bu işler boş iş değil bence katılmıyorum. tekteker zevk işi. ben kimsenin olmadığı bomboş bi alanda bile zevk için yapıyorum. tarifi anlatılmaz bi duydu.
[YT][/YT]
bu eski videom. tabiki daha iyilerini yapanlar vardır. fakat beni eleştiren arkadaşlara sözüm. "tek teker yapılır ama bu şekilde değil. bilip bilmeyen yapıyor."
"koruma kask sıfır"
lafını söylüyen arkadaşlara lafım. yapsınlar daha iyilerini kasklı korumalı bizde izleyelim. yeteneğimlede övünmüyorum. deli gibi sınırlarıda zorlamıyorum. bu arada en ufak taş gelse tektekerde değil düz yolda giderkende ölünür. kaskısız korumasız yapmanın nekadar kötü bişi olduğunu biliyorum. kimseyede önermiyorum fakat tabeni eleştirirken kullanılan vırlara sinir oldum. site yöneticilerindende özür dilerim okadar kötüyse kaldırsınlar videoları.
şu cümleye dikkat "tek teker yapılır ama bu şekilde değil. bilip bilmeyen yapıyor."
"koruma kask sıfır"
lafını söylüyen arkadaşlara lafım. yapsınlar daha iyilerini kasklı korumalı bizde izleyelim"
arkadaşım o cümlede ne demek istendiğini anlayamıyorsan cevp vermek içinde kendını kasmana gerek yok.....
Sacma gerekceler sunarak sacma seyler bekleme insanlardan....
Kafanda kaskın yok koruman yok guzelde yapıyosun tek tekerı kı ben anlamam gorsel olarak soyluyorum....
Ama yaptığın iş motosikletcinin imajını zedelıyorsa burda sen herkese karsı sorumlusun....
Bunları goren soforlerın motosiklete karsı antıpati edınmelerı sonucu trafıkte hergun onlarca motosıklet sıkıstırılıyor ve bazıları cok acı da olsa olumle sonuclanıyor....
Şimdi sen motosiklet imajını zedeliyorsun tabi bence....
Sağdan soldan araba gecerken iki yonlu yolda tek teker yapıp baskalarının hayatınıda tehlıkeye atıyorsun....
Bide kalkıp daha iyisini yapabılıyorsan yap gorelım dıyorsun.....
Umarım o arkadasımın -ki kendisi önünde eğilinecek bi mesleğin neferidir- soylemek istedıgı fakat senın yanlıs anladıgın seyı bu cumlelerle anlatabılmısımdır....
Kendi hayatını ve dıger ınsanların hayatını cok guzel tehlıkeye atıp motosiklet ımajını zedelemıssın...Bu yuzden senı tebrik ederim.... Helal olsun...
keske bunları kuralları içinde kapalı bı yerde yapsaydında bu işle ciddi ilgilenen adamlarda sana destek cıksaydı ve sen bu yetenegını gelıstırseydın.....
neyse umarım burdakı bu kadar insanın soyledıgı seyelr senın için bırseyler ıfade eder....
Sağlıcakla kal