[MT] Clash of Clans grubu

Klan ismi ne olsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
Herkes farklı klanlara dağılmış kendi klanına çağırıyor bu konuya bi açıklık getirilmesi lazim bi klanda toplanalım konuyu açan arkadaş ilk mesaji düzenlensin bence

Merhabalar arkadaşlar solo türk klanini iptal edip sadece motosiklet.netliler olsunmu? Sedat abi fikrin nedir :) ;) ?

Merhaba kardeşim.
Klan çok kalabalık olduğu zaman hem kontrol etmesi zor oluyor, hem de çok anlaşmazlık çıkıyor. O yüzden ben klanı alıma kapattım.
Klan kurmamızın en önemli sebebi savaş yapmak. Bunun için de 10 kişi yeterli. Kurduğum klandaki 8 kişi ya akrabayız, ya çok yakın arkadaş.
Yani forum klanı değil, akraba klanı bizimki. Forumdan da 4-5 kişi var. Dediğim gibi sayıyı arttırmayı düşünmediğimiz için, klan şu anlık alıma kapalı.
Sizin klan da yer işaretlerinde kayıtlı, arada kontrol ediyorum. :)

Tamam sedat abi başarılar dilerim
Arkadaşlar (mt solo turk)klanımiza buyrun...

Savasa ve bağış sohbet olmayınca klani kapatma gereği duydum...klan kurarsaniz haber verirsiniz iyi günler

Savasa ve bağış sohbet olmayınca klani kapatma gereği duydum...klan kurarsaniz haber verirsiniz iyi günler

yok zaten bağış olayında dilimde tüy bitti özellikle yazıyorum savaşa giricem büyücü gönderin diye gelen 1-2 level asker okçu bense millete yardırıyorum büyücüyü devi canım sıkılmıştı artık

Sadece motosiklet.net den kisiler olursa ve aktif bi klan olursa olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok mu sağlam bi clan, herolar 60-60-30 tadı çıkmıyor motosiklet konuşuruz 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar