mt helmets stinger 2 alınır mı

Motosikleti
pcx
arkadaşlar interkom yuvası var + görünüşü hoşuma gidiyor termoplastik ama scooter sürüyorum pcx sizce iyi midir

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023

Parasına göre kaliteli kaska benziyor. PCX ile yüksek süratlere çıkamayacağınızı düşününce koruma anlamında yeterli bir kask olacaktır.

Ses, havalandırma ve ağırlık hissiyatı konusunda kullanmadığım için birşey diyemem. Kullanıcı yorumlarını analiz etmeni öneririm.

Motosikleti
pcx
hocam trendyolda 5250 o kask mağazasında 6500 trendyolda vizörlü hali 5750 acaba trendyoldakiler replika mı neden fiyat farkı var https://ty.gl/oveb4kyquhhyq

Taklidi yapılacak bir marka değil bir kere. Zaten küçük markaların birçoğu çin de aynı fabrikada fason yaptırıp piyasaya veriyor. Kaskın 22.06 standartı veriyor. Hangi motor olursa olsun Rahatlıkla kullanılır.

Motosikleti
D400
Motorunuzun kapasitesi ile ekipman tamamen dogru orantılı değildir, pcx bile 110 -120 km'lere cıkıyor bu yüksek bir sürat.

Bu nedenle "motor yavaş kask yeterli" cevaplarını ciddiye almayın alabileceğiniz en iyi kaskı alın.

Şu an bu paraya en iyi kasklar hjc ve scorpion bence. o kasklara yönelmesinizi tavsiye ederim.

Bende MT kullanıyorum seneye ilk fırsat değiştireceğim, önerdiğim kasklar kafa yapıma uymadıgı ıcın alamadım.

Motosikleti
pcx
Motorunuzun kapasitesi ile ekipman tamamen dogru orantılı değildir, pcx bile 110 -120 km'lere cıkıyor bu yüksek bir sürat.

Bu nedenle "motor yavaş kask yeterli" cevaplarını ciddiye almayın alabileceğiniz en iyi kaskı alın.

Şu an bu paraya en iyi kasklar hjc ve scorpion bence. o kasklara yönelmesinizi tavsiye ederim.

Bende MT kullanıyorum seneye ilk fırsat değiştireceğim, önerdiğim kasklar kafa yapıma uymadıgı ıcın alamadım.
hocam scorpion exo 1400 alcaktım ama stokları bitti indirimin hjc nin beğendiğim modeli ve bütçem aşırı değil ve hjc c71 de galiba interkom yuvası yok rüzgar sesini güzel kesiyor mu stinger 2 bilginiz var mı

Motosikleti
D400
hocam scorpion exo 1400 alcaktım ama stokları bitti indirimin hjc nin beğendiğim modeli ve bütçem aşırı değil ve hjc c71 de galiba interkom yuvası yok rüzgar sesini güzel kesiyor mu stinger 2 bilginiz var mı

Hocam MT serisi hiçbir kask sesi güzel kesmiyor =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar