[MT] Fotoğrafçılar / Fotoğrafla İlgilenenler / FotoKritikçiler

fena olmasına fena da, daha fena olabilirdi: mesela kaskı motosikletin burnunun tam önüne gelecekmiş gibi çekseydin bence daha ilginç olurdu, ama zevk meselesi tabi.:wiinkk:

Dr. MZÇ , sanırım ışıklı bir sistemin dairesel hareketini fotoğrafladınız. renkler çok hoş. tebrik ederim. ismi de güzelmiş:cat:

30 saniye:cyclopsan vay be. benim makine en fazla 8 saniyeye izin veriyo. bu gidişle bi SLR de ben alıcam gibi:)

İnşallah istediğin gibi bir makine alırsın :wiinkk: Yanlız makineden çok objektifi düşünmeni tavsiye ederim. Eğer objektif iyi olmazsa istersen Canon Eos 1D MarkIV al yine de iyi fotoğraf çıkmaz.

İnşallah istediğin gibi bir makine alırsın :wiinkk: Yanlız makineden çok objektifi düşünmeni tavsiye ederim. Eğer objektif iyi olmazsa istersen Canon Eos 1D MarkIV al yine de iyi fotoğraf çıkmaz.

evet, objektif önemli. ben alırsam iki objektif alırım. birincisi manzara için geniş açılı, ikincisi kuş çekimi için dar açılı, 300-400mm gibi. benim işimi bunlar fazlasıyla görür.ama şimdilik o kadar para bunlara vermek istemiyorum. belki ilerleyen zamanlarda. teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

Dur da ; alısacağız :)

4584.jpg

güzel fotoğraflar bekliyoruz..

Bugün bişeyler cekeyim dedim :p

Bunu senden kopya cektim; seninki kadar olmasa da :p Fusuy :)

Elinize sağlık...
Diyafram ve ISO ayarlarınız neydi peki? Lenside yazarsanız sevinirim =)
kullandığınız makineyide merak ettim, canon sanırım =)

Teşekkür ederim :)
Evet kullandığım makine Canon EOS 40D
bu resimde kullandığım objektif Tamron 17-50mm f:2.8
Resimin;
Odak uzunluğu 50mm
f:32
pozlama süresi 30sn
ISO 100

Teşekkür ederim :)
Evet kullandığım makine Canon EOS 40D
bu resimde kullandığım objektif Tamron 17-50mm f:2.8
Resimin;
Odak uzunluğu 50mm
f:32
pozlama süresi 30sn
ISO 100

Canon'un akşam/gece çekimleri çok hoşuma gidiyor. Bende nikon d5000 var, kuzenimde eos 1000d karşılaştırdığım zaman baya bi fark görüyorum..

Sizin yanınızda biraz amatör kalabilirim :) yavaş yavaş öğreneceğiz işte ;
ama böceği çiçeği cekmek hosuma gitmiyor değil :)

siz siz olun resim çekerken kendinizden geçmeyin , yoksa benim gibi amatörlerin kurbanı olabilirsiniz :mrgreen:

la börtü böcek varken neden adamın k....çını..çektin ilginimi çektii :mrgreen:

Bugün bişeyler cekeyim dedim :p

Bunu senden kopya cektim; seninki kadar olmasa da :p Fusuy :)

haci, bu çok klas bi foto olmuş, benimki yanından bile geçemez, gerçekten. kadraj ayarı çok iyi. derinlik mükemmel,yarı yarıya paylaştırman çok hoş durmuş, tebrik ederim:cat:

Canon'un akşam/gece çekimleri çok hoşuma gidiyor. Bende nikon d5000 var, kuzenimde eos 1000d karşılaştırdığım zaman baya bi fark görüyorum..

Canon renkleri daha bir canlı veriyor bir de gerçekten aynı ISO'da kendi dönemindeki diğer markalardan çok daha az grenli fotolar veriyor. Ama nikonun da keskinliğine hastayım.

siz siz olun resim çekerken kendinizden geçmeyin , yoksa benim gibi amatörlerin kurbanı olabilirsiniz :mrgreen:

Ya hocam acemi diyorsun da adamda Canon 70 200 objektif var :) pek acemi işi değil :)

@ CAKALAZ

Aga son eklediğin fotoğraflardaki kertenkele süpermiş :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar