kral paketleri niye parçalıyonuz düzgünce kutudan çıkarmak varkenGümrükçüyüm iyi forumlar
Sen olmasan forumun teknik kısmı ölür zaten.Ne lazımsa onu yaptım;
Oto mekanik /elektronik tamir
Motosiklet mekanik/elektronik tamir
Boya badana sıva
Ağaç kesim elemanı
Elektrik işleri
Moto kurye
Oyun yapımcısı
3D artist
Yedek parça satış
Servis kontrolü
Size ne lazım?
Mesajlarda göremedim serbest meslek diyelimDeğerli mt forum üyeleri hangi mesleği yapıyorsunuz?
Biz değil gümrük memurları parçalıyo başkankral paketleri niye parçalıyonuz düzgünce kutudan çıkarmak varken
Estağfurullah, ne yaptık ki.Sen olmasan forumun teknik kısmı ölür zaten.
Her sorun konusunda kesinlikle mesajınız var ve büyük oranda doğru tahminle. Sizden başka bir kaç kişi dışında yazan bile yok o konulara.Estağfurullah, ne yaptık ki.
Teşekkür ederim, zamanında bana destek çıkan ve teknik destek alabileceğim insanlar yoktu. Bunun zorluğunu bildiğim için insanlara kolalık sağlamaktan memnun oluyorum, bir çok şeyi zor yolda öğrenip deneyimlediğim için insanların 2. defa keşfetmesinde gerek olmadığını düşünüyorum.Her sorun konusunda kesinlikle mesajınız var ve büyük oranda doğru tahminle. Sizden başka bir kaç kişi dışında yazan bile yok o konulara.
Evet, çok üzerime alındım beni yok saymış diye.Seçeneklerde Herbokolog da yok....
Aygaz dını nın da size mi ait?"Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir. Beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir." duyurusunun metin yazarıyım.