İşte bendeki resimler de geldi.
Bakırköy ve civarı köylerden kardeşlerimle sabah yola çıkmadan İncirli'deki bir pastahanede çaylarımızı içip kendimizi bu güzel güne hazırladık.
Motosikletlerimizi güzel bayrağımızla süsledik.
Yola çıkış hazırlıklarımız...
Hala hazırlanıyoruz.E hadii!!
Boyner mağazasının önünde son kontroller.
Süpermen'den pelerinini giymeden önce güzel bir poz..
Haydaaa...Bu ne?!Biz ki zamanında kask kafalı avlamış bir sitenin evlatlarıyız.Biz ki kask takmadan trafikte motosiklet kullanan bilincini kaybetmişlere acıyarak ve ayıplayarak bakan bir nesiliz.Güzel kardeşimiz Kader, yıktın bizi....Hem kask takmamışsın, koruma yok.
URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Ayaklarda sandaletler...
Bir de kardeşleri çalışırken, kaputun üstünde uyuyor...
50-60'lı yıllarda futbolcu olan büyüklerimiz.Kadırga'nın bağrından kopmuş, İstanbulspor'un en eskileri...
Cam üzerine resim yapan İsmail amcamız...
Bunlar da onun birbirinden güzel çalışmalarından iki tanesi...
Brubaker ve Ahmet amca.Ahmet amca "ben buranın babasıyım" diyordu."Mutlaka resmimi yayınlayın, herkes görsün".
Birlikte geçirdiğimiz harika günün ardından tanıdık bildik mekanımız Secert Garden'da yemek yedik veee...
Dinlendik.
İşte bitti.Herşeyden önce sizlerle birlikte böyle bir günü paylaştığım için onur duydum.Ama biraz karışığım galiba.Aynı şeyi bin defa söyleyen üstatlarım kızacaklar bana.Evet.Sadece bir hatırlarını sormamız bile çok şey ifade eder büyüklerimiz için ama bazı bölümlerdeki hastalarımızı görünce kendimi çok yetersiz hissettim.Elimden daha fazla birşey gelemiyor olması beni çok mutsuz etti.
Ancak hiçbir şey yapmamaktansa, insanların dikkatini çekmek bile iyidir düşüncesiyle kendimi rahatlattım.Sizlerle ve kendimle gurur duydum.Annem bile sizi seviyor artık.:mrgreen: (motorculara karşı biraz önyargılıdır da)En azından bir kişinin gözünde "motosikletçi pis bir serseridir" imajını silmişiz
Bu organizasyonu akıl eden, tertib eden, destek veren, katılan tüm kardeşlerime tek tek teşekkürü borç bilirim.
Bir gün darülacezede kalmak zorunda olsam bile yalnız olmayacağımı artık biliyorum.
İki tekeriniz durmasın kardeşlerim.