MT Enduro / Dağ Keçileri - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

mtendurobq0.jpg

marwell114

Yeni sezonla birlikte çok daha aktif olacağız. Buradan sık sık iletişimde olup fikir alışverişi yapalım. Mümkün olduğunca festivallere koordine bir şekilde katılalım. Başlığımız hayırlı olsun :cat:

Gezilip görülecek yerler, alternatif rotalar, enduro yarışları, enduro gezileri ve enduro festivallerinin konuşulacağı; motosikletin "özgürlük" kavramını doğrulayan ve "yol bizim için hiç bitmez" diyenlerin paylaşım başlığı.

Bizler "Enduro"cuyuz PASTANE MOTORCUSU DEĞİLİZ!!!

:p :mrgreen:

foto_mod_pg_48_1059131580.jpg

NEDEN ENDURO?

Her Yer Endurocu, Her Motor Enduro

LONG WAY ROUND

RACE TO DAKAR

Enduro ile alakam olmamasına rağmen logoyu çok yaratıcı buldum.. Hayırlı olsun

ne yani logo bu mu :silent: taksim meydanında satışa çıkarırsanız bütü satanistler alır bunu :mrgreen: bence kötü bir logo olmuş. tasarımına bir şey demiyorum ancak uygun olmamış enduro için. bazı hassasiyetleri de düşünmek lazım.

Keçi: heryere gider, herşeyi mahvder, inanılmaz bir hayatta kalıcıdır:cat:
Endurocu: heryere gidebilir (Sürücüsüne bağlı) inanılmaz bir hayal ürünüdür:queen::queen:

Hadi bi gösterinde görelim bizde keçiliğinizi:cat:nereye tırmandınız, nereleri gezdiniz, ne biçim yollarda nasıl sürdünüz:mrgreen: Hadi enduro, maharet iltifata tabiidir:silent:

Logoyu görür görmez azımdan tek şey çıktı...

ÇOOOOK İYİ BEEEE.... :cat:

eee hayırlı olsun şimdiden...

logonuz süper olmuş.sticker yaptırın hemen yapıştırırm motoruma.çakma da olsa bi yerde giriyoruz bizde çamura,taşa,çakıla:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yani logo bu mu :silent: taksim meydanında satışa çıkarırsanız bütü satanistler alır bunu :mrgreen: bence kötü bir logo olmuş. tasarımına bir şey demiyorum ancak uygun olmamış enduro için. bazı hassasiyetleri de düşünmek lazım.

ahahahaha cidden :mrgreen: kusura bakmayın bende beğenmedim, beğenenlere saygım sonsuz :)

dağ keçileri de adanaspor toros kaplanları, istanbul boğaları gibi bişi olmuş sanki :rendeer:

logo ilk bakışta ilginç geliyor ama zamanla alışırız galiba.bir enduro sever olarak hayırlı olsun diyorum.Allah kısmet ederse askerden sonra aranıza katılabilirim:cherry:

satanistlikle ne alaka onu anlamadım?hassasiyet nedir bu arada:silent:

logo ilk bakışta ilginç geliyor ama zamanla alışırız galiba.bir enduro sever olarak hayırlı olsun diyorum.Allah kısmet ederse askerden sonra aranıza katılabilirim:cherry:

satanistlikle ne alaka onu anlamadım?hassasiyet nedir bu arada:silent:

satanistlerin kullandığı işaretlerden biri de keçi figürleridir. ayrıca hassaiyet ise halkın satanistlere ve figürlerine karşı tavrıdır. özetle bu. detaya gerek yok.
logonuz hayırlı olsu diyeyim fakat ben almayayım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arka tekerlekte dişler belirgin olsa süper olurdu.....:cat::cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Logo bence guzel olmus. Ortaya yaratici bir enduro logosu koymak zordur eminim, bu logodaki keci esprisi cuk oturmus. Hazirlayan arkadasin ellerine saglik diyorum.

Saygilar.

Logo harika olmakla beraber, arka lastik olmamış.
Gerçi ön lastik yok.:)
Ben bazen saçmalıyorum ha.:p
Lastiğe küçük bir dokunuş yapılsa iyi olur.

Bu arada hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı hayvanları, herhangi bir dini, ya da siyasi ve yahut da felsefi düşünceyle bağdaştıran arkadaşları da tebrik ediyorum.:)

Keçi satanistlerin simgesiymiş.
Keçiye sordunuz mu bunu?
Fikri alınmış mı?

Bir endurocuyu bir hayvanla tanımla deseniz,ilk akla gelen Keçi olur.
Bundan daha uygun bir hayvan yok.

Yahu bundan güzel başlık çıkar.
Dur ben bir başlık açayım.:)

Hayvanlar ve motorlar başlığımıza tüm endurocu ve enduro taraftarı olmayanları beklerim.:bounce:

logo çok güzel olmuş...
yapanın ellerine kollarına sağlık...
tebrik ettim...

fazla felsefik mi olmuş ne..
olsun boynuzları bi taraflara batmasın da..:queen:

inat ederek geri dönmeyi reddeden zihniyet..enduro..:)

Logoya bayıldım. Pro bunu bastırıp dağıtımını sağlayacakmısın yoksa ben resmi çalıp bir reklamcıya gideyimmi :p

çok güzel bir logo çıkmış ortaya ilgilenenlerin ellerine sağlık,hayırlısı olsun

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
endurocu olmadığım için yalnış yarım yapıyor olabilirim ama;

logo endurodan cok kros çağrıştırıyor sanki :)

Logo çok güzel olmuş:cat:Enduro için bir sticer ararken tam üstüne geldi.Bence yaptıralım ya da izin verirseniz yaptırıp yapıştırıcam.ya bi de lastikleri tırtıklı mı yapsak acaba:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar