Pro enduro didin durdun bumuydu abi enduro, bak bize:cherry:
Hoş dün 8 dereceydi ama 0 derecede dahi motorları bırakmıyoruz, SS endurocusuyuz:cherry:
Onur lastiğine toprak deydi mi "Aman allahım nasıl bi endurocuyum ben böyle, dağıttım yine ortalığııııı" diye sevinip 3 gün de anlatıyo, bilmiyo ki o kadar toprak bizim lastiğimize de deyiyo:mrgreen:
Pro enduro didin durdun bumuydu abi enduro, bak bize:cherry:
Hoş dün 8 dereceydi ama 0 derecede dahi motorları bırakmıyoruz, SS endurocusuyuz:cherry:
Niye ki ?havalar da pek soğuk bugünlerde![]()
erginbayFotoğraflar Seda'da, eve dönünce yükler. Gelen arkadaşlara teşekkürler, 10 kişi buluşup bol geyikli sohbetler ettik.
Soldan başlıyoruz saymaya; takım elbiseli centilmen #1 R3N, takım elbiseli centilmen #2 caya104, SilentScream, atabay, kısa süre sonra motor alması muhtemel olan arkadaşım Bilent, bendeniz, çok iyi hissetmemesine rağmen bizleri kırmayıp gelen bin9yüz85, scorp’un kız arkadaşı ve scorp’un ta kendisi(nin telefonla konuşan versiyonu)
Ayağınıza sağlık. Paylaşım için sağolun. Resimlerden eğlenceli geçmişe benziyor. Birde Aytaç abla Eskişehirde değilmi ? Onerden çıktı![]()
Bu ne ya herkes düğüne gider gibi giyinmiş :cherry:
Ooooooooooo kimi gördümAytaç demek bin9yüz85
![]()
akşam optimum outlet center da duvara tırmaniyoruz...
gelebilecekler haber etsin...
Valla haziranı maziranı bekleyemem ben, hava bikaç derece olunca biyerlere gidelim yaaa.. (Asfalttan :cherry: )
havalar da pek soğuk bugünlerde![]()
siyahlimuzin out , Bin9yüz85 in Tubişcim :wiinkk:
1 saatte 10 kişi toplayabilen tek MT, Ankara MT :mrgreen:
ankaradaki buluşma baya iyi geçmiş ama bizim gibi kalabalık deillermiş aye cim
sanırım oranın havası fazla yaramamış buluşmalara sen ne zaman
endurocu oldun aye :queen::queen:
Kankili havalar biraz ısınsında sırasıyla İzmir MT ve Ankara MT'yi basarız ama en çok İzmir'de kalıyo aklım, ayar oluyorum onların buluşmalarına, başlıkları bile yeter.:cat:
Ama dediğin gibi 1 saatte ankarada olamayız kankili, o yüzden bilimden de faydalanmamız lazım.
Bir kaç haftaya kadar procan'ın 1 saat sonra buluşuyoruz deme olasılığının yüksek olduğu zamanları belirler, o günlerde gider düzcede bekleriz, başlık açılır açılmazda topuk:queen:
Bir saatte gelemezsiniz dedirtmeyiz kendimize![]()
Ne yaparsanız yapın İzmir i bastıramassınız.... Havalar düzelince hiç bastıramassınız.... :cat::cat::cat:
Bastırmıycaz ki abi basıcaz:cherry:
Parçalamak diil parçası olmak istiyoruz:cherry:
Bastırmıycaz ki abi basıcaz:cherry:
Parçalamak diil parçası olmak istiyoruz:cherry:
Her zaman bekleriz.... Hafta sonuna denk getirin güzel bişeyler ayarlıyalım hep beraber...:cat::cat:.
:cherry:
timam muratcım kankicim gelcem bende:mrgreen:
valla izmir e bende çok stiorum almadan gitme....
İnşallah gelicez, o biçim heves ettik:wiinkk:
Kankili artçı olarak o kadar yol çekilmessin sen, cıbırını alda benimkine yandan aparatla tuturur öyle gideris:queen: