MT-ATÖLYE İşi olmayan giremez!!!!

12 volt ile çalıştırabileceğiniz ledler piyasada mevcut.Smd led diye sorarsanız bulma ihtimaliniz yüksek.bunların en güzel özelliği bırakın ıslanmayı suyun içinde bile çalışabilecek şekilde esnek bir silikonla yalıtılıp ,her şekle girebilen kendisinden yapışkanlığı bir yüzeyi olması. yani kıvrımlı bile olsa istediğiniz yere yapıştırın ve 12 volt akımı verin.çalışacaktır.

Bu smd led anladıgım kadarıyla 1 tanesi 12 volt ile calışıyor. 1 tanesi baya bir aydınlatma saglıyormu acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor yağlarının ağzındaki folyo açılıp havayla temas etmesinden sonra 6 ay içerisinde tüketelim.:cat:
Çünkü havanın içerisinde ki oksijen,yağla temas ettikten sonra yağ ve içeriğindekilerle reaksiyona girip,yağın özelliğini kaybetmesine ve krozyona sebep olur.:cat:
ne yani şimdi ben 2 lt.'lik ambalaj bulamayıp 4 lt. almıştım :pale:1.8 lt. şimdi motorda diğer artan 2.2 lt. yağ bozuldumu :silent:bozulduysa yağcı neden kalan yağıda sonra kullanırsın dedi:pr:::angry2::::ranntign

herkese merhaba. motosikletimin yağını değiştirmek isterken yağı tahliye edeceğim somunun dişlerinin yalama olduğunu farkettim.Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

arkadaşlar ben yeni alıp fazla kullanma şansı bulamadığım bi x8 sahibiyim.
geçen gün farkettimki mtor hava filtresinin orada bulunan tahliyeden 5 damla kadar yağ atmış , sebebi ne acaba ?
şimdiden teşekkürler :rendeer:

Motor fazla olan yağı atmış ola bilir yada fazla zorladıysan ondanda atmış olabilir

arkadaşlar ben motor ustasıyım ama nkamyon ama hiç fark etmez çalışma prensipleri aynı olduğu için anlarım ve kendi motorumu da kendim yaparım her türlü sorunuza açığım bu arada nasıl topic açabilirim

arkadaşlar ben motor ustasıyım ama nkamyon ama hiç fark etmez çalışma prensipleri aynı olduğu için anlarım ve kendi motorumu da kendim yaparım her türlü sorunuza açığım bu arada nasıl topic açabilirim

Usta sana bir şey sorcam bu motorlarda avans nasıl veriyor scooterlarda :silent:

18 numaralı ingliz anahtarı açıyordu eskiden şimdi yalama olmuş. servisle konuştum getir biz açarız dedi yenisini sipariş edip takıcaklarmış

18 numaralı ingliz anahtarı açıyordu eskiden şimdi yalama olmuş. servisle konuştum getir biz açarız dedi yenisini sipariş edip takıcaklarmış

Arkadaşım anladığım kadarı ile senin vidanın kılavuzları değilde başı yalama yapmış.Ve çok kolay biş iş,eline bir kurbağacık alırsın veya boru anahtarı hemen açar yenisi ile değiştirirsin Kolay gelsin

evet aynen vidanın başı yalama yaptı :) ama ne boru anahtarı nede kurbağacık tutabiliyor orayı girmiyor koruma bloğu gibi birşey var (kymco ck125). lokma takımı gerekli sanırım oda bende yok..

o zaman tek çare var arkadaşım sağlam bir tornavida alacaksın eline çekiçle tornavida ile köşesine vurarak ama kırmadan açacaksın kolay bir iştir sakın korkma,abanma yeter

selamlar bende kendı ısımı kendım yapmayı severım hosgeldım.
ek kısa zamanda mercek far yapmayı planlıyorum
herkese ıyı calısmalar...

bravo çok iyi bir başlık olmuş.bende bişeyler paylaşmak istedim

Motorunuzun hava filtresini motor kitapçığınızda yazan süre zafında temizleyin.Kirli hava kötü yakıt karışımı demektir.Motor sağlığını bozar
Debriyajınız çok sertse hemen ayarlayın ayarlatın.Parça kırabilir
Motor yağını zamanında değiştirin en fazla 3 günde bir yağ seviyesini kontrol edin
Motorunuzu yıkarkan elektronik buji gibi kısımlarına su tutmayın
Akü suyunuzu belirli aralıklarla kontrol edin kutup başlarını temizleyin.:cat:

Bunlar paylaştığım basit bilgiler.Diğer konular hakkında elimden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırım.Denildiği gibi bilgi paylaştıkça güzeldir.Allah herkeze kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Aklıma takılan bir soru var, motosikletin yağını değiştirirken her seferinde yağ filtresini değiştirmek- temizlemek gerekir mi? 11000 km'de, yani rodajdan kalan parçalar falan 2-3 kere yağ değişiminde temizlenmişti..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar