MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

hepimiz hell 24 üz

cem hell din help oldun:queen:

Son düzenleme:
bakıyorum da sanırım dünkü gezi çağlanın fazlasıyla ağzından burnundan geldi:pr:

şimdi 1 ay uğraşın didinin emek sarfedin ve kızın gidip birde şuanki psikolojisine bakın.

çağla zaten teknik direktör edasıyla sanki saha çıkıp gölü yiyen kendisiymiş gibi olanlardan dolayı özür diliyor.

sizden rica ediyorum bu mevzuuyu artık kapatalım yaşandı bitti saygısızca.

ha bundan sonra kim organizasyon yapmaya cesaret eder bilemem.

en ufak bir sıkıntıda ortalığı birbirine katmaya meyilliyim

merhaba arkadaşlar geziye katılmayı çok istiyordum ama evdeki hesap çarşıya uymayınca malesef gelemedim :(
takip ettiğim kadarıyla bazı aksaklılar olmuş ama güzel geçmiş.
Geziyi düzenleyen cadı ya ayrıca teşşekür ederim keşke katılıp herkezle tanışabilseydim inşallah bi dahaki sefere. Gerçi cadı şileye gelecektin ama sınavlar bozmuştu olayı :)
Emeğine yüreğine gelenlerinde tekerine sağlık :)
Nasipse avcılar sahile geleceğim mangal partisi olur da gelmezmiyiz hiç :?
hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla sende aynı şeyi yap onun yanına git neden atıldına bir bakıp bence ondan sonra savunun :cat:

Forumda sacma sapan bır konu yzuunden tartısı ıcın atıldı gerekırsede gıderım !

bakıyorum da sanırım dünkü gezi çağlanın fazlasıyla ağzından burnundan geldi:pr:

şimdi 1 ay uğraşın didinin emek sarfedin ve kızın gidip birde şuanki psikolojisine bakın.

çağla zaten teknik direktör edasıyla sanki saha çıkıp gölü yiyen kendisiymiş gibi olanlardan dolayı özür diliyor.

çok haklısın, meyve veren ağaç taşlanır.

fotolarda kim kim tanımak isteriz "orda bi mt var" grubu adına. kullanıcı adlarıyla resimleri harmanlarsanız daha iyi tanıcaz. nacizane rica:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1kaçtanemı 10dkdır bakıorum :queen:

aman halis abi zaten sakinleştiremiyorum kimseyi tekrar alevlenmesin tartışma

ya cagla abla cem abıyı 2-3kere gordum ama ona solenen bıseye atlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kusura bakmasın kımse kım cem abıye bıse derse ben cıkarım aradan k.bakmayın

Son düzenleme:
1kaçtanemı 10dkdır bakıorum :queen:

ya cagla abla cem abıyı 2-3kere gordum ama ona solenen bıseye atlamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kusura bakmasın kımse kım cem abıye bıse derse ben cıkarım aradan k.bakmayın

cem bana yapılan eleştirileri kaldıramadıgı için bu sözlere maruz kaldı biriniz dogal olarakta kendimi suçlu hissediyorum sakın sende aynı şeyi yapma amacımız mt olarak birlik olabilmek

abi kimin sıkıntısı varsa olsun fakat biz birbirimizden memnunuz :rendeer:

önümüzde koskoca bir yaz var ve yine güzel bir toplan maya vesile yine cadı olucaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın teknik direktörümüz kuyu cadısı :rendeer:

mesela yakında fethipaşa korusu kahvaltı yine cadı imzası ile gelicek burdan duyuruyorum

çünkü biz cadımızı seviyoruz :rendeer:

abi kimin sıkıntısı varsa olsun fakat biz birbirimizden memnunuz :rendeer:

önümüzde koskoca bir yaz var ve yine güzel bir toplan maya vesile yine cadı olucaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın teknik direktörümüz kuyu cadısı :rendeer:

mesela yakında fethipaşa korusu kahvaltı yine cadı imsası ile gelicek burdan duyuruyorum

çünkü biz cadımızı seviyoruz :rendeer:

::alkiis:: şak ::alkiis:: şak ::alkiis:: şak ::alkiis:: şak ::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar