Arkadaşlar yazıdan başka biz fotoğraf bekliyoruz (Cerrahi boşuna bekletmiyorsun bizi değilmi)
100 motor Sahra çölünde bile sorunsuz gitmez.
Kötü yemekte herşeyin sonu değil herhalde.
Arkadaşlar yazıdan başka biz fotoğraf bekliyoruz (Cerrahi boşuna bekletmiyorsun bizi değilmi)
100 motor Sahra çölünde bile sorunsuz gitmez.
Kötü yemekte herşeyin sonu değil herhalde.
Öyele veya böyle ben Silivri'den geldim daha farklı düşünmüştüm düşündüğüm gibi olmadı.
İnşallah bir dahi sefere, kırıcı olduysamda başta bu geziyi düzenleyen arkadaşlardan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.:rendeer:
Herkezi Silivri'ye bekler herkese iyi akşamlar dilerim.
![]()
Öyele veya böyle ben Silivri'den geldim daha farklı düşünmüştüm düşündüğüm gibi olmadı.
İnşallah bir dahi sefere, kırıcı olduysamda başta bu geziyi düzenleyen arkadaşlardan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.:rendeer:
![]()
ben olay esnasında orda değildim çamura düşen kaskımı yıkıyordum,kazayı simdi videodan izledim..ama bi sakatlık çıkacağı belliydi,en son bi mondial hazarfendeki motocross yarıslarına özenmis rampadan uçuyodu..
işte sana yakışanda bu:cat::cat:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinnÖyele veya böyle ben Silivri'den geldim daha farklı düşünmüştüm düşündüğüm gibi olmadı.
![]()
gsr 600 330 yapıyomu :silent: bilmedigim için sordum.. motor için sakat hızlar degilmi ? :cat:
bu soruyu motor hocası sordu zannettim![]()
bu soruyu motor hocası sordu zannettim![]()
Bende seni çiğ köfte yemeye beklerim:rendeer:
belki hatırlarsın,tepedeyken en son konuşmuştuk... senin motor hakkında konuşmuştuk; fiyatı,km'si.... motorun gerçektende güzeldi,allah nazardan saklasın,maşallah....:cat::cat::cat: