MT. gene benn lutfen yardım son yardımınız olur ins.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamın aleykum arkadaslar bugun cok muhterem motorum 151 rs min egzos bağlantı yerindeki vidaları sıkmak icin yatırdıktan sonra kaldırdığında motor calısmadı.. marşa basıyorum alıyo gbi oluyo gaz verince sanki calısıpta gaz veriyo gibi oluyo ama bi turlu çalısmıyo.. ütfen yardım motorumu satıcam cuma gunu halletmem lazım....

abi teşekürler .. :cherry: alço gazozları bizden sorulur hehehe :queen:

ya valla satıyorum abi su sorunu bi haletsem ....bidaha asla cancincon motor almam ( cin malına karsıyız.. )

Motoru yatırdığında hava filitresi tahliye hortumlarından gelen yağ veya benzin ile ıslanmıştırm o yüzden çalışmıyordur. Kontrol et.

teşekürler de hava filtresi tıkanmıstır ondan dolayımı calısmıyordur tm olarak anlamadımda ... :S

hava filtresini söktüm falan bisuru sey denedim gene calısmadı.. ilginizden dolayı tesekürler...

baska yöntem bilen varmı lutfen acıl yardım...

Motoru yatırdığında hava filitresi tahliye hortumlarından gelen yağ veya benzin ile ıslanmıştırm o yüzden çalışmıyordur. Kontrol et.

:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

Yakıt devren hava yapmış olabilir.

:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

Yakıt devren hava yapmış olabilir.

yakıt devresi derken? yani benzin deposundan gelip hortumların ayrıldığı noktamı?.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar