Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende aldığımdan beri eski motor dahil vitese geçmeme gibi bir sorun hatırlamıyorum. Sadece çok nadir olarak motor soğukken 1 ve 2. vitesler arasında biraz dans ediyorum.

vites küçültürken 1. vitese düştüğümdce çat sesi geliyor ama artık tedirgin etmiyor.

Vites problemi için ist/hasanpaşa servisi Niyazi Uçkaç ile görüşün.Ben görüştüğümde viteste bir parçanın tornaya girmesi gerektiğini bunun bir fabrikasyon olay olduğunu bunu globale bildireceğini söyledi.Bu serviste siteden vites problemini çözen arkadaş var.Benimde boş problemim var ancak usta bir gün harcamak gerektiğini söylediği için vakit bulup gidemedim.

bu vites problemi için toplu bi çözüm bulsak hepimizde aynı sorun var gözüküyor elim ağrıyo artık ışıklarda debriyajı sıkmaktan globale toplu bi sorunumuz oldugunu ve bunu ustaların dahi tesipt ettiğini belirtsek nasıl olur???

Süper Moderatör (BBRR)
bildireyim bu sorunu ben ...vitesi boşa atmada sorun yaşayanlar bi el kaldırın bakem kaç kişiyiz....

+1
hyosung 2. toplantı için moda'ya giderken bağdat caddesinden toplu geçiş yaptık.malum trafik yoğun ve ışık çok.her durmada halimizi görseydiniz.hepimiz
ayağa doğru bakıp viteslerle oynuyorduk.:)

+1

motor çalışmazken kontagı çevirip boşa almak istedigimde tık boşa geçiyor ama bir süre çalıştıktan sonra (5 - 10 dakkika) kesinlikle boşa geçiremiyorum, bi on onbeş santim yürütüp haraket halindeyken boşa atabiliyorum

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşlar çalışırken ,yeni çalıştığında , uzun yolda giderken durmak istediğinizde normalde vites boşa şak diye geçmeli bunun bi zamanı olmaz bu kadar basit ...
Yok 15 cm it öle al boşa yok ..biraz çalıştır boşa alama ...böle şey olmaz

+1
Herkese merhabalar
Benim motorda boşa alırken problem çıkarıyor. bazen elimle eğilip boşa almaya çalışıyorum . ve çok komik oluyor. (ışıklarda örn.)

Bu arada artık benimde ehliyetim var sayılır. tüm işlemlerim bitti ve Yarın teslim alıyorum. 2 aydır motorsikletim tadını çıkaramıyordum. 1 aydır garajda yatıyor. Trasher kardeşim 2000 bakımı için ne yapıyoruz.
ben bu sefer yüzeysel bir bakım yaptırmayacağım.
mutlaka daha detaylı bakım yapılmasını isteyeceğim. Yolda kalmak çok kötü birşey
şu ana kadar iki kere kaldım. :)

ayrıca eksoz ve kuyruk için ne yapıyoruz ?

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Vites sorunu yaşayanlar....

ledo
trasher
aytskal
bighakan
johnny_rook
conti
TheSuda
gokhankose
deneter

Görülüyo ki kronik bir sorun bulduk...ÇÖzüm için ne yapılması gerekiyo şimdi onu bulacağız...İşte deneyimleri toplu paylaşmanın en güzel yanı bu

Son düzenleme:
+1
bende GV250 var.
beni de ekleyin vites problemine :(
bence toplu 1 bildirim yaparsak global ilgilenir.
satış sonrası servisleri gayet müşteri odaklı.
ah bir de boşa rahat girse vites...

bence hyosung da vitesi boşa geçenler el kaldırsın daha kolay olur :):) inşallah çözülebilecek bir sorundur . ama söylenenlere göre hyosungun servisi iyi diyorlar böyle kronik sorun varsa çözeceklerine eminim. rüzgarınız bol olsun. !!!

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşlar üreticiler bu gibi kronik sorunları bulmak için milyarlar harcıyo...bakın biz bulduk acaba bize bi ücret verirlermi

ben henüz 380 km'deyim. ilk aldığımda boş vites problemi korkunçtu, hatta siteye de yazmıştım. hasanpaşa'daki niyazi usta birkaç vida ile oynadıktan sonra ciddi bir iyileşme oldu ama hala çok kolay değil. ayrıca 30 dakika ile 1 saat arasındaki sürüşlerden sonra daha da zorlaşıyor. ben bu problemi aldığım yer olan istinye motor'a da sormuştum. zamanla düzeleceği söylendi. bu kadar yazıdan sonra sonuç itibariyle boş vites problemi bende de var.

Beyler içinizde hyosung un gt 250 r sarısının renk kodunu bilan yada bulan varmı? sol grenajımda derinbi çizik var e yenisinede 350 ytl vermek istemiyorum haliyle boyatacam ama rengini bulamadım globali aradım onlarında ellerinde renk kodu yokmuş ancak boyacıların rengi bulduğunu söylemişlerdi. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Süper Moderatör (BBRR)
TheSuda
sanayide bilgisayarla boya hazırlayanlara git hemen bulurlar ...50 gr boya karıştırt taş çatlasa 10 ytl tutar bölgeyi şöle bi güzel ince su zımparası ve suyla okşayarak , abanmadan zımparala bir fırça yardımı ile boyayı sür bekle kurusun ...sora incebi zımpara daha geç bi kat daha boya at..en son sprey son kat al ve onu uygula bir kaç kat eskisinden ayıramazsın

ben ilk 500 de yag değiştirdim bugun.. ve vites yumşayacagı yerde takıt tukur etmeye başladı... :) sanırım birazda yaga alışmasını bekliyecegiz... :) yoksa yaglada alakası yokmu bunun.. bilemiyorum artıkk...!!! :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar