[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i

duygu ve sevgi dolu yüreğinizle bu katılımda olamamak sizi üzmesin gönlünüz ferah olsun !bu ilk katılımdı bizde acemiydik bundan sonraki katılımımız da beraber olacağız tanıştıklarımız amcalar, abiler ,teyzelere yeniden kavuşacak yeniden onların hayır dualarını alacağız inşallah !birlik'te orada gideceğiz belki gelemeyen ler yinede olacak ama kalbimiz le hep orada olacak hep o güzel insanlar hatırlanacak sizler bizler farketmez o canlar tüm motosikletcilere dualarını eksik etmeyeceklerini söylediler ne mutlu bizlere ..sevgiyle kalın

yüreklerinize sağlık hepinizin.insanlık için bi şeyler yapmak buna denir işte.bi dahaki organizasyonlarda beraber olmak dileğiyle...

sevgili arkadaşlar 2 sene evvel yaptığımız bu anlamlı ziyaretin tekrarını ilerideki günlerde tekrarlanması umudundayım .
amcalarımızı teyzelerimizi unutmadığımızı birkez daha gösterelim yeniden bu mutluluğu bu paylaşımı yaşayalım inşallah.....

sevgili arkadaşlar 2 sene evvel yaptığımız bu anlamlı ziyaretin tekrarını ilerideki günlerde tekrarlanması umudundayım .
amcalarımızı teyzelerimizi unutmadığımızı birkez daha gösterelim yeniden bu mutluluğu bu paylaşımı yaşayalım inşallah.....

[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i - 23-07-2006, 13:04 PM

dostum 8 ay oldu yav....sana bayağı bir uzun geldi galiba...:queen:

teyzeninde başını bayağı bi ağrıtmıştım ya.....:p

Son düzenleme:
[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i - 23-07-2006, 13:04 PM

dostum 8 ay oldu yav....sana bayağı bir uzun geldi galiba...:queen:

teyzeninde başını bayağı bi ağrıtmıştım ya.....:p
aa gerçekten ya :queen: metehan bak 125cc 250cc yarış meselesini söyletme bana:queen:
şaka bi yana önümüzdeki günlerde gidelim inşallah........

abicim inanki çok uzun oldu ara...hangimiz etkilenmediki o günden....motor gezisi yaptık ama herkes uzun vadeli bir şaşkınlık yaşadı gibi geldi bana...silkeleniyor insan...

ya birde biliyorsun metehan'cım sözümüz var amcalara beklerler bizi! demesinler motosiklet'ciler bi geldi esti gittiler vefamızı gösterelim mayısın sonlarına doğru bi patlatalım darülaceze ziyaretini:wiinkk:

çok anlamlı bir gün :cat:
bizlere de bu günü fotoğraflarla yaşattığınız için ::thanks:

desperadost bak o AMCALARA TEYZELER VERİLEN SÖZ konusunda haklısın , gene geleceğiz dedik ama bir türlü organize olup gidemedik keşke şunu sitede bizlere göre daha bir çevresi olan arkadaş organize etse de tekrarını yapsak.... Katılımın yüksek olması gerek çünkü orada 60 küsur kişiydik o bile yetmedi bence ilk ziyarette...

desperadost bak o AMCALARA TEYZELER VERİLEN SÖZ konusunda haklısın , gene geleceğiz dedik ama bir türlü organize olup gidemedik keşke şunu sitede bizlere göre daha bir çevresi olan arkadaş organize etse de tekrarını yapsak.... Katılımın yüksek olması gerek çünkü orada 60 küsur kişiydik o bile yetmedi bence ilk ziyarette...
yeniden yaşamamız yaşatmamız lazım bu anlamlı günü o kadar feyz almıştımki kendi adıma mana motosiklet'ci kadeşliği adına büyük katkıları olmuştu (eyüp çocuk yuvası 'hasan tan yuvasıda tabi)dediğin gibi büyük katılım yapalım topik canlandı nasıl olsa.
sezon geldi sadece takvimde biaz sıkıntı var 6 mayıs çocuk yuvasında'yız sonraki hafta belki benim clip çekimine site olarak gideriz! ama mayıs sonuna doğru darülaceze baskını yapalım o manevi huzuru yaşayalım .
kimse kendine güvenmesin kimin ne olacağı belli olmaz bu tarz ziyaretler hayata dair güç hayata dair olgunluk ve ders bizler için .
katılanlar bilir heleki motosiklet'ci gurubuyla çok güzel duygu dolu! ardından bir taksim ve yine bir basın açıklaması yaparız dolmabahcede .
ben mühendis abiyi özellikle ve o zaman bize destek verenlerin yeniden ilgilerini bekliyorum.

ardından bir taksim ve yine bir basın açıklaması yaparız dolmabahcede .
ben mühendis abiyi özellikle ve o zaman bize destek verenlerin yeniden ilgilerini bekliyorum.
DARÜLACEZE ORGANİZASYONUNU gerçekleştiren o gün basın açıklaması yapan GÖKSEL i ve mühendis abiyi iyi tanırım her ne kadar göksel bu sitede olmasada bu organizasyon için HAYIR demez.

çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekürler desperadost bu etkinliklerin devamını dilerim :cat:

unuttunuz!!! 2006-2010

Selamlar,
23 yıllık motorcu,1987 jawa ceylanla başlayıp,40 yaşında GY200 krosla devam eden abinizim,
googlede görsellerde resimleri görüp inceledim,
Darülacezede Rehabilitasyon(Hastaların halı-dokuma,seramik çalışmaları yaptığı bölüm) bölümünde çalışıyorum,
yazılardan bayağı etkilendiğiniz belli,
AMA BU ZİYARETLER BİTERSE ETKİ KAYBOLUR,
ÇOK UZUN ARA VERMİŞSİNİZ ÇOOK
GELİN KARDEŞİM-NEDEN BU DERECE MEMNUN OLDUĞUNUZ ETKİNLİK HER YIL OLMAZ?
DARÜLACEZEDEN SEVGİLER... AYDIN BALCIOĞLU

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar