MT Honda Orjina Yedek Parça Servisi (Anes Motor - Beşiktaş Şube)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar

syn hakan bey bende honda titan es var 2005 model bir sene civarında kullandım ecza deposundan satın aldım.motorumu sapasağlam çalışır vaziyette bıraktım.tekrar çalıştırdığımda zor çalıştı gaz yemedi gazı bıraktığımda stop etti.ben karbüratörü söküp temizledim.biraz düzeldi ama gaza yüklenince hava filitresinden sanki aşırı miktarda hava çekme sesi geliyor.kalın ve boğuk bir ses.rolantide durmuyor.rolantide çalışırken ara sıra tekliyor.ısınınca rolantisi yükseliyor..karbüratörü söküp temizledim.bujisini değiştirdim.olmadı.subap ayarı yaptım.değişen bir şey olmadı.motorunu söktüm silindirde aşınma yok denecek kadar az.segmanlarında aşınma yok.sadece egzoz subapında problem vardı.onuda alıştırdım.olmadı.ustaya götürüyorum anlamıyorlar motoru bitmiş rektefelik olmuş diyorlar.anlamıyorlar.sizce sorun ne olabilir.yada hangi parçayı değiştirmem gerekir.ve bu parçanın fiyatını ögrenebilirmiyim.ilgilenirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

2001 VT 750 DC Black Widow

Zincir, zincir dişliler ve debriyaj balata fiyatı alabilir miyim?

syn hakan bey bende 2005 model cg 125 honda titan es var.bir yıldan beri kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı.bir iki ay önce motorumu çalışır vaziyette stop ettim.tekrar çalıştığımda çalışmadı.zorla çalıştı ama gaz yemedi karbüratörünü söküp temizledim. biraz düzeldi ama gaza yüklenince sanki emme manifoltundan boğuk bir ses çıkartıyor.önceden öyle değildi.bujisini değiştirdim.olmadı.subap ayarı yaptırdım olmadı.motorunu söktüm piston ve gömlek segmanlar gayet iyiydi.sadece egzos subapı biraz kaçırıyordu onuda taşladım olmadı.rolantide duruyordu önceden şimdi durmuyor ve ısınınca rolantisi yükseliyor.ara sıra egsoz patlatıyor.genelde aşağı dogru giderken.gaza hızlı yüklenince gaz yemiyor hemen tekleye tekleye gaz yiyor sizce motorda ne sorun olabilir ve hangi parçayı değiştirmem gerekir.ve bu parçanın fiyatını öğrenebilirmiyim.ilgilenirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

syn hakan bey 2005 model honda titan es indiksiyon bobini ve c.d.ı beyin fiyatlarını öğrenebilirmiyim

Meraba hocam Honda cbr125R Komple Granajı lazım Kırmızı Fiyat Alabılırmıyım kredi kartı taksıt ımkanı varmıdır

honda cbr 125 ön amortisör lazım elinizde mevcut mu ve de fiyat öğenenebilir miyim ??:silent:

öncelikle merhaba . 1991 model honda cg için silindir ve hem on hemde arka göbek elinizde varmıdır varsa fiyatları nedir ? (illaki 91 model olmasına gerek yok uyacak ve orjınal urunu olsa yeter galiba) birde bi sorum olacak silindirin içinde olan aksamlar dahilmi yoksa onları ayrımı almak gerekiyor? şimdiden teşekkürler :rendeer:

Honda XL 200 için orjinal arka fren balatasının fiyatını öğrenebilir miyim?

Slm honda spacy 2001 model sağ-sol ön sinyal camları ,sinyal flaşörü ve hava filtresi bulunurmu?

syn hakan bey 2005 model cg 125 piston,silindir subaplar subap keçeleri ve conta takımı elinizde mevcutmu ve fiyatını öğrenebilirmiyim.

Hakan Bey mrb,bu başlıgı ilk defa görüyorum ve çok sevindim.Sizden ricam 2004 wawe sticker takımı bulunuyormu elinizde,ayrıca wawe için gri renk komple grenaj elinizde varmı,fiyatını ögrenebilirmiyim.İlginiz için şimdiden tşk ederim.

bende 2011 cbr 125 r var sol alt grenaj lazım motor kırmızı beyaz mavi renkten birde depoyu boyattım stiker lazım

özel mesaj atalı 10 gün olmuştur heralde Hakan bey sağolsunlar cevap bile vermediler.

2006 model VFR800A için granaj iç parçası, 64270-MCW-D00 numaralı parça. Fiyat ve stok durumunu öğrenebilirmiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar