ardaertugrul´isimli üyeden Alıntı
Selam motor adaşlarım Benimde hyosung GT250R'ım war...Ben bişeyi çok merak ediyorum...Daha önce verilmiş olabilir özür dilerim o yüzden bulamadım ben..Ben çok iyi bi motorcu falan değilim...İlk bu hyosung sayesinde öğrendim motor kullanmayı...Ama ALLAH'a şükür şimdi biraz tecrübe sahibi oldum ve güzel kullanıyorum Gelelim konuma : Ya ben merak ediyorum bu motorla tekteker yapılabilirmi..Ya da benmi beceremiyorum...Yani nasıl yapıldığını bilmiyorum , elbetteki bisiklet gibi gidonu kendine çekerek değildir...Fazla gaz vererek denedim olmadı...Debriyaj sıktım gaz verdim bıraktım yapamadım

Benmi beceremiyorum yoksa bu motorda tekteker sadece 3.viteste giderken 1.vitese atarsak mı olurr ??? YAni ben bunu denemedim bu sadece bi mantık ürettim ama bilmiyorum yani zaten yaptığım diğer şeylerde de mesela debriyajı sıkıp gaz verdim ama dbriyajı birden bırakamadım (korktum açıkçası) yawaş yawaş bıraktım ama kalkmadı tektekere...
şimcik sorum budur arkadaşlar...Tekrardan özür dileyerekten önceden verilmiş olabilme ihtimaline karşın soruyorum...Bu alet tekteker yaparmı yapmazmı
arkadaşım yanlış yere sorduğunu düşünüyorum hysoung kullanıcılarının hepsi acemi galiba baksana kimse cevap veremiyo:mrgreen: :mrgreen: