evet beklenen gene oldu cem abı gene gıttı kac gun aldı acaba
silivri yollarında gene caner kac gun aldıgını bılmıorum ama
Ozaman Gene Hepimiz Cem Olalım
hepimiz hell 24 üz
cem hell din help oldun:queen:
valla sende aynı şeyi yap onun yanına git neden atıldına bir bakıp bence ondan sonra savunun :cat:
bakıyorum da sanırım dünkü gezi çağlanın fazlasıyla ağzından burnundan geldir:
şimdi 1 ay uğraşın didinin emek sarfedin ve kızın gidip birde şuanki psikolojisine bakın.
çağla zaten teknik direktör edasıyla sanki saha çıkıp gölü yiyen kendisiymiş gibi olanlardan dolayı özür diliyor.
sizden rica ediyorum bu mevzuuyu artık kapatalım yaşandı bitti saygısızca.
ha bundan sonra kim organizasyon yapmaya cesaret eder bilemem.
en ufak bir sıkıntıda ortalığı birbirine katmaya meyilliyim
valla sende aynı şeyi yap onun yanına git neden atıldına bir bakıp bence ondan sonra savunun :cat:
aman halis abi zaten sakinleştiremiyorum kimseyi tekrar alevlenmesin tartışma
Süper fotolar eline sağlık İlker... :mrgreen:
1kaçtanemı 10dkdır bakıorum :queen:
ya cagla abla cem abıyı 2-3kere gordum ama ona solenen bıseye atlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kusura bakmasın kımse kım cem abıye bıse derse ben cıkarım aradan k.bakmayın
bakıyorum da sanırım dünkü gezi çağlanın fazlasıyla ağzından burnundan geldir:
şimdi 1 ay uğraşın didinin emek sarfedin ve kızın gidip birde şuanki psikolojisine bakın.
çağla zaten teknik direktör edasıyla sanki saha çıkıp gölü yiyen kendisiymiş gibi olanlardan dolayı özür diliyor.
sizden rica ediyorum bu mevzuuyu artık kapatalım yaşandı bitti saygısızca.
ha bundan sonra kim organizasyon yapmaya cesaret eder bilemem.
en ufak bir sıkıntıda ortalığı birbirine katmaya meyilliyim
hell24 yani Cem, 7 gün uzaklaştırıldı arkadaşlar...
rica ederiz banucum![]()
abi kimin sıkıntısı varsa olsun fakat biz birbirimizden memnunuz :rendeer:
önümüzde koskoca bir yaz var ve yine güzel bir toplan maya vesile yine cadı olucaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın teknik direktörümüz kuyu cadısı :rendeer:
mesela yakında fethipaşa korusu kahvaltı yine cadı imsası ile gelicek burdan duyuruyorum
çünkü biz cadımızı seviyoruz :rendeer: