MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

Nasıl olduğuma gelince arkadaşlar, şuan iş yerimdeyim ama inanılmaz ateşim var, cayır cayır yanıyorum desem yeri ::156:: yani, ılık ılık baş ağrısıda var henüz iyiyim deyip dayanmaya çalışıyorum ama her an masaya yığılıp kalabilirim yada izin alıp taksiye koşuyor olabilirim... ::stretche ::stretche ::stretche

deponuza kaç lira benizn koydunuz bilmişyorum ama akşam cem abi ile eve dönerken kırmızıdaki ibreyi düzeltmek için benzinciden 10.25 liralık benzin aldık depo fullendi ee yola çıkmadan öncede full dü yani okadar yol 10 lira :queen: hemde zc yi unner ı munnerı dinlemedi kapattı gitti :)

olum sudan ucuz oldu bu gezi...

arkadaşlar bütün yazılanları okudum nerdeyse tek laf denir YAZIK YAZIK
insanların hiç bişiyden haberi yok sanırım
bakın kendim yolda durup saydım 70 motor vardı ve bukadar kalabalık bir gezide keşke olmasaydı dediğimiz kazalar olabilir yani olmucak yerde bile olsa genede oldu iki arkadaşada geçmiş olsun diyorum...:salut:
şimdi gelelim kuyucadısı na yapılan eleştirilere
insanoğlu çiğ süt emmiştir arkadaşlar çook nankör oluyor bence
bu kızın gezi için yaptıklarını bilmiyosunuz atıp tutuyosunuz hava güzel olsaydı
zaten deniz kenarında yapılacaktı yemek olayı havayı cadı mı bozdu
adama arabaları çekelim dedik 150 bin liralık arabanın yerini değişmemek için müşterisini kaçırdı salaklığı kendine..
genede burda çağlaya yapılan eleştiriler yersiz ve gereksiz arkadaşlar emeğe saygı en azından kız kendini bitirdi resmen sadece bugünde değil yani 2 kez garipçeye gidip ön hazırlık yapılmışdır..bunları sadece 15-20 kişiyi geçmiyen arkadaşlar bilir dağıtılan kokartlar ve boyun askıları vee pasta bunlarım hepsi
çağla kardeşimizin uğraşları sonucunda doğmuşdur...
ismini hatırlamıyorum bir arkadaş cadı cadı dediler göremedim tanışamadım bile demiş yahu arkadaş sen birine sordun bilmedi ikinciye sordun bilemedi 120 kişi vardı yaa ben olsam hepsine sorar bulurdum bukadar tanışmak istiyorsan :farao:
hadi hiç kimseyi tanımıyosun yeşil yelekli arkadaşlar boşunamı giyiyo onları sorsan hepsi biliyodu ki senin gibi yorum yapan arkadaşların hepsi bereber geldiği 2-3 kişi haricinde kimseyle konuşmaya çalışmıyo tanışmıyo ve uzakda durup kendi ark. ile muhabbet ediyo sonrada yorum yapıyo iğneyi kendine batır arkadaşım sen ilk önce...:bounce:

bukadar olumsuzluğa genede süper bir yer ayarladık diyebilirim 2. restorant çok güzeldi kanımca:cat::cat::cat:

vee bekliyen arkadaşlara yol videoları iki bölüm olarak izleyin :)

[YT]QqtHpdd0RJ4[/YT]

[YT]_lXThpEQCsI[/YT]
beni öpen herkeze tek tek teşekkür ederim :rendeer:

Nasıl olduğuma gelince arkadaşlar, şuan iş yerimdeyim ama inanılmaz ateşim var, cayır cayır yanıyorum desem yeri ::156:: yani, ılık ılık baş ağrısıda var henüz iyiyim deyip dayanmaya çalışıyorum ama her an masaya yığılıp kalabilirim yada izin alıp taksiye koşuyor olabilirim... ::stretche ::stretche ::stretche

hayırdır canım...
bu arrada dün yemekten zonra rahatsızlanan boşnakşemko arkadaşımızada tekrar geçmiş olsun...

evet evet geçm,iş olsun ALLAH şifa versin son durumu hakkında bilgisi olan yokmu acaba ???

Son düzenleme:
deponuza kaç lira benizn koydunuz bilmişyorum ama akşam cem abi ile eve dönerken kırmızıdaki ibreyi düzeltmek için benzinciden 10.25 liralık benzin aldık depo fullendi ee yola çıkmadan öncede full dü yani okadar yol 10 lira :queen: hemde zc yi unner ı munnerı dinlemedi kapattı gitti :)

canerim garipçeye boş depoyu fulleyerek çıktım + bu sabah topkapıya gidip geldim :rendeer:

şimdi sana bişey dicem skullda beni tehditten balicak ama sen buna bile değmezsin...
sana tek bişey yapıcam sen ama sen gerekeni anlican o kadar kişinin içinde gezinin kötü olduğunu anladın ya bunuda kesin anlarsın
"ikinoktaüstüsteikinoktaüstüsteyüzkırkdörtikinoktaüstüsteikinoktaüstüste" anladınmı...
gerçi öenmli değil anlasanda yazdım anlamasanda...

sana demişmiydim sen bir profosyenel istanbul coçuğusun kardeşim:wiinkk:

gürkan abi dün çok hızlıydı ee 240 la radara girerse yetişemiyoruz doğal olarak :p

arkadaşım ! bu nasıl bir Organizasyondur :p

Ay LAv YU Ne Demek KuyuCadısı :queen:

gürkan abi dün çok hızlıydı ee 240 la radara girerse yetişemiyoruz doğal olarak :p

sabah arızayı hallettim serviste servisteki arkadaşlara resim leri gözterdim bulut ta gördü senin resmi ben de gelicektim semih demişti dedi selam söyledi sana topkapı hüner motor :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar