slm arkadaşlar geçen hafta sonu bursaya bir aşkadaşı ziyarete gittim yalova bursa arasındaki yol geniş ve uzunca düz yolları var ben beşinci viteste arkadaşlar yalanım varsa kalkmıyım şurdan motorda 195 libre gördüm emiynimki ben birzdaha beklesem ve zorlasam 200 görecekti yani aklınızda bulunsun bu motorun çıkabileceği maksimum hız 165 değil 200..:cat:
aiqa...
Öncelikle geçmiş olsun o parça 10 ytl ye kaynak oluyor
slm arkadaşlar geçen hafta sonu bursaya bir aşkadaşı ziyarete gittim yalova bursa arasındaki yol geniş ve uzunca düz yolları var ben beşinci viteste arkadaşlar yalanım varsa kalkmıyım şurdan motorda 195 libre gördüm emiynimki ben birzdaha beklesem ve zorlasam 200 görecekti yani aklınızda bulunsun bu motorun çıkabileceği maksimum hız 165 değil 200..:cat:
Bu durumda dört ihtimal var
1- Yanlışlıkla gidip GT650R aldın :mrgreen:
2- Heyecandan 165`i 195 gördün :cherry:
3- 45 derece eğimle aşağı doğru gidiyordun arkanda da rüzgar esiyordu :queen:
4- Hız göstergen bozuk
1- motorum gt250r
2-hiç heyecanım yoktu tam tersine gayet sakin ve bilinçliydim
3-yol dümdüz ve tam aksine rüzgar karşıdan esiyordu
4-hız göstergem gayet düzgün çalışmakta
5-arkadaşlar sadece ben herkez gibi bişeyler paylaşmak istedim sizlerle bu gayet normal bişey! dalga geçmek bence olmuyo ben cidi bir konudan bahsettim aklınızda bulunsun makine şukadar hız yapabiliyo diye yukardaki arkadaş gibi saçma sapan cevap vermek benim ve sizlerin kalbini kırar
zaten aynısı sizlerdede var yol musait olduğu zaman basın gaza göreceksiniz libre kaç gösteriyo
saygılar kardeşşşşş. demekki neymiş motorda ve bende problem yokmuş sorun sendeymiş!!!
Bu durumda dört ihtimal var
1- Yanlışlıkla gidip GT650R aldın :mrgreen:
2- Heyecandan 165`i 195 gördün :cherry:
3- 45 derece eğimle aşağı doğru gidiyordun arkanda da rüzgar esiyordu :queen:
4- Hız göstergen bozuk
1- motorum gt250r
5-arkadaşlar sadece ben herkez gibi bişeyler paylaşmak istedim sizlerle bu gayet normal bişey! dalga geçmek bence olmuyo ben cidi bir konudan bahsettim aklınızda bulunsun makine şukadar hız yapabiliyo diye yukardaki arkadaş gibi saçma sapan cevap vermek benim ve sizlerin kalbini kırar
zaten aynısı sizlerdede var yol musait olduğu zaman basın gaza göreceksiniz libre kaç gösteriyo
saygılar kardeşşşşş. demekki neymiş motorda ve bende problem yokmuş sorun sendeymiş!!!
Bu motoru bu sitede kullanan onlarca insan var.
Onlar bahsettiğin hıza çıkamadı sen nasıl çıktın onu ispatla bence.
video mu çekersin ne yaparsan yap artık.
Ama GT250R a 200 basacağına ben dahil kimse inanmaz.

öylebiraz;427393' Alıntı:1- motorum gt250r