[MT] Fotoğrafçılar / Fotoğrafla İlgilenenler / FotoKritikçiler

e bende koyayım bari...
resim034gt9.jpg

buda benden olsun ama daha yeni iyi bir foto makınam oldu daha iyilerini çekmeye devam

birde benden.aslında çok severim amatör fotograf çekmeyi ama devamlı makina yanımda olmadıgından kaçırıyorum ilginç resimleri.:)üzerindeyken kalp atışlarım hızlanıyordu.duruşu bile ben gidiyorum diyor..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mendilci.jpg

olcan kardeşime teşekkür ederim kullanıcı guruplarına bu konuyu taşıdığı için arkadaşlar fotoğraf cekmeye acemıde olsak sanat gözüyle bakan arkadaşlarımızın bu konular ile ilgili bilgi birikimlrini burda paylşmalarını cektıklerı değişik açılı resımlerını burada bızımle paylaşılırsa sevınırız .Ancak boy boy cekilmiş gezı ve aile fotoğrafları burda paylaşmayalım zaten bu tür resımler için gerekli başlıklarımız mevcuttur. Anlatmak istediğim cekılen resımlerin yorumlarıyla bırlıkte burda az da olsa profosyenelleşmek ilginç değişik acılardaki fotoları burda paylaşmak amacımız olsun teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

Canlandıralım o zaman bu topiğimizi :)

Esprili bir kareyle başlayalım paylaşımlarıma

DSCF5082.jpg

DSCF0901f.jpg

DSCF2473.jpg

DSCF0670.jpg

DSCF0907.jpg

DSCF7847And8more.jpg

DSCF5043And8more.jpg

DSC_0110.jpg

DSCF8449.jpg

DSCF8448.jpg

Bugunlük bu kadar motosiklet fotoğrafı yeter sanırsam. saygılar...

Şimdilik 3 fotoğraf ekliyorum ve her türlü olumlu/olumsuz, yıkıcı/yapıcı yorumu bekliyorum :)

bergama1.jpg

karagol2.jpg

karagol1.jpg

hayırlı uğurlu olsun topiğin yeni yeri

güzel fotolar yalnız bilgisayar teknolajisi mi kullanıyorsunuz bazı fotolarda kendi öz makınanızın cektiği fotoğraflar sanırım daha ıyı olacak ki yapılmış ile yapacaklarımızı anlıyalım

@ Umarsız , çalışmalarınıza göz attım. güzel karelere imza atmışsınız. teşekkürler. ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

DSCF4694.jpg

DSCF4828.jpg

DSCF4687.jpg

e.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ Umarsız , çalışmalarınıza göz attım. güzel karelere imza atmışsınız. teşekkürler. ;)

Teşekkür ederim. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bir nevi rahatlama gibi birşey ancak o fotoğrafları bilgisayara aktarmak ya da birileri ile paylaşma konusunda beceriksizim. Elimde 10.000'den fazla fotoğraf var onları tek tek elden geçirip değecek olanları ayırmak manipüle edileceklerle uğpracak vaktim ne yazıık ki yok. Sanırım emekliliğimde bu işleri yapacağım :D

Bu arada senin çalımaların da pek güzeller. Yaşlı amca ile arı makrosu çok başarılı :)

Teşekkürler. Aynı eyler benim içinde geçerli motosiklet tutkusu gibi fotoğrafçılığada başladınız mı bırakamıyorsunuz. Çektiğim tüm çalışmalarımı buraya yüklesem herhalde site aşırı veri yüklenmesinden dolayı çöker. :) Bir kısmını sizlerle zaman zaman paylaşmaya çalışacağımı. Bunlarda bugünün son kareleri olsun. teşekkürler. Diğer arkadaşlarında çalışmalarını bekliyoruz.

DSCF4333gDF.jpg

DSCF4326.jpg

DSCF7357-1.jpg

DSCF4295.jpg

DSCF4325s.jpg

DSCF4353-KopyaAnd8more.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
SAnki bu mesajı yazanı tanıyorum............... :queen::queen::queen::queen:

Bana da yabanci gelmedi.
:p

Ben de fotograf çekmeyi çok seviyorum.
Ama boyle dogaymis,bortu bocek fotografiymis, oyle seyler ilgi alanima girmiyor.

Ben daha natur fotograflar çekmeyi seviyorum.
Gerçekleri tum çiplakligiyla ortaya koyan seyler.
Bu nedenle hep Playboy'da çalismak istemisimdir.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahmet benzer kareler çekmişiz :)

Dur_by_tugushan.jpg

cagirsaydin_by_tugushan.jpg

coq bahsettiğin nude fotoğraflar ise fırsat ve manken buldukça nude fotoğraflar da çekiyorum. Deviantart.com'a üye olursan galerimde bir kaç nude fotoğraf var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar