MT Dostların Desteğiyle Patlatdım bi Aktiva :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili banstar mete abi hayırlı olsun :)
alper abinin dükkana gitmeni pek tavsiye etmem alper abiye dükkanı kurutursun maazallah :)

hayırlı uğurlu olsun kaskın asfalt görmesin güzel günlerde binesin

Mete_han bir iki gundur ne zaman bitecek bunun cezası diye düşünüp duryordum :Dbir kecklere uygunsuz aradım yogundun hep aramak istemedim sevindim senin adına pcx ten sonra rahat gelmiştir bu :D iyi günlerde kulan :D

ceza için geçmiş olsun..motor için de hayırlı olsun inşallah...

Ahaaaa, serefsizim unutmustum seni :)

Hadi gazan mubarek olsun :) 2 dakka akilli olda cizmasinlar yine :p

gangam hoşgeldin...
vallah özledik seni yav...
skutırın hayırlı olsun, güle güle kullan:rendeer:

Geçmiş olsun MeteHan Kardeşim .
Yeni motorun hayırlı uğurlu bol gezmeli olsun.

Serdar abey kendine uygun bir motor almış sonunda ))))))))))Heyirli ossun gardaşmıza...................

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

mete dostum hayırlı olsun.. activa senin altında kimbilir ne çekiyor............

Sağ kalırsa activa çektilerini bir bir anlatacak...O poponun altında .....

Meto nettin yahu gittin paraları activaya gömdünya neyse yolda bırakmaz hacı hayırlı olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete derin mevzular için dışarda şimdi :)Adamın eli ayağı rahat durmuyorki kardeşim cbf almak için nere el atsam işimi yıktı :)
Haberim bile yok;çaktırmadan gizli gizli Gidip bide 2 . el fiyatına 2012 sıfır cbf sipariş etmiş bana :)Telefondan süpriz yaparken az kalsın kalpten giderim yoksa elimdeki nakit belli cbf nin sıfırı belli,meğersem tamda elimdeki nakit fiyatına anlaşmış motoru....ulen seni bi yakalarsam mete 3 kilo köfteyi tıkacam boğazına haberin ola:)

hayırlı olsun abi motorun bir daha ban yiyene kadar bol bol paylaşım yapta senin yokluğunda bizi idare etsin :queen:

hayırlı olsun abi motorun bir daha ban yiyene kadar bol bol paylaşım yapta senin yokluğunda bizi idare etsin :queen:
tüm hırsımı çıkaracam bu motordan,bunu elde edene kadar kaç kişiyle görüşüp kaç motorla anlaşıp sonuca ulaşamadım :)telefon faturalarını,yol paralarını,yemek,yorgunluk vs. tüm masrafları çıkarana kadar tepinecem üstünde:) fotoları zaten bayiden çıkartmadan çekmeye başlarız reyizzz:)

tüm hırsımı çıkaracam bu motordan,bunu elde edene kadar kaç kişiyle görüşüp kaç motorla anlaşıp sonuca ulaşamadım :)telefon faturalarını,yol paralarını,yemek,yorgunluk vs. tüm masrafları çıkarana kadar tepinecem üstünde:) fotoları zaten bayiden çıkartmadan çekmeye başlarız reyizzz:)
hayırlı olsun abi motorun :queen: ama benim motorum seninkini geçer :p merakla bekliyorum yeni cubufunun resimlerini :thumleft:

Hayırlı olsun abi bak ben hayırlı olsun dedim yönetimden değilim hee onda göre :queen::cherry:

Kardeş, geçmiş olsun dileklerimi iletir, yeni scooter'ini
mutlu bir şekilde kullanmanı dilerim..

Bazı şeyleri kafana takma..
Kimbilir ! belki de sana gıcık gidenler; özellikle damarına
basmak suretiyle, ceza almana sebebiyet veriyor olabilirler..

Bu nedenle, sabırlı ve dikkatli olmanı öneririm..
Senin yapman gereken; her yazıya sazan gibi atlamamak
olacaktır..

Sen, mevcut çoğu üyeden; daha mert, şeffaf,duygusal ve dürüst bir insansın..
En önemlisi de ; İçin ne ise, dışın da aynısı.

Kısaca gözlemim budur..

Bu nedenle sabırlı olmanı... yineler,

Yaşam mücadelende; başarılar ve herşeyin gönlünce olmasını dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi tekrar hoşgeldin.Bu foruma senden sonra üye oldum ama gözlemlerim aynı; belli isimler istedikleri gibi yazıyor belli isimlere uyarı ve uzaklaştırma hazır.Ceza yediğin konuda beni de uzaklaştırdılar dört gün.Baştan sonra haksızlık yaptılar ama onlara da yazmıştım burada yine belirtiyorum; güç onların elinde olduğu için adaleti istedikleri gibi sağlıyorlar ve hemen kitabına uyduruyorlar.Ben site yönetiminin objektifliğine inanmak istedim ama nabza göre şerbet verildiğini çok net yaşadım.Ne diyeyim her gülün dikeni olurmuş,adalet kavramına inanmıyorum forum yönetiminin.

Motosikletin altında eskisin abi.Çok mutlu oldum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar