Selamlar ola herkese dün akşam okuldan geldiğim gibi KOCA KURT'uma atlayıp bi temiz hava aliim dedim ve BOZDAĞ ZİRVE vurgunu yaptım.Ben bu yollara,bu dağlara,bu memlekete AŞIĞIM yha
KOCA KURT mehtaba karşı uslu uslu dururkene ben biraz güzellikleri keşfe daliim dedim

ve işte zirvedeki güzelliklerden bir tanesi,bu da bizim eyfelimiz sayılır:cherry:
Tam o anda arkamda bayırı çıkabilmek için yırttıran otobüsün dönüşte yakalayabildiğim karesi
Bu yollar bööle aktıkça,Coşar KOCA KURT'um gaza bastıkça:queen:Ramazanda olmamız davulcu ruhumun bir adım öne çıkmasını sağladı galiba
Koca Kurt'tan bir poz daha
Artıkın ufak ufak inişe geçiyoruz.Burda benden başka misafirleri de vardı mekanımın::sm_smileBirde keskin bir viraj,sonu görünmeyen bir yol misali:bounce:

işte burası da o keskin virajın keskinliğini kaybettiği yer:cherry:

Aha bu demin rampada yırtınan otobüs değil mi yhauw:silent

ayın pek bi hızlı gidiyodu Peygamber Vitesi'ne takmış galiba:queen:
Otobüsü yakalıyim diye hemen sallandım aşşağıya ama kaçmış uyanık::karma::ben de baktım manzara güzel; ESKİŞEHİR'den bi kare de burda aldım:wiinkk:
ve ve ve...ve işte akşamın joker resmi;Ay'ın o güzel yüzünü göstermesiyle birlikte mehtabın yansıdığı doğa harikası manzara!Aaah ah isterdim ki gönlümdeki insan yanımda olsaydı da beraber izleseydik bu manzarayı::friends:
Ve işte gidiyoruz artıkın::saad::

O mehtabı bırakıp gitmem zor oldu ama neyse...
İlginize teşekkür eder,Herkese iyi sürüşler dilerim:bounce:
:king: