[MT Grafik,Animasyon] Montajci, animasyoncu,photoshopcu MT uyeleri

bu konuda bılgım yok bır motosıklet modeli üzerınde değişimler yapılabılınırmi bu teknıklerle

bu konuda bılgım yok bır motosıklet modeli üzerınde değişimler yapılabılınırmi bu teknıklerle

elbette yapılabilir.
üzerinde çalışacağınız fotoğraf ne kadar kaliteli olursa o kadar güzel işler çıkar.

yalnız değişiklşikten kastınız model tasarımı, çizimi gibi şeylerse onun için başka programlar gerekli.
ama örneğin bir ybr nin fotoğrafı üzerinde inanılmaz değişiklikler yapılabilir photoshop proramı ile.

elbette yapılabilir.
üzerinde çalışacağınız fotoğraf ne kadar kaliteli olursa o kadar güzel işler çıkar.

yalnız değişiklşikten kastınız model tasarımı, çizimi gibi şeylerse onun için başka programlar gerekli.
ama örneğin bir ybr nin fotoğrafı üzerinde inanılmaz değişiklikler yapılabilir photoshop proramı ile.

motorumun guzel bır resmını cekıp buraya eklesem bırde istedığım modeli eklesem merak edıyorum nasıl göruntü alırız yarın eklerım yardımcı olursanız sevınırım :rendeer:

motorumun guzel bır resmını cekıp buraya eklesem bırde istedığım modeli eklesem merak edıyorum nasıl göruntü alırız yarın eklerım yardımcı olursanız sevınırım :rendeer:

bak baştan anlaşalım buraya java koyup bmv bekleme :cherry:
dediğin kadar büyük değişiklik yapmak mümkün olmaz zaten mümkün olsa aynı fotoğraf olmaz artık :wiinkk:
çekeceğin fotoğraf motor üzerinde değişiklik yapman izin verecek şekilde çekilmiş olsun. arka planı temiz olsun. yani beyaz bir duvarın önünde çekilmiş yer yer gölge düşmemiş, iyi ışıklandırılmış falan filan. motoru stüdyoya götür diyeceğim dilim varmıyor :queen:
bu arada vaktim olursa ben de yardımcı olabilirim birazcık.

Coq buralari yeni kesfediyorum.. :pr:
Resimlerle pek alakam olmadi simdiye kadar ama artik birseyler ögrenirim buradan..
Photoshop um bile yok.:pale:

bak baştan anlaşalım buraya java koyup bmv bekleme :cherry:
dediğin kadar büyük değişiklik yapmak mümkün olmaz zaten mümkün olsa aynı fotoğraf olmaz artık :wiinkk:
çekeceğin fotoğraf motor üzerinde değişiklik yapman izin verecek şekilde çekilmiş olsun. arka planı temiz olsun. yani beyaz bir duvarın önünde çekilmiş yer yer gölge düşmemiş, iyi ışıklandırılmış falan filan. motoru stüdyoya götür diyeceğim dilim varmıyor :queen:
bu arada vaktim olursa ben de yardımcı olabilirim birazcık.

ilgin için teşekkür ederım ıyı bır foto cekip buraya atarım ama ne varki mtorum java değil tabi ama örnek motor bmw :queen:tutturdun yani tabi öyle değişiklık değil bu benım motosıkletıme yakın 1983 model r 80 dıye bldiğim bir bmw modeli şöyle diyeyım cocukluğumdan beri sevdiğim model düz naked tarzı dıyebıleceğimiz motosıkletın çamurlukları ve farı enduro lastıkler enduro aklıma böyle bir şey geldı aslında gercekte yapılabılır ama nasıl duracağını merak ettım :rendeer:

Evet grafilciler size bi işim düştü :p

Bana bir tane ilginç kitap ismi bulabilirmisiniz :silent: Ama öyle bir isim söyleyinki kitap kapağı tasarımı kolay olsun uğraşmak istemiyorum :mrgreen:

Bende bir kaç ay önce yaptıgım bir fotomontajı atayım, bizim tayfayı dalton yapmıştım, nasıl olmuş yorumlarınızı görelim:cherry:

kısadan uzuna; joe(ben) , jack,william ve avarel

Merhabalar... benim oğlanın bi resmini göndersem bundan vesikalık resim yapabilirmisiniz..??

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Evet grafilciler size bi işim düştü :p

Bana bir tane ilginç kitap ismi bulabilirmisiniz :silent: Ama öyle bir isim söyleyinki kitap kapağı tasarımı kolay olsun uğraşmak istemiyorum :mrgreen:

Yahu kitap ismi bulmanin grafikçiyle ne alakasi var abicim.:)
Ne kitabi bu içerigi ne?

Merhabalar... benim oğlanın bi resmini göndersem bundan vesikalık resim yapabilirmisiniz..??

Kaç tane lazim?:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aha!!!!
Tavsann...
askerr.gif

:mrgreen:

:cherry:

yahu bizdede var photoshop, hiç görmedim tauşan hoplatma komutu filan :silent:
hakkını veremiyoruz programın.

xt600'ü taksi sarısı yapayım dedim, sabaha karşı uyuyakalmışım pilcusayar karşısında, xt600 yine mavi, fon tavşansız taksi sarısı bi halde :pr:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:cherry:

yahu bizdede var photoshop, hiç görmedim tauşan hoplatma komutu filan :silent:
hakkını veremiyoruz programın.

xt600'ü taksi sarısı yapayım dedim, sabaha karşı uyuyakalmışım pilcusayar karşısında, xt600 yine mavi, fon tavşansız taksi sarısı bi halde :pr:

Tavsani ziplatmak için havuç lazim, photoshopla olmaz.:p

As fotografi buraya yapalim biseyler.
Hem de nasil yaptigimizi anlatalim.:wiinkk:

Tavsani ziplatmak için havuç lazim, photoshopla olmaz.:p

As fotografi buraya yapalim biseyler.
Hem de nasil yaptigimizi anlatalim.:wiinkk:

bu aslı;

bu sureti;

buda renk için numune;

ön taraftaki siyah yerler siyah kalacak. gerisi taksi sarısı.
1500 tane var bu işten gelecek.
bi fiyat verirseniz ::sos::

Yapariz dost isi biseyler.:cherry:
Ben yeni motorun siparisini vereyim hemen.:p

acele etmeyin efenim ne lüzumu var :cherry:

bi tane numune yapalım bakalım. olursa anlaşırız ücrette, 2500 tane daha var yapılacak bundan (bir sanayi klasiği; yersen ve dadaşlar :p )

sarı siyah kombinasyonuna hastayım :queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
acele etmeyin efenim ne lüzumu var :cherry:

bi tane numune yapalım bakalım. olursa anlaşırız ücrette, 2500 tane daha var yapılacak bundan (bir sanayi klasiği; yersen ve dadaşlar :p )

sarı siyah kombinasyonuna hastayım :queen:

Tasarim bolumundeki arkadaslar sizin için soyle bir çalisma yaptilar.

cccccg.png

Begenmeme ihtimalinize karsi yapan arkadas kendi resmini de gonderdi.:p

742_3294_22122009_3.jpg

Detaylari basbasa konusuruz diyor.
Havale için banka hesap bilgilerini gondereyimmi?::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar