ali yıldız . motomanya muhtemel sorun yağsız kalmış olması ama nedenini bizede söylede bizde öğrenelim servis nedeyecekbakalım bide kaçın km de yaşadın bunu
arkadaşlar bu gv650 nin test verileri yada kitaçokta yazanı önemli değil reel olarak şehiriçi yakıtını yazan arkadaşı göremedim.tam olarak ölçen arkadaş varsa bir zahmet rica edeceğim.teşekkürler.
ArkadaŞlar Selam .dÜn Gece BaŞima KorkuÇ Bİr Olay Geldİ 120-130 Km Hizla Gİderken Motorum Kİlİtlendİ Hemen Kenara Çektİm Debrİyaj Yapip Bİraz ÇaliŞtirip Sesİnİ Dİnledİm Metalİh Bİr Çingirti Çikiyordu Motordan Ve Sonra Stop Ettİ Ve Bİr Daha ÇaliŞmadi.konu Hakkinda Bİlgİsİ Olan Varİse Yardimcİ Olabİlİrmİ.tŞk

selam arkadaslar hyosung un yag sogutmalı olması sıcak yaz gunlerinde hararet problemi yaratmıyor mu?butun forumu okudun hararet ten şikayet edene raslamadım.gerçi barış abi bile marmaris gibi sıcak bir iklimde kullanıyor motoru.onda bile hiç şikayet duymadım.hyonun sogutma sisteminin yag oluşu(650 lik ler hariç) su sogutmalıya göre avantajmıdır?dezavantajmıdır?bilgi verirseniz sevinirim.

üstadlar size bir sorum olacak , Hyosung GT 250 R'ı başlangıç motoru olarak tavsiye edermisiniz ? kontrolu kolay mı ? bende 1.82 boy 80 kilo yakışırmıyım motora yani tavsiye ediyormusunuz ? tabi başlangıç motoru derken 1000 km lik scooter deneyimi de var![]()