MT anti-depresancılar

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah razı olsun abi dur öpücem :rendeer: senin ciğerini bilirim diyorsun :p tekel bayii dedinde aklıma ne geldi, geçen kandilde camiye gidiyorum tam içeri girecekken 18-20 yaşlarında bir çocuk abi bakarmısın diye durdurdu beni, arkamı dönmemle tiner kokusundan başımın dönmesi bir oldu, eleman koklamış tineri kafayı buluncada kendini camide bulmuş :) bana ne derse beğenirsin? abi teravih başladımı? :mrgreen: bende dedimki sen geç içeri müsait bir yere otur iki aya kalmaz başlar, tamam abi dedi girdi içeri :) böyle bir çare bulacaksak baştan söyliyim ben bu halime razıyım :p
Bak ne gûzel.
Adam kafayi bulmamis, Mevlayi bulmus.
Ne demis ünlü Türk düsünürü Mahsun Kirmizigül?
"Yüreginin götürdügü yere git.":bounce:

Allah da seni güldürsün Emin...:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

akşam akşam gülmeye çok ihtiyacım vardı...sağolasın....:cat::cat::cat:

Amin Samet abim cümlemizi :)

Bak ne gûzel.
Adam kafayi bulmamis, Mevlayi bulmus.
Ne demis ünlü Türk düsünürü Mahsun Kirmizigül?
"Yüreginin götürdügü yere git.":bounce:

Doğru valla Mevlayı bulmuş :) peki ünlü Türk düşünürü Nihat Doğan ne demiş? Benim ülkemin tinercisi bile ramazan gelmeden camiye gidip teravih kılar :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Doğru valla Mevlayı bulmuş :) peki ünlü Türk düşünürü Nihat Doğan ne demiş? Benim ülkemin tinercisi bile ramazan gelmeden camiye gidip teravih kılar :p

Olum korkudan Nihat Dogan'i surviverden bile eleyemiyorlar.
Örövizyon yenilgimizi nasil söyleyecegiz diye hala düsünüyorlarmis.:cherry:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
B*kunu çıkarmayana mjdeki thc maddesi derim...
Bi ton kimyasali yutacaksin da uzun süre kullanacaksinda yan etkilerinden killanacaksinda varmi böyle birşey eğer varsada isim olmasın...
Doğanin hakkini doğaya verelim bi zahmet...
Legal olmalıdır, bazı limitler konmalıdır onlar bu başlığın konusu değiller zaten :p

Fakan bozuksa 2 kadeh Johnny Walker ( veya muadili) . Fazla abartmaya gerek yok..

Olum korkudan Nihat Dogan'i surviverden bile eleyemiyorlar.
Örövizyon yenilgimizi nasil söyleyecegiz diye hala düsünüyorlarmis.:cherry:

hahahahhahahhaa :mrgreen:

B*kunu çıkarmayana mjdeki thc maddesi derim...
Bi ton kimyasali yutacaksin da uzun süre kullanacaksinda yan etkilerinden killanacaksinda varmi böyle birşey eğer varsada isim olmasın...
Doğanin hakkini doğaya verelim bi zahmet...
Legal olmalıdır, bazı limitler konmalıdır onlar bu başlığın konusu değiller zaten :p

Fakan bozuksa 2 kadeh Johnny Walker ( veya muadili) . Fazla abartmaya gerek yok..

Ya uyuşturucu ya alkol diyorsunuz yani, daha zararlı bi önerisi olan yokmu :p

İlaçlar yüzümde (özellikle kulak çevresi) feci şekilde his kaybına neden oldu ve geçici bir süre bıraktım, doktor yan etkisi olduğunu tedavi bitince geçeceğini söyledi, ama ben yinede güvenemiyorum.

Iyi işte biz ne güne duruyoruz :p

[YT]qfk5O4RaifU[/YT]

nereden aklıma geldiyse... :mrgreen:

Yahu koca sitede bi buraya takılıyorsun... oldu mu şimdi? :p

Valla Görkemcim hiç bir şeye hevesim kalmadı desem.. yok yok inanma yanlış anlaşılmalar olabilir :p

ilisme be abicim.
Depresyondayim demis adam daha ne desin?:p

[YT]zJQygdz89C0[/YT]
Seyrekbiyikliasabisahsiyetseverleriçinlink.
http://www.youtube.com/watch?v=zJQygdz89C0

Sağol İlkay abi bak bu da fena değil ;)

[YT]XMc5CYDLMtM[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=XMc5CYDLMtM

Ayrıca Tarkan pek neşelendirici gelmedi bana, adam oynama diyor, oturmayamı geldik ayol :p

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
BEN DE GELDİM...
doktor citoles kullanmamı, 6 ay kullandıktan sonra seratonin düzeyimin ( mutluluk hormonu ) normale geleceğini söyledi.
bu süreçte bana sövseler dahi gülümsetecekmiş...
gülümseyerek adam gırtlaklarsam nasıl bir manşet olarak çıkacağımı düşünmek hiç de kolay zor değil ::159::::igne::

1.5 senedir kullaniyordum, 2 ay once motoru alinca biraktim :)
hayatinizi evde bilgisayarda oyun oynayarak gecirirseniz olmassa olmaz bir ilac :mrgreen:

Eşşek kadar oldum ama ben hala stres atmak istediğim zaman çıkıp bir basketbol sahasına gidiyorum. Canım çıkana, yürümekte zorlanana kadar basketbol oynuyorum. Koştururken zaten başka hiçbir şey düşünemiyorum:) O ara vücut endorfin salgılıyormuş, bu benim yüzümde uzun süre(1 gün) "şapşal" bir gülümseme bırakıyor::biggrinn Eve dönünce de zaten yorgunluktan bayılıyorum:)

Tavsiye edilir :thumleft:

Hani bir şişe şarap içersiniz ve üstüne de 1.5 litre su içersiniz ya,işte öyle bir şey:):mrgreen::cherry:

BEN DE GELDİM...
doktor citoles kullanmamı, 6 ay kullandıktan sonra seratonin düzeyimin ( mutluluk hormonu ) normale geleceğini söyledi.
bu süreçte bana sövseler dahi gülümsetecekmiş...
gülümseyerek adam gırtlaklarsam nasıl bir manşet olarak çıkacağımı düşünmek hiç de kolay zor değil ::159::::igne::
Ne güzelmiş ya bu ilaç bende istiyorum :p Manşetde şöyle olurdu herhal; Psikopat katilin bu işten zevk aldığı gülmesinden belliydi :p
1.5 senedir kullaniyordum, 2 ay once motoru alinca biraktim :)
hayatinizi evde bilgisayarda oyun oynayarak gecirirseniz olmassa olmaz bir ilac :mrgreen:
Fayda ettimi bari? yada herhangi bir yan etki?
Eşşek kadar oldum ama ben hala stres atmak istediğim zaman çıkıp bir basketbol sahasına gidiyorum. Canım çıkana, yürümekte zorlanana kadar basketbol oynuyorum. Koştururken zaten başka hiçbir şey düşünemiyorum:) O ara vücut endorfin salgılıyormuş, bu benim yüzümde uzun süre(1 gün) "şapşal" bir gülümseme bırakıyor::biggrinn Eve dönünce de zaten yorgunluktan bayılıyorum:)

Tavsiye edilir :thumleft:
Aslında spor yapmayı bende çok severim ama üzerimde bir bıkkınlık bir sıkkınlık hali var, sevdiğim şeylerden bile tat alamaz durumdayım, ama yinede zorlayacağım kendimi :) teşekkür ederim önerin için :rendeer:
Hani bir şişe şarap içersiniz ve üstüne de 1.5 litre su içersiniz ya,işte öyle bir şey:):mrgreen::cherry:
Bu dediğini hiç yapmadım inan ki, ishal falanmı yapıyor :p

fayda etti. olucem diye hastaneye kosturuyodum 1.5 sene once. simdi gecti hepsi.

Mersin İl Temsilcisi
ANTİDEPSERAN KULLANIM SAFHALARI

ÖNCE

::eviiil::

SONRA

::deliir::

EN SONRA

::exclaim:

EN EN SONRA

::melek02:

AMA ASLINDA

::arrow::