MT Enduro T-Shirtleri Sipariş (2 ALANA 1 BEDAVA)

İllerden yoğun olarak bir liste gelmediği için ve T-Shirt'lerin yaygın olarak kullanılması için geçici bir süreliğine 2 alana 1 bedava veriyoruz. Hem böylelikle kargo maliyetlerinizi de minimuma indirmiş olacağız.

Havale yaparken lütfen 1 t-shirt alacaklar 15 YTL, 3 t-shirt alacaklar 30 YTL olan tutarı, açıklama kısmına ad-soyad ve kullanıcı adı bilgilerini girerek göndersinler.

Örneğin açıklama kısmına şu şekilde yazınız:
Onur Özdemir - Prometheus

Daha sonra da murti06 kullanıcı adlı üyeye bu durumu bildiriniz. Örnek mesaj:
Selamlar ben Onur Özdemir
Belirtilen Yapı Kredi Bankası hesap numarasına 3 adet t-shirt bedeli olan 30 YTL'yi gönderdim. 2 adet M 1 adet de L beden istiyorum. Ürünü göndereceğiniz kargo adresim şudur: X mahallesi Y apartmanı 99/99 Bizimsemt/İstanbul

murti06'ya özel mesaj => http://www.motosiklet.net/forum/private.php?do=newpm&u=48285

SİPARİŞ BEDELLERİNİN YATIRILMASI GEREKEN BANKA HESAP NUMARALARI:

Alıcı: Onur Özdemir
Akbank: Levent/İstanbul Şubesi - 0112497 no'lu hesap
İş Bankası: Ankara/Yenişehir Şubesi (4218) - 5177142 no'lu hesap
Yapı Kredi Bankası: Ankara/Tunalı Şubesi - 66736777 no'lu hesap

Önden Görünüm:
IMG_1464Small.jpg

Arkadan görünüm:
IMG_1466Small.jpg

Beyazın basit kaçacağını düşündüğümüz için krem rengi t-shirt olarak yaptırıyoruz. Ekleyeceğim fotoğraf size logo ve yazıların bulunduğu yer ve renkleri konusunda bilgi verecek.

Krem rengi kumaştan bir parça örnek aldık ve değişik ışıklar altında fotoğrafladım:

http://img171.imageshack.us/img171/6852/krem2bi4.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/2803/kremyd2.jpg

Özetle t-shirt:
- krem rengi olacak
- ön kısmında, sol göğüs hizasında parliament mavisi şeklinde MT ENDURO yazısı, altında da turuncu renk el yazısı şeklinde "dağ keçileri" var.
- Arka kısmında yine parliament mavisi şeklinde MT Enduro logosu var:
- Yazılar ve amblem baskı şeklinde değil, nakış olarak işlenmiştir.

T-shirt beden kalıpları normalden biraz büyük ( örneğin L giyen birisine M de olabilir) lütfen ona göre sipariş veriniz.

T-Shirt Fiyatı: 15 YTL + Kargo ücreti size aittir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün krem rengi tişört eklenmiş olur sayfaya

eehhehe aldın tabi ahımı procanım :)

2 alana 1 bedava reklam yapsan bile satamayacaksın ::jester::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen yolla tişortları...ben sattıkça sana öderim.... :p:p

güzel bir tshirt olmuş.. grafiklerin transfer baskı olmayıp nakış işleme olması,yazı-logo'nun daha kalıcı olmasını sağlacaktır,renkler de gayet iyi seçim bence.. emeğinize sağlık.. iyi satışlar..:)

heyy myheart, almıyor musun t-şhirt?

ben 2+1 e niyetlendim bakalım

Ben birşey soracam pro..!
bu t-shirtler de mt ninkiler gibi normalinden küçük değildir inşallah, ben mtnin M gömleğinin önünü zor kapatıyorum valla. normalde S beden bile giyebiliyorum bu arada.

Örneğin sana göre olan bir model bana da iyi olur, sen hangisinden kullandığını söylersen iyi olur, teşekkürler ;)

Son düzenleme:
Prometheus sipariş vermek için yanıma KEÇİ arıyom :queen:

bulunca 2+1 sipariş verilecek :bounce:

Prometheus hobereytörüm,

Şindi ben bir Maxi kullanıcısı olaraktan keçili dişort alamazmıyım, dağ keçileri sadece Enduroya mı pinerler, aralarında ehli-keyf scooter kullananlar yokmudur, var ise bu kardeşlerim, endurocular tarafından dağ başlarında terk mi edilmektedirler:silent: Keçiler hepmi dağ bayır gezerler, şööyle asfaltlara ineyim orayı burayı gezeyim, muhabbetlere katılayım demezler:silent:Ya da tersinden sorarsak, benim gibi scooter keçileri hiç mi dağ bayır çıkıp debriyaj balatası yakmazlar:p Hep mi asfalt keyfinde gazlarlar:silent:

Evet bunların cevaplarını istiyom, hee bir de 3 dene geyikli endurolu tişort tan:p:rendeer:
(very small beden varmı yaav benim hanıma göre..)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar