MT Enduro T-Shirtleri Ön Siparişleri

MT Enduro t-shirt'lerinden kaç adet alabilirsiniz?

• 1

Oy: 7 38.9%
  • 2

Oy: 9 50.0%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 4+

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
Ya Pro,Ben kaç tane alıcam diye işaretlemesem? Fuara kadarda etrafımdakileri organize edip kendime göre sayı belirlesem abesmi olur?Çevremde motorcu olmayıp bunları almaya ikna edebileceğimi sandığım insanlar varda:cat:.Hiç olmazsa kendime bir tane alacağımı biliyorum.

Ben t-shirt almasam t-shirte vereceğim masraf tutarınıda aileye yardımda kullansam daha güzel olmazmı??

Bence t-shirtler fuarda yardım amacıyla satılmalı.. Biz gereken yardımı Gökmen'in durumunu bildiğimiz için zaten yapıyoruz..

xxxl beden olacaksa bende bitane alim ama enduro deilde izmir mt şeklinde plss :))

Ben t-shirt almasam t-shirte vereceğim masraf tutarınıda aileye yardımda kullansam daha güzel olmazmı??

Bence t-shirtler fuarda yardım amacıyla satılmalı.. Biz gereken yardımı Gökmen'in durumunu bildiğimiz için zaten yapıyoruz..

Olur sen öyle yap. Yardım yap da nasıl yaparsan yap. Kimseyi silahla zorlamıyoruz (belirteyim dedim silah falan var sandın heralde sen elimizde) :cat:

Olur sen öyle yap. Yardım yap da nasıl yaparsan yap. Kimseyi silahla zorlamıyoruz (belirteyim dedim silah falan var sandın heralde sen elimizde) :cat:

Hayır onu demiyoruz heralde.. Fuarda yardım amaçlı konuyu bilmeyen kişilere t-shirt satmak ve yardım toplamak daha mantıklı diyorum.. Fikir sadece uygulama zorunluluğu yani silahım yok haberin olsun.. Beliteyim dedim:p

Ben en az 1 tane alırım. (illaki) :cherry:

bir de bizim myheart a alırsak 2 olabilir :cat:

Tişörtün arkasına enduro motorsikletli logo işlenirse daha düzel olur diye düşünüyorum

uzun zamandir ziyaret edemiyordum site yi bu çalişma cok güzel bende 2 adet alirim o arkadaşima bir yardimim olursa cok sevinirim ama nasil alacagimi billmiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bundan 1 tane alırım valla

mt tişörtü zamanında istemiştik benim bedenimde yoktu erhan kendi üstündekini satıcaktı bana ben kanmadım tabi :mrgreen:

mt göğneyi istiyoz bilader ondan basın biraz daha:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar