçiyosa onu al derim önemli olan seni isteğin her 2side çok güzel motorlar 2.el tertemiz bir hyo alabilirsin kış ayı olduğu için fiyatlarda nispeten daha düşük olacaktır. Artçı ile 2-3 saatlik yolculuklarda ara ara dinlenirsen saat başı gibi gtr da yorulmazsın ama gt250 ile 2-3 saat durmadanda gidebilirsin tabii ki biraz daha kolay olur bu biraz da artçının tecrübesine bağlı nekadar rahat binerse motora okadar rahat geçer yolculuğu ama korkarda neyapıcağını bilmeden sıkarsa çok daha fazla yorulur hangisini alırsan al pişman olmazsın....
bu arada parça bugün gelmemiş zaten cuma sipariş verince c.tesi gelmesi mucize olurdu benimde işim olduğundan dolayı işime gelmedi değil hani çünkü ahmet abinin yeri yoktu motoru koymak için bitince alırsın demişti nyse p.tesi gününü beklicez bakalım hayırlısı ile hallolsunda başka bişi istemiyom burdan yinew yazarım...