[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i

Düşünsene hayata dair hiç bir beklentisi yok olamaz eli yok kolu yok aklı yok ama kalbi var anlatamıyor ya ah be abicim!nereden girdik bu konuya hüsnüde atv de çalıyo acıklı zaten şu an hepten ezildim ya çoookk konuşulacak şey var allah bize hep gidip görmeyi nasip etsin sağlıkla motosikletci kardeşlerimiz de gitsin görsün altlarındaki motorlarını yavaş yavaş sürsün düşünsün eli kolu sağlığı düşünsün yavaş yavaş sürsün işte böyle abicim

enya Enigma sadnes ' water voicez' only time bunları indirdim harika haklısın biraz kafa dinleyelim düşünelim düşünelim ......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her gün bu resimlere bakıp hayata nasıl baktıgımı bir kere daha düşünüyorum

vallaha arkadaslar hepınızı tbr ederım keske bende ıstanbulda olup sıze katılabılseydım ınsallah bızde yaslandıgımızda bızımde zıyaretımıze gelırler sevgıyle kalın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir daha ki sefere katılırsın inşallah

yaww. iyiki bir tatile gittikk.. en güzel organizasyonlar bu süre zarfında olmuşşş...
eyse bir daha ki sefere...

yaa gelemeyip kaçırdığıma 1000 lerce pişman oldum işallah bidakine bende ordayım

inşallah sevgili kardeşim !amcaların nenelerin duaları bizlere yol bizlere güzellik açıyor bu ziyaretin devamı olacaktır mutlaka !anlık mutluluk tatmin değil arkamızdaki yanımızdaki güzellikleri görür onlarla bir olursak yardıma desteğe ihtiyacı olanların yanında olursak mutlaka birileride dar günümüz de bizim yanımızda olur...

slm.ben daha sizin aranızda yeniyim.ama ilk etkinlikte sizlerle tanışmak için can atıyorum.bi daha ki buluşma organizasyonu ne zaman arkadaşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
her cuma çeşitli yerlerde buluşma var bu cuma ve her cuma akşam 8 de galeria yanı opette
tophanede galatada takip edersen istedigin zaman gelebilirsin

desperadost saol be dostum paylaşımın içinm ben gelmesemde gelmiş gibi oldum oralara ama gerçekten güzel bi gezi olmuş her resim karesi mutluluğu simgeliyo resmen...

desperadost saol be dostum paylaşımın içinm ben gelmesemde gelmiş gibi oldum oralara ama gerçekten güzel bi gezi olmuş her resim karesi mutluluğu simgeliyo resmen...
unutmayacağız mutlaka yine gideceğiz artık oradaki abilerimiz ,amcalarımız ,teyzelerimiz bizim birer parçamız!inşaallah bir dahaki sefere eminim sizlerle daha kalabalık ziyaret olacaktır....sevgiler:)

çok güzel bir gezi olmuş özelliklede böyle bir amaç çerçevesinde yapılmış olması....

arkadaşlar gezi fotograflarını gördüm fotoraflardan bile insan duygulanıyor ordaki insanlar sizi görünce ne kadar çok sewinmiştir :( düşünsenize kimse sizin ziyaretine bile gelmioken yanlız başınıza ömrünüzü yawaş yawaş yaşarken birden büyük bir motorculardan oluşan konvoy sizi ziyarete geliyor orada olmak isterdim we şimdi burdan söz weriyorum bundan sonraki bütün gezilere imkanım olduğu sürece katılıcam ama darülaceze imkanım olmasada gelicem...! çok ciddi bir konu bu...! bu arada bu sitede yeniyim motor camiasındada yeniyim şimdilik ehliyetim yoq fakat 1 senedir nerdeyse motor kullanıorum 2 ay sonra da sınava giricem bütün motorcu arkadaşlarıma slmlar...!

işte hayatımdaki tek güzel şey !
görüntüleri paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Vallahı motor askım ıcımde deprestı 1000e 10.000 e cıktı motor sevgım yav aglıycam galıba.Hem hayırlı bı ıs hemde keyıflı bır ıs yapsınız hll olsun sızden oncekılerı unutmamıssınız motorcu sadece kamp kurup yemek yıyıp gezmemelı arada bole hayırlı ıs yapıp hayır duası almalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar