[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i

arkadaŞlar Bu Organİzasyonda En Ufacik Bİle EmeĞİ GeÇen Herke Cani GÖnÜlden TeŞekkÜrler Hepİnİzİn GÖzlerİnİzden ÖpÜyorum ....ben Bu GÜnkÜ Duygu YoĞunlluĞunu Artik 1 Ay Atamam Herkezden Allah Razi Olsun .

Not:: ArkadaŞlar EĞer Tv De Çiknlari Kaydeden Olursa Mutlaka Buraya Eklesin Veya O GÖrÜntÜlerden İstİyorum...

ben takipteyim savaş abi kayıt edicem şimdi başlar 5 dk sonra hemen koyucam merak etmeyin

abi ayrıcaaa haberlerde izlerken aklıma bi fikir geldi;,, ya iz bi gece beyaza yada okan bayülgen vari bi programa gitsekte orda birisi bizim adımıza 1 dk konuşsa ... diye bi fikir geldi şimdi aklıma... neyse bunu başka zamanda değerlendiririz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, flash tv dışında darülacezede fotoğraf çekimi yapan gazeteler de vardı.Muhtemelen yarınki baskılarında yayınlayacaklardır.Onlar hangi gazeteler.Bilen var mı?Alalım yarın.

snrtrt' Alıntı:
ben takipteyim savaş abi kayıt edicem şimdi başlar 5 dk sonra hemen koyucam merak etmeyin

abi ayrıcaaa haberlerde izlerken aklıma bi fikir geldi;,, ya iz bi gece beyaza yada okan bayülgen vari bi programa gitsekte orda birisi bizim adımıza 1 dk konuşsa ... diye bi fikir geldi şimdi aklıma... neyse bunu başka zamanda değerlendiririz
beyazın programı bitti..YAZ tatlindeler..
okan bayülgen fikri benımde aklımda var ama anlamlı bir davetli durumunda gidelım d erim...
manken şarkıcıların olduğu bir programda arada kaynarız...:queen:

kelsinus' Alıntı:
Arkadaşlar, flash tv dışında darülacezede fotoğraf çekimi yapan gazeteler de vardı.Muhtemelen yarınki baskılarında yayınlayacaklardır.Onlar hangi gazeteler.Bilen var mı?Alalım yarın.
zabah-hürniyet.. ve turkiye gazatası...:queen:

harfendaz' Alıntı:
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.İnşaallah birlikte devam ederiz bu çalışmalara.sağlık problemi nedeniyle katılamadığım için üzgünüm.Sevgilerimle...
hasta olduğunu belgelersen 10x100 yok belegelemıyorsan 25x100 sen bilirsün:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Çok ama çok duygulandım hele erkan "nın dediği amca beni iyice duygulandırdı ...yaşlandıkmı nedir çok sulugöz olduk ..bu toplantıya ilgi gruplaşma olayında arttı ...biz büyük bir aileyiz aramızda tartışıcaz kızacaz birbirimize ama kalp kırmadan ...tabiki isteyen istediği arkadaşlarıile daha sık buluşacak ama böyle bir etkinliği daha sık ve daha kalabalık yapmamak lazım ....takip eetim bazı arkadaşlar çok emek sarfettiler bu gezi için özellikle onları tebrik ederim ...

resim ekleyen arkadaşların mesajları aynen kalmak şartı ile ilk sayfaya ekliyorum aralarda kalmasın

Son düzenleme:
fotolara bakarken ilk önce hüzünlendim sonrada coştum ve heyecanlandım

organizasyona katılan herkese teşekkürler bu teşekkürü özellikle yaşlılarımızı sevindirdiğiniz ediyorum

arkadaşlar elinde olanlar eklesinler lütfen
yav bizim çektiğimiz video manyak olmuş haaaa bu kadar güzel bir tur olurmu yaa resmen istanbul inlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dv den cd ye aktaracağım bi arkadaşta çoğaltmayı üstlensın valla üşeniyorum o işe...

İşte bendeki resimler de geldi.

Bakırköy ve civarı köylerden kardeşlerimle sabah yola çıkmadan İncirli'deki bir pastahanede çaylarımızı içip kendimizi bu güzel güne hazırladık.

Motosikletlerimizi güzel bayrağımızla süsledik.

Yola çıkış hazırlıklarımız...

Hala hazırlanıyoruz.E hadii!!

Boyner mağazasının önünde son kontroller.

Süpermen'den pelerinini giymeden önce güzel bir poz..

Haydaaa...Bu ne?!Biz ki zamanında kask kafalı avlamış bir sitenin evlatlarıyız.Biz ki kask takmadan trafikte motosiklet kullanan bilincini kaybetmişlere acıyarak ve ayıplayarak bakan bir nesiliz.Güzel kardeşimiz Kader, yıktın bizi....Hem kask takmamışsın, koruma yok.
URL=http://imageshack.us]
1041571kf8.jpg
[/URL]

Ayaklarda sandaletler...

Bir de kardeşleri çalışırken, kaputun üstünde uyuyor...

50-60'lı yıllarda futbolcu olan büyüklerimiz.Kadırga'nın bağrından kopmuş, İstanbulspor'un en eskileri...

Cam üzerine resim yapan İsmail amcamız...

Bunlar da onun birbirinden güzel çalışmalarından iki tanesi...

Brubaker ve Ahmet amca.Ahmet amca "ben buranın babasıyım" diyordu."Mutlaka resmimi yayınlayın, herkes görsün".

Birlikte geçirdiğimiz harika günün ardından tanıdık bildik mekanımız Secert Garden'da yemek yedik veee...

Dinlendik.

İşte bitti.Herşeyden önce sizlerle birlikte böyle bir günü paylaştığım için onur duydum.Ama biraz karışığım galiba.Aynı şeyi bin defa söyleyen üstatlarım kızacaklar bana.Evet.Sadece bir hatırlarını sormamız bile çok şey ifade eder büyüklerimiz için ama bazı bölümlerdeki hastalarımızı görünce kendimi çok yetersiz hissettim.Elimden daha fazla birşey gelemiyor olması beni çok mutsuz etti.
Ancak hiçbir şey yapmamaktansa, insanların dikkatini çekmek bile iyidir düşüncesiyle kendimi rahatlattım.Sizlerle ve kendimle gurur duydum.Annem bile sizi seviyor artık.:mrgreen: (motorculara karşı biraz önyargılıdır da)En azından bir kişinin gözünde "motosikletçi pis bir serseridir" imajını silmişiz:)
Bu organizasyonu akıl eden, tertib eden, destek veren, katılan tüm kardeşlerime tek tek teşekkürü borç bilirim.
Bir gün darülacezede kalmak zorunda olsam bile yalnız olmayacağımı artık biliyorum.:)
İki tekeriniz durmasın kardeşlerim.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, bu etkinliğe katılan katılmıyan herkesi kutlarım, biz bu organizasyonu tasarlarken yapmayın bu motorcuların DARÜLACEZEDE işi olmaz demişlerdi, OLMAZMIYMIŞ herkes gördü, tüm gezi programlarını iptal edenler,ailesi ile bir yere gidecekken gelenler,motoru olmadan gelenler, yaralı olmasına rağmen gelen arkadaşlar, son an bile olsa gelip destek verenler herkesin bu etkinlikte payı var.

Darülacezeye ilk defa gelip, oradaki insanları görüp çok duygulanan arkadaşları görünce aklıma bu insanlar duygusuz böyle bir etkinliği yapmayın diyenler geldi, oradaki ayşe anne, fatma bacı, hüseyin amca,durmuş baba ve yatalak durumdaki hastaların mutluluğu gözlerinden okunuyordu, bizim sorduğumuz sorulara buruk cevaplar verip,mahsunlaşıyorlardı, onlar bence şu an çok mutlular, birbirlerine bizi anlatarak bugün sabahı ederler sanıyorum,belkide günlerce anlatırlar birbirlerine, bunları yaşamak ve yaşatmak ne kadar önemli arkadaşlar hepiniz gördünüz ve yaşadınız,

Yanlarında eşya getiren arkadaşlar, bir okadar daha onları mutlu etti, ayrıca para yardımında bulunan arkadaşlarda DARÜLACEZEYE miktarı ne olursa olsun faydalı olmaya çalıştılar.

Göksel in enerjisine hayran kaldım, bu kadar hengameden sonra yinede yılmadan bu işin gerçekleştirilmesini sağladı, Hasan gelemese bile basın işini ve darülacezeye kamera sokulması işini halletti onun bu konudaki çabası taktire değer, Savaş kardeşimin bize verdiği fikirler doğrultusunda yaptığımız değişiklikler etkinliğin daha da iyi olmasını sağladı , ayrıca o ne gösteriydi be savaş taksimi birbirine kattın Taksim olayı senin eserin, Cihan ve Erkin inde pankart tutma konusundaki cesaretlerine şaşırdım, sizde çok iş var arkadaşlar, sizinle her yola çıkılır.

Şu an yorgunluktan ölüyorum, daha sonra devam edeceğim.

ARKADAŞLAR KAN VERMEYE HAZIRLANIN, BUNDAN SONRAKİ ETKİNLİĞİMİZ BU OLACAK, YİNE SALLIYACAĞIZ TÜRKİYEYİ.

arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdik yaşlılarımızı birazda olsa sevindirdik herkese çok teşekkür ediyorum:cat:

Arkadaşlar az önce kanal a da haberimizi verdiler, darülaceze çekimleri müthiş olmuş, savaşın röportajını , bir yaşlının konuşmasını ,akalteke nin görüntülerini, bakırköy tarafından gelen grubun ilk girişini ve toplu çekimi verdiler.

NTV de de vermişler ama ben görmedim.:cat: :cat:

snrtrt' Alıntı:

arkadaşlar yorgunluktan uyuya kalmışım şimdi uyandım güzel gelişmeler olmuş harika ya bu okan olayını yapalımmı ne dersiniz sıcağı sıcağına hadi valla..

tüm katılanlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim.ayda bir kere tekrarının yapılmasını dilerim.gönül isterki her hafta yapalım ama yüreğim kaldırmaz gibi geliyor .bu günü hiç unutmayacağım...sağolun,varolun:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayır duası almak kadar güzel bişey yok sanırım bugün bol bol hayır duası aldık yeri geldi güldük yeri geldi hüzünlendik ama sonucta çok güzel ve hayırlı işler yaptık huzur doluyum vesile olan ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ilk sayfadaki ''ölen motorcular'' cümlesinde geçen ''ölen'' kelimesini ''hayatını kaybeden'' olarak değiştirsek daha şık olmaz mı?

donniedarko' Alıntı:
ilk sayfadaki ''ölen motorcular'' cümlesinde geçen ''ölen'' kelimesini ''hayatını kaybeden'' olarak değiştirsek daha şık olmaz mı?

Yahu sen hala konuşuyonmu Bir saat aradım tam bir saat
nerdeydin sen bakiim
dur sana şööle esaslı bir yazı yazayımda bu yazıyı okuyan cümle alem bizi AB ye bile almasın ve sen hayatın boyunca bizim avrupya gidememizin sorululuğunu taşı oooooh olsun

Ben geziye katılamadım cenazemiz dolayısı ile:pale: ama kanalımdan (İHA) arkadaşları oraya yolladım kendileride çektiklerini söylediler sanırım haberlerde yayınlanır, ama bu olay bizlerin gerçek yüzünü gösterdiğine inanıyorum, piyasadaki motorcular serseridir imajına iyi bi cevap oldu, katılım gösteren bütün arkadaşları tebrik ederim, kendim orda olmasamda kalbim sizlerleydi:rendeer:

cbrhalil' Alıntı:
Ben geziye katılamadım cenazemiz dolayısı ile:pale: ama kanalımdan (İHA) arkadaşları oraya yolladım kendileride çektiklerini söylediler sanırım haberlerde yayınlanır, ama bu olay bizlerin gerçek yüzünü gösterdiğine inanıyorum, piyasadaki motorcular serseridir imajına iyi bi cevap oldu, katılım gösteren bütün arkadaşları tebrik ederim, kendim orda olmasamda kalbim sizlerleydi:rendeer:
hocam varol katkılarından dolayı inşallah bi daha o havayı beraber teneffüs ederiz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akalteke' Alıntı:
Yahu sen hala konuşuyonmu Bir saat aradım tam bir saat
nerdeydin sen bakiim
dur sana şööle esaslı bir yazı yazayımda bu yazıyı okuyan cümle alem bizi AB ye bile almasın ve sen hayatın boyunca bizim avrupya gidememizin sorululuğunu taşı oooooh olsun

:) abi etme eyleme beni cümle alemlere rezil rüsva eyleme :p ben zaten

resimlere bakıp bakıp iç çekmekten bir hal oldum üstüme fazla gelmeyin vala

ağlarım bak :salut: asıl sen ve savaş abi benim gelemediğime şükredin bütün magazincileri peşime takıp

gelecektim o zaman maraba televole dememek için kaçacak yer arardınız :queen: ama yine ucundan

savaş abiyi meşhur ettim kendim orada bulunmasam bile :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar