arkadaşlar alıp evladiyelik kullanacaksan bi lafım yok çok güzel motor,şekli şemali seriliği,250cc az yakar gayet makul,ama aldıktan max 1 sene sonra 250cc yetmeyip 600cc'ye geçeceğin vakit zarar edersin işte sahibinden.com'da gördüm GT250 diye bi model var hyosungun,0'ı 6600lira,arkadaş 5000km'de 2005 modeli 5250'ye satıyor,nedenide daha üst cc motora geçeceğinden,belki bu fiyata bile satamayacak dahada düşecek fiyatı şimdi bu zarar değil midir arkadaşlar yazık değil mi,motoru kötülemiyorum asla alıp kullanacaksan problem yok mesela GT650R 11.750 0'ı,cbr600'den 3000lira daha ucuz,istanbul'dada 600cc'den fazlasına gerek yoktur diye düşünüyorum,ben olsam bu durumda ya 2.el az km yapmış cbr600 alırdım veya paraya kıyar 0 cbr600 alırdım genede hyosung almazdım,çünkü genede bu işin ilerisi var gün gelir paraya sıkışırsın motorunu satmak zorunda kalırsın hondayı gene rahat satarsın ama hyosungun fiyatı düşer zarar edersin,bunlar önemli gözükmesede motor alırken dikkat edilmesi gereken hususlar bence...