[MT Başkent] 23 Ocak 2BİN8 Senenin İkinci Toplaşması

işte bendeki fotoğraflar

malesef capo konusunu bir türlü kapatıp fotoğraf çekemedik bu kadarınada şükür :p Seda fazla süratli kullanıyorsun Eskişehir yolunda sadece sesini duydum geçerken :) ama motorunun sesi gerçekten güzel :cat: capo kadar değildir tabi Ama göremiyoruz bir türlü oda ayrı efsane gibi dolanıyor dillerde kendisi yok ortada :cherry:

malesef capo konusunu bir türlü kapatıp fotoğraf çekemedik bu kadarınada şükür :p Seda fazla süratli kullanıyorsun Eskişehir yolunda sadece sesini duydum geçerken :) ama motorunun sesi gerçekten güzel :cat: capo kadar değildir tabi Ama göremiyoruz bir türlü oda ayrı efsane gibi dolanıyor dillerde kendisi yok ortada :cherry:

O kadar link verdik gösterdik kardeşim, daha ne :p

Hayır sürekli bir sataşma var grupta, biz de karşılık veriyoruz haliyle sonra tabi Capo konuşulur her toplantıda. :p

Hay maşallah :queen:

aprilia_etv1000caponord_.jpg

Seda fazla süratli kullanıyorsun Eskişehir yolunda sadece sesini duydum geçerken :) ama motorunun sesi gerçekten güzel

Yau evet dün öyle bi aşka geldik ::meleeek: Ama iyi ki de gelmişiz çünkü kurtlarımı döktüm rahatladım, ertesi gün kar yağdı :cherry: O bi süre idare eder artık beni.
Capo konusuna hiç deyinmicem. Bay geldi :farao:

Allah'ım neden ben ayın 25 inde bakıyorum bu bilgisayara neden 22 sinde değil bende gelirdim. Tüh artıkın baska sefere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle nedenama arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum.
Aynı gün iş arkadaşlarıma söz verdiğim için de aranızda
bulunamadım inşallah bir sonraki sefere sizlerleyim :rendeer:

Atabay Pideciye ne zaman gidiyoruz :)

Hava musait olursa yarin oglen gidip yiyelim istersen. Pul biberde atariz ustune oohh.:queen:

Ac ayi oynamaz, sonrada gezer bir yerlere gideriz.

Yau evet dün öyle bi aşka geldik ::meleeek: Ama iyi ki de gelmişiz çünkü kurtlarımı döktüm rahatladım, ertesi gün kar yağdı :cherry: O bi süre idare eder artık beni.

Bir ara yanyanaydik Eskisehir yoluna cikmadan az once 2 metre kala. Kavsakta bir kaza vardi, ambulans da vardi. Kaza yerini gectim ufukta bile yoktun sadece yol ile gokyuzunun birlestigi cizgiden bir ses geliyordu :bounce: Insan bi bekler, el sallar, korna calar, ne bilim biraz eskortluk eder. :farao:

Son düzenleme:
ne zor bişeymiş şu hastalık .Allah a şükür daha iyiyim şimdi.
Anlayışla karsıladıgınızdan dolayı teşekkürler mt :cat:

olmasydı su hastalık olucaktım orda ama nasip degilmiş artık .başka toplaşmalarımaza diyim :wiinkk:

Hava musait olursa yarin oglen gidip yiyelim istersen. Pul biberde atariz ustune oohh.:queen:

Ac ayi oynamaz, sonrada gezer bir yerlere gideriz.

Bir ara yanyanaydik Eskisehir yoluna cikmadan az once 2 metre kala. Kavsakta bir kaza vardi, ambulans da vardi. Kaza yerini gectim ufukta bile yoktun sadece yol ile gokyuzunun birlestigi cizgiden bir ses geliyordu :bounce: Insan bi bekler, el sallar, korna calar, ne bilim biraz eskortluk eder. :farao:

Bekliyim dedim ama baktım geleceğin yok yürüdüm gittim bende :cherry: Hem çok soğuktu yau. Bir an önce eve gidiym dedim. Bi daha ki sefere söz eşlik ederim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar