Zengin siporu vesselam , kilo alamıyoruz iğne iplik kaldım , yimağh bulamıyoruz, açım açç , alem kilo verip üstüne kas yapıyor::crying::
Nankör spor
Ramazan, Bayram tatil vs derken 2 aydır gitmiyordum spora.
Pazartesiden itibaren tekrar başladım. Ramazan'dan önce eğik sehpada göğüs için haltere 35 kilo takıyordum (+uzun bar)
Pazartesi 20 kilo taktım ama zor çalıştım, bütün kaslarım da ağrıyor
@oluroyle; kilo vermemen gerek demiş miydik?
Selam kaslı insanlar
Havuza başladım öncedende 9 ay yüzüyordumda bıraktım.Fitnesse gidim diyorum. Yüzme için daha iyi olur hemde kaslanırım.
Ne diyosunuz faydası olur mu
47 kiloyum nasil kilo alabilirim
Bugun daha erken gittim. Sabah kahvaltıdan takribi 4 saat sonra ve geldiğimde resmen sizdim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Yalnız genelde 2 kg ağırlık ile çalışıyorum hafif gelmeye başladı biraz yine de hareketi düzgün yapmak adına hafifte gelmeye başlasa hareketi düzgün ve yavas ozellkkle itme anlarinda yavas ve hissederek yapmaya çalışıyorum. Fark ediyor. Ağır kilo ve yanlış hareket yapmaktansa daha mantıklı geldi. Doğru yerleri çalıştırmaya hissetmeye çalışarak yapıyorum. Savaş Cebeci diye bir spor hocasi var , o bahsediyordu tube videolarinda bu durumdan. Kilo arttirmadim
Yalnız ilk hafta ile su an arasında ciddi gelişim var. Çalıştıkça calisasi geliyor insanın sırf bu farkı gördükçe . Iyi hissettiriyor.
Salonda hoca hareketi yanlış yaptiginda gelip yanlış yapiyorsun demiyor. O kötü.. çoğu insan bilinçsizce çalışıyor. Bende belki yapiyorumdur bazı hareketleri bilemiyorum.
Bunun istisnası bile can sıkıcı.
savaş cebeci bu işin altın elbiseli adamıdırkilo arttırabilirsin, hafif geliyosa hareketi doğru yapmak bişey kazandırmaz. salon hocası bayansa kadın-erkek fark etmez kimseyle ilgilenmez, dünyayı o yarattı çünkü. erkek hocalarda sadece bayanlarla ilgilenir, ilgi istiyosan öyle bi salona gitmelisin.
Tüm hocalar bayan , bayanlara özel fitness salonuna gidiyorum ama ay sonu degistircem muhakkak . Kilo arttirmam lazım ama dambell yetersizliği var. 1, 2 ,4 ,5kg dambeller var. 2 den direkt 4 kg çok zorladı hareketi yanlış yapıyorum o zaman.. 3 ya da 2,5 olsaydı. Hoca da 2 ile 4 farketmez 4 le yap diyor. 2 kg ile 1 lik dambelleri beraber tutup 3 yapayım dedim ::facepalm:: farklı kas grubunu calistirirsin diyor. Sağlıklı olmazmis.
:mrgreen: berabelr tutup yaptığın şeye bağlı. 2 kg ile 15 tekrar yapıyosan 12 e indir 4 kg ile 4 tekrar çıkabiliyosan 8 e çıkarmaya çalış. ben makinalarda en sona da taksam ağırlık yetmeyince üzerine takıyorum ağırlık plakalarını. söylemesi ayıptır ağırlık yetmiyorda
2 kg ile 3 set 12 tekrar 4 kg ile 3 set 8 tekrar mi yapayım yanii