[MT Çanakkale] Çan pilav günü 11 mayıs

merhaba arkadaşlar.
geçen sene hava muhalefeti dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldığımız Çan MOTORCULAR Pilavı gününü bu sene hava durumu nasıl olursa olsun yapmaya karar verdik.şimdilik ön düşünce olarak tarihimizi 11 mayıs(pazar) olarak düşünüyoruz.konuyu erken açıyorum ki büyük organizasyonlar planlanırken ÇAN MOTORCULAR PİLAV GÜNÜ gözden kaçmasın.PİLAV GÜNÜ'müzde bütün motosiklet aşıklarını ilçemizde görebilmeyi amaçlıyoruz.değerli fikirlerinizi ve tekliflerinizi bekliyoruz.(program ve detayları daha sonra sitemizden duyuracağız.)

spirittwo güzel bi organizasyon olur kutluyorum seni.izmirde yaşıyorum ama çan'lıyım.... sayfayı takip edicem eğer gelebilirsem gelmeyi canı gönülden istyiyorum.... kazasız belasız....

csalgıngörüşüp tanışmaktan mutluluk duyarız hemşehrim.gelmek isteyen tüm arkadaşları bekleriz. :)

valla çanakkale'nin pilavını hiç yemedim ama çanakkaleyede gelmedim yanı inşallah vakıt zaman olur bi dost pilavı yeriz inşallah..maksat muhabbet pilav bahane

Günler azaldı. Az kaldı pilav gününe. Baya bir heyecanlı olacak. Çan da çalışmalar harıl harıl bu pilav gününe odaklandı.

Zaten geçen hafta Çan motorsiklet gurubunun Çanakkale Şehitleri gezisi onları tanımamızda baya etkili oldu. Davetlerine icazet etmemek kaçırmak akıllaca olmaz. Çünkü baya şenlikli olacağ benziyor. Aldığım haberlere duyumlara göre.

http://www.motosiklet.net/forum/gez...e-can-ilcesi-mototeam-sehitlikler-gezisi.html

likte bu geziden izlenimler bulcaksınız.

Yaptıgınız organızasyonu canı gonulden kutluyorum.Bı terslık cıkmazsa 9 mayısta İstanbuldan yola cıkıp Çana gelmeyı dusunuyorum.(memlekete:))
Gorusmek uzere...

Benim ile beraner gidecek yok mu yaa:cyclopsan Edirne den gitsek:cherry:

Arkadaşlar herkese açık dabvet bu
müsayit olan herkes arkadaşlarıyla beraber gelsin. Pişman olmaz sınız.
Yol çok güzel macera güzellik unutulmaz anılarınız olacak.

inşallah gelmeye çalışıcam nede olsa çan lıyız....destek vermek ve çanakkale mt ile tanışmak isterim...

inşallah gelmeye çalışıcam nede olsa çan lıyız....destek vermek ve çanakkale mt ile tanışmak isterim...

Merhaba
Zaten Ayvalık buluşmasında gece eğlencesinde ayak üstü tanışmıştık.
Hatırladım seni. Çanlı olduğunu söylemiştin. Bu pilav gününde inşallah görüşürüz.:rendeer:
Sağlıcakla kal. Sebahattin YANAR Çanakkale

dostlar,organizasyonumuz bütün motosiklet aşıklarına hitabediyor.herhangi bir grubun tekelinde değil.sitemizden başka 8 siteye daha bu ilan aynen eklenmiş durumda.
hocam desteğin için teşekkürler.eksik olma.:)

Özgürlük karakterimdir.

Bir aksilik çıkmaz ise oradayım.
Akçay'dan sevgi getiririz. Çan'dan sevgi götürürüz. :)

HAVRAN MOTOR DOSTLARI olarak büyük bir ihtimalle biz de Çan'da olacağız. :):):)

Bu gün geliboludan gece17 Hasan aradı Çan pilav organizasyonu için bilgi aldı.
Gelibolu dan Hasan kardeşimizin de arkadaşlarıyla Çan pilav organizasyonuna geleceklerini bildirdiler. Güzergah için bilgiler aldı. Kendilerini bekliyoruz.

Bi terslik cıkmazsa Cumartesi 10 Mayısta İstanbuldan sabah yola cıkıyorum.Yalova-Bursa-Bandırma-Biga- Çan istikametinde gidecek arkadaslarla beraber yol alabılırız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar