Çok ayıp çok ayıp benim (Khutuck) yeğenim diye demiyorum yanlış anlaşılmasın ama çok ayıp ..
cem bana yapılan eleştirileri kaldıramadıgı için bu sözlere maruz kaldı biriniz dogal olarakta kendimi suçlu hissediyorum sakın sende aynı şeyi yapma amacımız mt olarak birlik olabilmek[/QUOTE
cadı, bukadar yorum yaptıklarına ve eleştirdiklerine göre bu gezi çok güzel olmuş bir sonraki gezi ne zaman:wiinkk:
cem bana yapılan eleştirileri kaldıramadıgı için bu sözlere maruz kaldı biriniz dogal olarakta kendimi suçlu hissediyorum sakın sende aynı şeyi yapma amacımız mt olarak birlik olabilmek[/QUOTE
cadı, bukadar yorum yaptıklarına ve eleştirdiklerine göre bu gezi çok güzel olmuş bir sonraki gezi ne zaman:wiinkk:
kırk deli arkadaşın olucağına bir tane akıllı olsun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
tekerden dolayı taktın bana, bu arada dün kulaklarını çınlattık deli mavili bu aralar pek formlara giremiyor selamı var:cat:
cem bana yapılan eleştirileri kaldıramadıgı için bu sözlere maruz kaldı biriniz dogal olarakta kendimi suçlu hissediyorum sakın sende aynı şeyi yapma amacımız mt olarak birlik olabilmek
kırk deli arkadaşın olucağına bir tane akıllı olsun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
40 da deli olsun 41 ide akıllı adamın bizle ne işi olur
yanılıyorsun kimseye takmışlıgım yok sadece tehdit sebebiyle atılmış onu gördüm bildigim kadarıyla bu ikinci ve bu gezide bende vardım farkındaysan yorum yapmadım çünki gördüm dün kızın tek başına debelendigini herkes atıp tutacagına niye kimse yardım etmedi bende baktım kargaşa var gittim başka yerde yemek yedim tekrar geldim ama yemek degil yol yapmak motora binmek ama bunu anlamak zor iş cagla çok ugraştı ama insanlara yaranmak zordur herşey dört dörtlük olsaydı biri cıkar kuş süttü niye yok derdi işine gelmeyen birdaha kine gelmes yorum yapmakta serbet bence yanlışlar eleştirile elieştirile düzelir ama yinede güzel gündü elerine saglık KUYUCADISI
sagol halis abi inşallah en kısa sürede tekrar birlikte oluruz
en kısa zamanda sedatın yuvacık gezisine bi gidelimde gerisi kolay :wiinkk:
40 da deli olsun 41 ide akıllı adamın bizle ne işi olur
sagol halis abi inşallah en kısa sürede tekrar birlikte oluruz
ben gelmicem abi sen karıştırıyorsun ortalığı
Kimse kendini üzmesin artık yeter arkadaşlar
güzel olan herşey eleştirilir unutmayalım :bounce:
Cem'e gelincede seni seviyoruz Cem ikide bir ayrılma aramızdan
herkes sakin olsun güzel bi hafta sonu geçirdikbunun tadını çıkaralım
benim son gezimdi ayrıca
yani 14 haziran geçene kadar![]()
hediyeni 14 hazirandamı verecem cadıyada vericektim hala motorda duruyor :bounce::rendeer:
halis abi adam bize şakşakçı dedi niye kimse bişe demiyorvalla sende aynı şeyi yap onun yanına git neden atıldına bir bakıp bence ondan sonra savunun :cat:
aleyküm selam sende sellam söyle yanılıyorsun kimseye takmışlıgım yok sadece tehdit sebebiyle atılmış onu gördüm bildigim kadarıyla bu ikinci ve bu gezide bende vardım farkındaysan yorum yapmadım çünki gördüm dün kızın tek başına debelendigini herkes atıp tutacagına niye kimse yardım etmedi bende baktım kargaşa var gittim başka yerde yemek yedim tekrar geldim ama yemek degil yol yapmak motora binmek ama bunu anlamak zor iş cagla çok ugraştı ama insanlara yaranmak zordur herşey dört dörtlük olsaydı biri cıkar kuş süttü niye yok derdi işine gelmeyen birdaha kine gelmes yorum yapmakta serbet bence yanlışlar eleştirile elieştirile düzelir ama yinede güzel gündü elerine saglık KUYUCADISI
a.s
kadir abi naber
aleyküm selam sende sellam söyle yanılıyorsun kimseye takmışlıgım yok sadece tehdit sebebiyle atılmış onu gördüm bildigim kadarıyla bu ikinci ve bu gezide bende vardım farkındaysan yorum yapmadım çünki gördüm dün kızın tek başına debelendigini herkes atıp tutacagına niye kimse yardım etmedi bende baktım kargaşa var gittim başka yerde yemek yedim tekrar geldim ama yemek degil yol yapmak motora binmek ama bunu anlamak zor iş cagla çok ugraştı ama insanlara yaranmak zordur herşey dört dörtlük olsaydı biri cıkar kuş süttü niye yok derdi işine gelmeyen birdaha kine gelmes yorum yapmakta serbet bence yanlışlar eleştirile elieştirile düzelir ama yinede güzel gündü elerine saglık KUYUCADISI
en kısa zamanda sedatın yuvacık gezisine bi gidelimde gerisi kolay :wiinkk:[/QUOTE
inşallah :cat:
boşveeeer salla herşeyin yeri zamanı varcem abi ne yaptıb bilmiorum ama yersiz ve zamansız yaptığına eminim :queen: