MT- "Bu Motor Kaçmaz Dediğiniz Motosiklet İlanları" Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İkinci el motosiklet ararken ya da yeni bir motosiklet alma arefesinde sürekli takip ettiğimiz "bu kaçmaz","param olsa kesin alırdım" dediğimiz ancak size (tarzınıza,bütçenize vb.kriteler dolayısı ile) uygun olmadığını düşündüğünüz her türlü ikinci el (uygun fiyat/orjinallik vb) kriterlere sahip ilanları burada paylaşalım.

Başlığın amacı bu tip ilanları,kendimiz almayacak olsak bile burada paylaşarak uygun gördüğümüz ilanlar hakkında bilgi vermek.

Özellikle yeni başlayacak arkadaşlarımız için bu tip bilgilendirmeler önemli mahiyette...

Şimdiden faydalı olması ümidiyle...

Güzel bir konu ama dikkat etmek lazım ters etki yapabilir :)

Çok faydalı bir konu. İlanda görüp fiyatını uygun gördüklerimiz yanına gidince "sürprizzzz " ::151:: yapabilir gerçi.

Aynı muhitte çalıştığımız bir abi var, sadece akşamları motorları park yerinden alırken sohbet ederek tanıştık. Bir gün gazı verdim Xmax'ini sattı, WR125 X aldı. O kadar titiz kullanır ki, anlatamam. 11bin km.de iken, 7bin TL'ye satışa koydu, bacakları üşüyor diye scooter'a dönecek :) Param olsa alırdım vallahi :) 2.gün satıldı malesef.

Benim genelde bu motor kaçmaz dediğim ilanlar en fazla 2 saat yayında kalıyor hemen satılıyor :) geçen 16000 tl'ye 2006 r6 koydular 1 saat bile durmadı

2 ay önce bir tane honda pcx 150 görmüştüm lastikleri değişmiş city grip takılmış arkaya sissy bar takmış ve daha 1200 km de 7500 e satıyordu.nakite sıkıştığı için. öle yazıyordu yani ilanda. scooter kullanıyor olsaydım kesin alırdım hatta aliyim garajda dursun yazlığa falan koyarım dıye dusunmustum 1 gun sonra baktıgımda motor ilanda yoktu :(

Artvinde adam KLR 650 yi satışa koymuş ama motor boyası falan ile belli yani 40 binde orjinal. 4150 tl demiş fiyatada 3 gün sonra gitti :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar